Xavi mi Steven Gerrard mı ?

Cevap: Xavi mi Steven Gerrard mı ?

Çok saçma bir karşılaştırma olmuş bence:)

Saclarim agardi son mesajlari okurken yahu.

Gerrard muhtemelen kariyerinde hiç lig şampiyonluğu yaşayamayacak. Bundan sonra Şampiyonlar Ligini görebileceğini de sanmıyorum. O sahnelerde Xavi olacaktır ama. Tabii büyük ihtimal diyorum. O yüzden şimdilik Gerrard desinler:)

Birde Hayri havadaki kuşu vurmasından niye bu kadar etkilendin anlamadım. Gökmen Özdenak oteldeki turisti vurmuş zamanında:)

Gerrard ile ilgili izlenmesi gereken en önemli videolar şunlardır kanımca;

(Özellikle ikinci videodunun 55. saniyesinden sonrasını izleyin lütfen:D)

YouTube - Liverpool - Atletico de Madrid (Hypocrite Gerrard)

YouTube - Steven Gerrard, the hypocrite

Gerrard muhtemelen kariyerinde hiç lig şampiyonluğu yaşayamayacak. Bundan sonra Şampiyonlar Ligini görebileceğini de sanmıyorum. O sahnelerde Xavi olacaktır ama. Tabii büyük ihtimal diyorum. O yüzden şimdilik Gerrard desinler:)

Birde Hayri havadaki kuşu vurmasından niye bu kadar etkilendin anlamadım. Gökmen Özdenak oteldeki turisti vurmuş zamanında:)

Gerrard ile ilgili izlenmesi gereken en önemli videolar şunlardır kanımca;

(Özellikle ikinci videodunun 55. saniyesinden sonrasını izleyin lütfen:D)

YouTube - Liverpool - Atletico de Madrid (Hypocrite Gerrard)

YouTube - Steven Gerrard, the hypocrite

Bu mudur onun kalitesini tartışmamızı gerektirecek şeyler. :)

Xavi bir takım oyuncusu;

Gerrard başlı başına bir takım.

Klasik ingiliz ortasaha oyuncusu lafı Gerard gibi futbol üstadına söylenilmeyecek laflardandır bence.

Lampard da onun yaptığı işleri gayet iyi yapabiliyor.Pek farkları yok Gerrard ile. Neden üstad denmiyor ona da?Bu ikisi ve bunların türevleri üstad ise Xavi Uranüslüdür.Uzaylıdır bunların yanında.Xavi'yi anlatamıyoruz başka şekilde.Hala Gerrard diyenler var ise açıp Barça maçlarını izlesinler.Bir takım nasıl oynatılır görsünler.Xavi bir sanatçıdır.Gerrard sadece iyi futbolcudur o kadar.

Lampard da onun yaptığı işleri gayet iyi yapabiliyor.Pek farkları yok Gerrard ile. Neden üstad denmiyor ona da?Bu ikisi ve bunların türevleri üstad ise Xavi Uranüslüdür.Uzaylıdır bunların yanında.Xavi'yi anlatamıyoruz başka şekilde.Hala Gerrard diyenler var ise açıp Barça maçlarını izlesinler.Bir takım nasıl oynatılır görsünler.Xavi bir sanatçıdır.Gerrard sadece iyi futbolcudur o kadar.

Evet Lampard'da aynı şeyleri yapabiliyor.Zaten bu ikisi dünyanın en iyileri.Gerrard'ı öne çıkaran daha atletik olması ve kimsede olmayan kaptanlık özellikleri.Xavi bu ikisinin yanında sönük kalır.

Dostum kendi ağızınla söylüyorsun. Barça maçını izleyin diyorsun Xavi'nin yanında İniesta, Messi, İbra gibi yıldızlar. Gerard ise tek başına bir takım. o attığı insan üstü goller. Boyuna göre hızlı olması. Pasları. Kaptanlık özelliği. bu yüzden futbol üstadı.

Dostum kendi ağızınla söylüyorsun. Barça maçını izleyin diyorsun Xavi'nin yanında İniesta, Messi, İbra gibi yıldızlar. Gerard ise tek başına bir takım. o attığı insan üstü goller. Boyuna göre hızlı olması. Pasları. Kaptanlık özelliği. bu yüzden futbol üstadı.

