Xavi mi Steven Gerrard mı ?

Cevap: Xavi mi Steven Gerrard mı ?

Ne Gerrard'i Allah askina, yapmayin. Lampard 2 gomlek ustun bir adam Gerrard'dan. Xavi'yi katmiyorum bile. Gerrard ne bir sisteme uyar, ne de taktige. Boga gibi orta saha oyuncusu. Xavi'deki zeka, top teknigi, pas, oyunu yonlendirme hicbiri yok. Varsa yoksa fizik ve sut. Gerrard diyenler cidden hatadalar.

Xavi 8 tane Messi 20 tane de Ronaldo eder.

4 tane de Hayri.

Ne Gerrard'i Allah askina, yapmayin. Lampard 2 gomlek ustun bir adam Gerrard'dan. Xavi'yi katmiyorum bile. Gerrard ne bir sisteme uyar, ne de taktige. Boga gibi orta saha oyuncusu. Xavi'deki zeka, top teknigi, pas, oyunu yonlendirme hicbiri yok. Varsa yoksa fizik ve sut. Gerrard diyenler cidden hatadalar.

Ben Gerrard'ı gençliğinden beri takip ederim. Bundan 1-2 sene önce tek başına bir takımdı. Bütün dünya onu konuşuyordu. Bütün futbolcuların birleşimi gibiydi. ama şu an sakatlıklar çok geri götürdü onu. Bu konuyu Xavi'nin kariyerinin zirvesindeyken tartışmak çok mantıksız.

Tabi tek basina takim olacak, Liverpool dolduruyordu asker kilikli herifleri takima hepsi Gerrard'a calisiyordu. Oyle takimda ben de tek basima takim olurum ne var ki?

Barcelonayı bende şampiyon yaparım zaten.

Alakayi kurardim ama fazla ictim kusura kalma

Farkettim. Üstteki mesajı bilinci yerinde olan bir insan atmaz. :)

Yoo o konuda ciddiyim, Gerrard'in Liverpool'da onemli olmasi kadar dogal birsey yok ki, Liverpool'un aldigi sacma sapalak heriflere bakarsan bunu gorursun. Ligde Liverpool'un bir halt ettigi yok. Gazla fisekle Avrupa'da iki kere finale cikip birini aldilar. Gerrard o yonden iyi. Onun disinda pek bir numarasi yok. Guclu takimlara karsi ve milli maclarda bir kere yoklari oynuyor. Kucuk maclarin adami. Xavi Arsenal'le, Real'le adeta bilmem ne gecti bu hafta. Bunlari bilelim plz.

Xavi benim çok sevdiğim bir adamdır. Ama Gerrard'ın sakatlanmadan önceki formda hali kadar dominant futbolcu görmedi bu gözler daha. Bu sezon bu anketi tartışmak yersiz. Xavi çok formda, takım da tıkır tıkır işliyor. Kısacası takım Xavi'nin dilinden iyi anlıyor ve onun isteklerine olumlu cevap veriyor. Gerrard da tam tersi sakatlıklarla girdi sezona toparlayamadı kendini. Ama şu anket dünyada açılsa ve genele yayılsa bütün futbol duayenleri Gerrardı seçer. Buda Xavi'yi düşürmez.

Iyi, secsin bakalim o duayenler. :o

gerrardla xavi nasıl karsılastırılır ya,dünkü mactan sonrada fikrim değişmedi 10 kere gerrard 100 kere gerrard 1000 kere gerrard.xavide cok iyi oyuncudur ama al gülüm ver gülüm tarzı

hep garantiye oynuyor,futbol zekası cok iyi olabilir ama oyunun kaderini değiştiricek bir oyuncu değil.

Valla bu seozn için Xavi oldu .

Xavi sürekli pas alışverişi yapıyor, basit oynuyor, en sonunda pozisyon buldu mu pasını atıyor adamın ayağına. Gerrard ise tam box-to-box oyuncu yani. Çift yönlü oyuncu Gerrard'tır işte. Defansif yönü de süper, ofansif yönü de. Xavi biraz daha paslarıyla, oyun zekasıyla ön plana çıkıyor ama Gerrard tam komple bir oyuncu.

Tabii oylama da daha çok sevdiğim için Xavi'ye verdim ama Gerrard'ta tartışılmaz harbiden. Sağda solda ortada ön liberoda forvet arkasında forvette defansta her yerde kullan Gerrard'ı öyle bir oyuncu yani :)

Xavier Hernandez Creus. Yahu hakikaten kasmayın beyler. Zidane'yi al biraz daha geriye koy. Daha fazla top kapsın, daha etkin olsun falan. Xavi'dir bu yaratık. Top kaybetme opsiyonu olmayan bir herif yahu. Pasları zaten efsane ötesi. Bir de Dünya Kupası alsın, sonra herkes susar zaten.

Xavier Hernandez Creus. Yahu hakikaten kasmayın beyler. Zidane'yi al biraz daha geriye koy. Daha fazla top kapsın, daha etkin olsun falan. Xavi'dir bu yaratık. Top kaybetme opsiyonu olmayan bir herif yahu. Pasları zaten efsane ötesi. Bir de Dünya Kupası alsın, sonra herkes susar zaten.

Barcelona maçında bir pozisyonda etrafında fazla adam yokken topu taça atmıştı aklıma sen geldin.:asd:

öyle valla bi insan hiç top kaybetmez mi ya:D,yok bu adamın üstüne number one:2_thumbs_up_-_anima

Geri
Üst Alt