Xavi mi Steven Gerrard mı ?

Cevap: Xavi mi Steven Gerrard mı ?

Gerrard=Liverpool

Xavi+İniesta+Messi= Barca

ikiside bir fabregas degil.

neyi fark ediyorsun,herkesin kendi dusuncesi vardir kardesim.

bana göre gerrard iyidir sana göre xavi iyidir baskalarina göre iniesta.

barcelona topcusuna sallamak felan diyorsun da seninde reals madrid li veya baska bi takimli futbolculara salladigin olmustur.

Ben senin kardeşin filan değilim, kardeş ayağı filan yapma bana, ilk önce bu konuda anlaşalım. Ben kimse'nin oyuncu tercihini filan sorgulamıyorum. Herkes istediğini beğenir. Son günlerde sıkça duyduğum; ''Barcelona'dan giderse başka takımda oynayamaz'' sözüne ithafen konuştum.

Salladığın olmuştur demişsin.O zaman kime sallamışın bul, getir karşıma.Varsayımlarla hareket etme.

Şaka mı lan bu?

Bildiğin Gerrard önde. :o

Ben senin kardeşin filan değilim, kardeş ayağı filan yapma bana, ilk önce bu konuda anlaşalım. Ben kimse'nin oyuncu tercihini filan sorgulamıyorum. Herkes istediğini beğenir. Son günlerde sıkça duyduğum; ''Barcelona'dan giderse başka takımda oynayamaz'' sözüne ithafen konuştum.

Salladığın olmuştur demişsin.O zaman kime sallamışın bul, getir karşıma.Varsayımlarla hareket etme.

peki ben salladim mi,xavi nin ispanyol milli takiminda oynadigini iyi anlamda söyledim hemen terselemeye basliyorsun,kendini ne saniyorsun.

her istedigini tersleyemezsin,haddini bil.

her yorumunda bir tersleme var akilli ol.

Xavi Tanrı olsa, Gerrard'ı peygamber olarak gönderirdi. O yüzden saçma bir kıyaslama...

Xavi'nin arkasında adam gibi kamuoyu desteği olsaydı, en kötü bir Cruyff muamelesi görürdü. Hem İspanya milli takımının hemde Barcelona sisteminin temel taşı bu adam. Gerrard ise bildiğimiz Gerrard; fazla üstelemeye gerek yok.

peki ben salladim mi,xavi nin ispanyol milli takiminda oynadigini iyi anlamda söyledim hemen terselemeye basliyorsun,kendini ne saniyorsun.

her istedigini tersleyemezsin,haddini bil.

her yorumunda bir tersleme var akilli ol.

Peki abi, özür dilerim :) Kimlerle uğraşıyoruz arkadaş...

sen benim kardesim degilsen bende senin arkadasin degilim.

benden yasca buyuk olabilirsin ama önüne geleni terslemeye hakkin yok.

Orada yazılan ''arkadaş'' zaten sana yazılmış bir şey değil, hemen kendine pay çıkarıp durumu eşitlemeye çalışma :)

:o

Orada yazılan ''arkadaş'' zaten sana yazılmış bir şey değil, hemen kendine pay çıkarıp durumu eşitlemeye çalışma :)

esitleme degildi öne gecmeydi ve oldu da.

adamin yasi kac basi kac ugrastigi seylere bak,neymiste esitlemeye calismaymis.

Bana göre Xavi'dir. Onun paslarını atan başka bir oyuncu görmedim.

esitleme degildi öne gecmeydi ve oldu da.

adamin yasi kac basi kac ugrastigi seylere bak,neymiste esitlemeye calismaymis.

Git biraz ''meal'' çalış. Hadi bakalım :) Kendi kendine öne geçtim diye tatmin etmeye devam et. Son cevap, fazlası çok sana...

Oooooooohhhhhh you beautyyy !!!!!! :) Demek yeterli.

[video=youtube;o64vs9ZVnec]https://www.youtube.com/watch?v=o64vs9ZVnec[/video]

Oooooooohhhhhh you beautyyy !!!!!! :) Demek yeterli.

[video=youtube;o64vs9ZVnec]https://www.youtube.com/watch?v=o64vs9ZVnec[/video]

Yemişim Gerrard'ı o ne güzel bi spikerdir yahu.

Hastayım böyle spikerlere.

Çok bıçak sırtı bir soru? Gerard da Xavi de muhteşem oyuncular. Liverpool son zamanlarda pek göz önünde olmadığı için Gerard biraz popülarite erozyonuna uğramış olabilir ama 2005 ve 2007'de final oynaması ve 2005 finalinde 2. yarıdaki geri dönüşte yaptıkları on yıllar geçtiğinde bile konuşulmaya devam edecek. Xavi'ye gelince çok fazla sıfata gerek yok. Bence O futbol Einstein'ı. Zekaya duyduğum saygıya rağmen oyum hücum yönü daha gelişmiş olan Gerard'a olacak.

Xavi; zeka, vizyon. Benim tanımlamam budur. Tercihim de öyle.[video=youtube;LAoB6TkFK0A]https://www.youtube.com/watch?v=LAoB6TkFK0A[/video]

Ek olarak;[video=youtube;7FCm4k_m_qg]https://www.youtube.com/watch?v=7FCm4k_m_qg[/video]

Birisi bana şu pası anlatsın.

Steven Gerard'a benim oyum.Onu hangi takıma koyarsanız koyun aynı performansı sürdürecektir ,çünkü tam bir lider.

Geri
Üst Alt