O adamları oynatmaktır işte büyük iş olan.Böyle üst düzey oyuncuların maestrosu olmaktır büyük iş.Sen Messi'yi,İbra'yı,Iniesta'yı oynatabiliyorsan dünyanın en iyi futbolcusu sensindir zaten.:)Ben şöyle bir kıyaslama yapıyorum kafamda.Gerrard Barca'da oynasa hiçbir halt yiyemez ama Xavi Liverpool'da oynasa ayağa kaldırır o takımı.Hatta ekşide gördüğüm bir yorumda şöyle yazmıştı bir arkadaş, ''Bir basketbol takımında coach olsam bile bir Xavim olsun isterdim.O zekasıyla bir basketbol takıma bile level atlatır.''Xavi böyle bir futbolcu işte.
@Cem,daha fazla komik olma bence.:)

O adamları oynatmaktır işte büyük iş olan.Böyle üst düzey oyuncuların maestrosu olmaktır büyük iş.Sen Messi'yi,İbra'yı,Iniesta'yı oynatabiliyorsan dünyanın en iyi futbolcusu sensindir zaten.:)Ben şöyle bir kıyaslama yapıyorum kafamda.Gerrard Barca'da oynasa hiçbir halt yiyemez ama Xavi Liverpool'da oynasa ayağa kaldırır o takımı.Hatta ekşide gördüğüm bir yorumda şöyle yazmıştı bir arkadaş, ''Bir basketbol takımında coach olsam bile bir Xavim olsun isterdim.O zekasıyla bir basketbol takıma bile level atlatır.''Xavi böyle bir futbolcu işte.
@Cem,daha fazla komik olma bence.:)

Oynatmak derken?Sanki taktiği vs... Xavi veriyormuş gibi konuşmuşsun.Ayrıca birde şu olaya komple bakalım;bir iki yönlü orta saha ne yapabilir?Üst düzey defans yapar.Gerrard yapıyor mu?Yapıyor.Xavi yapıyor mu?Hayır.Sadece alan savunması yapıyor.İki yönlü bir orta saha iyi bir şutördür.Hem plase hem sert iyi vurmalıdır.Gerrard ikisinide iyi vuruyor.Xavi vuruyor mu?Hayır.İki yönlü bir orta saha oyuncusu santraforların açtığı kordorlara devamlı koşu yapıp golle burun burun kalır.Gerrard yapıyor mu?Yapıyor.Xavi yapıyor mu?Hayır.İki yönlü bir orta saha pasördür.Gerrard hem ters hem uzun hem çok iyi arapas atabiliyor mu?Evet.Xavi atıyor mu?Evet.Ama hangisi daha iyi?Bunuda en iyi bilecek adama soralım;

Torres: “Gerrard’ın Xavi’den fazlası var”

Liverpool’un İspanyol golcüsü Fernando Torres, takım arkadaşı Steven Gerard’ın milli takım arkadaşı Xabi Hernandez’den daha iyi bir oyuncu olduğunu ifade etti.

Liverpool’un golcü oyuncusu Fernando Torres, kaptanı Steven Gerard’ın dünyanın en iyi oyuncularından biri olarak görülmesi gerektiğini ifade etti. Torres, İngiliz orta saha oyuncusunun milli takım arkadaşı Xavi’den daha iyi bir oyuncu olduğunu dile getirdi.

Konfederasyon Kupası için İspanya Milli Takım kadrosunda bulunan genç golcünün adı, son dönemde Manchester United ile anılıyor.

Genelde sadece Messi ve Ronaldo’nun üstünde durulduğunu belirten golcü oyuncu, “Avrupa’nın en iyi oyuncuları sayıldığında sadece Messi ve Ronaldo’nun adı anılıyor. Ama Gerard’da en az onlar kadar iyi. Onun gibi bir takım arkadaşına sahip olmak beni şımartıyor. Ondan her zaman harika paslar alıyorum” dedi.

Gerard’ın kendi performansı üzerinde büyük bir etkisi olduğunu hatırlatan İspanyol oyuncu, “Onunla oynarken sadece boş alana doğru hareket etmeniz yeterli. Ne kadar iyi savunulursa savunulsun, mükemmel paslar atar. Sahada tam bir lider. Onun insanlar tarafında hak ettiği değeri gördüğünü düşünmüyorum” dedi.

Geri
Üst Alt