Ozan Kesgin
Cezalı
- 15 Ağustos 2009
- 33.014
- 5
- 463
Cevap: Shaqiri Geliyor Mu?
Shaqiri bu saatten sonra 650 bine Basel'de oynamaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
«Im Fall Shaqiri kann stündlich etwas passieren» - News Sport: Fussball - tagesanzeiger.ch ligtvnin haberi doğru. shaqiri baselden ayrılıyo. 2.teklif doğru !şeref aydının dediği gibi o teklif 13 milyon avro olabilir. anlıycağınız shaqiri bize yol aldı gibi. tabi diğer takımlarda var.artık sadece bekliyceksiniz. shaqiri ayrılıyo baselden.
şeref aydın bugün twitterdan teklifi çektik dedi ama?
şeref aydın bugün twitterdan teklifi çektik dedi ama?
Biz 2.5 verdik degil mi
10m€'ya ulaşan teklifi çektik dedi. Ancak daha iyi bir teklif sunacağımızı tahmin ediyorum dedi. Belki de o teklif 13'lük tekliftir.
Ama o linkte 13m€'dan bahsetmiyor sanırım. 31 Ocak'a kadar satılacağından, Galatasaray'ın 9m€ teklifinin az olduğundan (bu kesin değil, rakam söylenmemiş ama öyle tahmin ediliyor) oyuncunun transferi için her an bir gelişme olabileceğinden bahsediliyor.
şu var .asıl çeviride !lig tv nin çevirisinde !adam 2.teklifin ne kadar olduğunu söylemiyo !ve diyoki saat başı bile olabilir ayrılığı !
''Galatasarayın ilk teklifi 9 milyon euroydu biz bu rakamı kesin bir dille reddettik. Daha sonra teklifin yükselttiği doğru. Ancak rakam konusunda herhangi bir yorum yapmak istemiyorum''
adam daha ne desin ? GS taraftarı ..2.teklif yapılmış.bekliycez artık.
sergen ulan ne adamsin. gunduz seref aydin shaqiri yatti falan diyince s.a. her soyledigi dogru degil diyosun. ahaha ulan sergen ahaha.![]()
yorumlaman çok yanlış. ben şeref aydın herşeyi bilemez dedim.ve doğru herşeyi bilemez. bildiği şeyler olabilir ama herşeyi bilemez.
iyi tamam seref aydın herseyi bilemez dedin diyelim ama degisen bisey olmuyoki olm. sen isine geleni sonuna kadar savunuyosun komik olan o![]()