# Xherdan Shaqiri

Cevap: Shaqiri Geliyor Mu?

başlıkla konuda tartışılanlar tam tezat...

başlık geliyor mu diye atılmış ama şeref aydının yazdığına göre gelmiyor diye tartışılıyor...

o zaman başlık gelmiyor mu diye değiştirilsin...

Cevap: Shaqiri Transferinde Sıcak Gelişmeler Yaşanıyor

10 milyona Gökhan töreyi almak daha mantıklı değilmi ? yabancı kontejyanıda sorun olmaz

Cevap: Başkan Gigi Oeri Ayrılıyor - Shaqiri Hala Kalıyor

onu bunu bilmemde bu başlık efsane olur arkadaş.

Bu iş çok uzadı ya,Podolski'ye benzedi. Sonu benzemez umarım...

Cevap: Başkan Gigi Oeri Ayrılıyor - Shaqiri Hala Kalıyor

o ne la

Ya çakallık yapmaya uğraşıyorlar 8 den yukarı vermem ben olsam vermiyorlarsa da vermesinler çekerim restimi olur biter 8 garanti 2 de özel maddelerle veriyorsanız verin derim bu kadar uzatmanın anlamı yok...

ya seref aydinin twitterden Teklifi geri cekmisiz gibi bir yazsini okudum

benden baska goren oldumu bunu?

Alman Sat 1 :bid::bid:

10 milyona Gökhan töreyi almak daha mantıklı değilmi ? yabancı kontejyanıda sorun olmaz

Değil. Sezon başında 1.144m€'ya alınan adam bütün dünyanın hayranlıkla izlediği biri olmadıkça 10m€ mantıksız.

Cevap: Shaqiri Geliyor Mu?

Arkadaslar benim almancam var,sportif direktörü sanirim bu adam Baselin bizim eski Adnan sezgin gibi,orda diyorki Galatasaray'dan 2. bir teklif bekliyoruz bu isin rajonu böyledir yani ilk teklif kabul edilmedimi illaki transfer sürecinde 2. 3. teklifler gelebilecegini ima etmis,hatta saat basi bile bu tekliflerin sürekli olabilecegini Shaqirinin 31 ocaktan sonrada aramizda olmiyacagini söylemis.

Bunu söyliyen isvicre basini felan degil direk Baselin yöneticisi isin dogasi geregi ilk teklif kabul edilmedimi 2. teklif gelir diyor yani bu is böyle,zaten öylede olmasi cok mantikli ilk teklif hicbir zaman kabul görmez,suan pazarlik süreci yasiyoruz,biz bu adami alicagiz ben baska bir külübün bizim rakamlarimizi verebilecegini düsünmüyorum,kaldiki oyuncuyada o meblaglari kimse kolay kolay vermez,Shaqiri Galatasaraya cok yakin diye düsünüyorum!

Beyler bu gavurlar haber konusunda hep secici davranirlar, %99 dogru olmayan biseyi yayinlamazlar. Bi de Sat 1 Almanya'nin en önemli 3-4 kanalindan biridir.

Shaqiri'nin tekniği Galatasaray gibi bir takım için gerçekten yetersiz inanın bana.

Shaqiri ye bu kadar niye odaklandık onu da çözmiş değilim daha iyisini alma şansımız yok mu bu fiyatlar çok yüksek fiyatlar çünkü...

13 milyon? Altı üstü Basel'in topçusu tüm Basel'i toplasan 13 milyon edeceği şüphelidir, tamam 7-8 verilir de biraz şeyini çıkarmışız bence. Zamanında 1-2 milyon fazla verip işi uzatmasaydık Podolski'yi alıyorduk o paraya. Bu adam ne kanıtlamış Avrupa'da da bu kadar büyük paralar dönüyor anlamadım. Satmazlarsa satmasınlar, Shaqiri'den başka topçu mu kalmadı?

Geri
Üst Alt