- 29 Haziran 2015
- 35.314
- 28.804
- 673
Mart ayına kadar form tutarlar, küçümsediğiniz klüp 4 kere şampiyonlar ligini kazanmış. Bugüne göre yorum yapmak doğru olmaz.
Gayet doğru olur içi boş artık sadece adı kaldı yakında o da gider
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mart ayına kadar form tutarlar, küçümsediğiniz klüp 4 kere şampiyonlar ligini kazanmış. Bugüne göre yorum yapmak doğru olmaz.
Yanlış düşünüyorsunuz. Hayal görmeyelim. Ayaklarınız yere bassın lütfen...Gayet doğru olur içi boş artık sadece adı kaldı yakında o da gider
Yanlış düşünüyorsunuz. Hayal görmeyelim. Ayaklarınız yere bassın lütfen...
Barcelona'yı içeride dışarıda tokatlarız demiş arkadaş ben de şuan ki form durumlarına göre yorum yapmak doğru olmaz dedim.Ben Barcelona gelsin 5 atarız mı dedim Barcelona eski Barcelona değil diyorum
Barcelona'yı içeride dışarıda tokatlarız demiş arkadaş ben de şuan ki form durumlarına göre yorum yapmak doğru olmaz dedim.
Siz ise doğru olur dediniz yani bu yorumu yapan arkadaşı desteklediniz. Mart ayında Barcelona'yı içeride dışarıda tokatlayamayız yani.
Bakalım. Not alıyorum 3 ay içinde görüşürüz. 2010-2011 Barcelonası olacaklar diye bir iddiam yok ama dibi gördüler artık çıkışa geçecekler illaki.Mevcut Barça takımı 4 kere Cl alanla aşağı yukarı hiç benzer değil ben bunu söylüyorum değil Mart seneye de kendine gelemezler.