Xavi mi Steven Gerrard mı ?

Cevap: Xavi mi Steven Gerrard mı ?

Herkesin kendi tercihi.Bu şu daha iyidir denemez.İkiside kusursuz adamlar.Ama takım kurulursa ilk alınacak adam bana göre Steve G.

[video=youtube;4sjmEfM1c88]https://www.youtube.com/watch?v=4sjmEfM1c88[/video]

Xavi .

Zidane: "Dünyanın en iyisi Gerrard"

Efsanevi orta saha oyuncusu Zinedine Zidane, Liverpool kaptanının Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo'dan neden daha iyi olduğunu açıkladı...

Üç kez Dünyada Yılın En İyi Oyuncusu seçişmiş olan Zinedine Zidane, şu anda dünyanın en iyi futbolcusunun Steven Gerrard olduğunu iddia ediyor.

Zidane'a göre, Gerrard'ın çok yönlülüğü, onu diğer bütün yıldızlardan ayırt eden en önemli özelliği.

"Messi ve Ronaldo kadar ilgi görmüyor, ama..."

Liverpool'un 4-0'lık Real Madrid zaferinden sonra, The Daily Mail'in Gerrard hakkındaki sorularını yanıtlayan Zidane, "Dünyanın en iyisi mi? Messi ve Ronaldo kadar ilgi çekmiyor olabilir, ancak evet, bence en iyisi olabilir" dedi.

"Gerrard gibi bir makine odasına sahip değilseniz, bu, bütün takımı kötü etkileyebilir" diyen eski Fransız milli oyuncu, sözlerini şöyle noktaladı:

"Real Madrid'de şampiyonluklara koşarken, her zaman takımın en önemli oyuncusunun Claude Makelele olduğunu söylerdim. O olmadan ne Figo, ne Raul ne de ben, yaptıklarımızın hiçbirini yapamazdık. Gerrard da Liverpool için böyle bir öneme sahip"

"İnanılmaz paslar atıyor, ikili mücadelelerde çok iyi ve gol atma yeteneği de var. Ancak en önemlisi, sahada olduğunda arkadaşlarına güven ve inanç aşılıyor. Bunu öğrenmeniz mümkün değil; ancak doğuştan gelebilen bir şey"

gerrard8.jpg

Sakatlıklardan önce böyleydi tabikide :tiphat:

Real Madrid'de şampiyonluklara koşarken, her zaman takımın en önemli oyuncusunun Claude Makelele olduğunu söylerdim. O olmadan ne Figo, ne Raul ne de ben, yaptıklarımızın hiçbirini yapamazdık. Gerrard da Liverpool için böyle bir öneme sahip

Buna itirazımız yok zaten:)

Gerard da efsane bi topçu ama bir Xavi değil..

Anketin ilk zamanları Xavi öndeydi ve hiç bir Gerrard'a oy atan kişi "Nasıl yha???" gibisinden tepki vermiyordu.

Hele bir Xavi sever arkadaş övünüp duruyordu.

Sonra Gerrard öne geçince, o arkadaş konudan kayboldu. Ve Xavi sever arkadaşlar gelip "Gerrard kim yha?" diye tepki vermeye başladılar.

Xavi geçebilir, Gerrard geçebilir. Ne fark eder? Altı üstü bir anket ve ikiside mükemmel bir futbolcu.

Hayır yani bu kadar hazımsızlığa ne gerek var?

Bu anketler hangisi daha iyi anketi değildir,olamaz zaten öyle birşey saçmalık olur.bu anketler siz hangisini seçersiniz,hangisini daha çok seviyorsunuz vs. anketleri.insanların burda xavi şunu yapıyor,yok Steve G şunu yapıyor o yüzden daha iyi, xavi Gerrardı döver, Gerrard teke tekte xaviyi yener gibi saçmalıkları anketi bu hallere getiriyor.

Gerrard başka o ayrı tabi:asd:

Anketin ilk zamanları Xavi öndeydi ve hiç bir Gerrard'a oy atan kişi "Nasıl yha???" gibisinden tepki vermiyordu.

Hele bir Xavi sever arkadaş övünüp duruyordu.

Sonra Gerrard öne geçince, o arkadaş konudan kayboldu. Ve Xavi sever arkadaşlar gelip "Gerrard kim yha?" diye tepki vermeye başladılar.

Xavi geçebilir, Gerrard geçebilir. Ne fark eder? Altı üstü bir anket ve ikiside mükemmel bir futbolcu.

Hayır yani bu kadar hazımsızlığa ne gerek var?

Benim bildiğim kadarıyla Xavi bu ankette hiç öne geçmedi. En iyi box-to-box anketinde liderdi.

Edit: En başlarda öndeymiş ama çok az oy var o sıralr 10'a 8 gibi bir durum.

Eski günlerimizi özlemişim. Real'i falan madara ediyorduk. :sad007:

[video=youtube;uUEmSjxFtNw]https://www.youtube.com/watch?v=uUEmSjxFtNw[/video]

Real maçının 4 gün sonrası;old trafford

[video=youtube;IGAusKj8FPI]https://www.youtube.com/watch?v=IGAusKj8FPI&feature=related[/video]

Ey gidi ey :(

Çok yakın gidiyor sonuç :)

Xavi daha iyidir.

278 kişi oy kullandı ve hala eşitlik var. ilginç anket.

Geri
Üst Alt