Xavi mi Steven Gerrard mı ?

Cevap: Xavi mi Steven Gerrard mı ?

Ben gidiyorum Sipmsonları izleyeceğim, sonra yine tartışırız güzel oluyor:)

steven_gerrard_the_best_player.jpg

:)

HAY ALLAHIM YA GERRARD DEMISLER

Hadi box to box olayinda hak veririm Gerrard demenize ama Gerrard Xavi'den iyi demek icin,

a)Xavi'yi izlememis olmak

b)Gerrard ailesinden olmak gerekir bence.

-------Xavi----Gerard------

Messi---------------------Iniesta

-----------İbo---------------

Çözüm Basit. Arkaya da kimi koyarsanız koyun artık.

Xavi'nin takımı nerede Gerrard nerede.fazla söze gerek yok.

Xavi'nin takımı nerede Gerrard nerede.fazla söze gerek yok.

Bir tarafta Messi,İniesta,İbrahimovic,Eto'o,Puyol,Alves,Abidal,Yaya,Henry,Deco,Ronaldinho,Belletti ile gelmiş son 10 yılda 2 şampiyonlar ligi şampiyonluğu,bir tarafta Kuyt,Baros,Smicer,Alonso,Reina,Carragher,Cisse ile gelmiş son 10 yılda 1 şampiyonlar ligi 1 final 1 UEFA kupası.Söze gerek yok evet.

Bir tarafta Messi,İniesta,İbrahimovic,Eto'o,Puyol,Alves,Abidal,Yaya,Henry,Deco,Ronaldinho,Belletti ile gelmiş son 10 yılda 2 şampiyonlar ligi şampiyonluğu,bir tarafta Kuyt,Baros,Smicer,Alonso,Reina,Carragher,Cisse ile gelmiş son 10 yılda 1 şampiyonlar ligi 1 final 1 UEFA kupası.Söze gerek yok evet.

Tabi ne hikmetse bunlar sadece Avrupa'da oynuyor dimi? Lig mig yok?

Tabi ne hikmetse bunlar sadece Avrupa'da oynuyor dimi? Lig mig yok?

İkisinin aynı yarışabileceği şeyleri yazmıştım.Ancak liglerlede kıyas yapılamaz bana göre.Çünkü bir tarafta Barca sadece Real'la yarışıyor.(Son 5 senesi berbat Madrid'le)Bir taraftar bir makine gibi işleyen ManU,dünyanın en iyi kadrosuna sahip Chelsea,ve de dünya üzerinde belkide Barca'dan sonra en iyi futbolu oynayan Arsenal.Koy Liverpool'u Barca'nın yerine La Liga'ya şampiyon oluyormu olmuyor mu?

Olmuyor ayrica Semih'in koydugu vidyodan sonra zaten Gerrard diyorum.

Geri
Üst Alt