M
Mustafa Akkoç
Misafir
Cevap: Xavi mi Steven Gerrard mı ?
iniesta
iniesta
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rüyasında görmesi önemli değil.O pasları Torres'in görmesi önemli.İkisiylede oynayan Torres kimin daha iyi pas attığını söylemiş zaten.Bize laf düşmez.
Pozisyon o kadar basit yani?Hımm...:boohoo:
Necati de aynisini Fener'e yapti o da mi Hiper Star :bayrak:
Ona bakılırsa Veysel Cihan'da arapas atıyor.O da mı android?![]()
Hiç görmedim ara pası attığınıAyrıca android dememim sebebi hatasız oynaması...
O Hayri abiye verdiğim cevaptı.Gerrard'ın devamlı yaptığı bi hareketi ''Necati'de yaptı o zaman o da hiperstar'' diyince bende karşılık verdim.Bu arada ben birkere gördüm atmıştı arapas.
![]()
Bu arada hatasız oynaması demişsin.Ama bu adam Cl finalinde %94 isabetli pas yüzesiyle oynadı.O %6 hata olmuyor mu?![]()
O olmasa Fifa'ya bizzat başvururum zaten bu adam insan değil, futbol oynayamamalı diyeO da pas hatası değildir ha kesin eto'o beklemiyordur falan pası
![]()
Xavi insan mı değil mi bilmem ama bir adam modern futbolun en üst düzeyde oynandığı bir ligde adam markajı alıyorsa o adam çok büyük saygıyı hakediyor.
Yau Iniesta olmadan Xavi tarzi absurut yorumlar niye? Xabi olmadan Gerrard her mac tutuyor bunu soyluyor muyuz? Xavi'nin attigi MUKEMMEL paslar, top kontrolu, oyunu okumasi Iniesta'nin sayesinde mi? Beni guldurmektense dogrulari gorunuz please.
Xavi Gerrard'i top diye oynar.