# Xherdan Shaqiri

Cevap: Shaqiri Geliyor Mu?

Shaqiri bu saatten sonra 650 bine Basel'de oynamaz.

«Im Fall Shaqiri kann stündlich etwas passieren» - News Sport: Fussball - tagesanzeiger.ch ligtvnin haberi doğru. shaqiri baselden ayrılıyo. 2.teklif doğru !şeref aydının dediği gibi o teklif 13 milyon avro olabilir. anlıycağınız shaqiri bize yol aldı gibi. tabi diğer takımlarda var.artık sadece bekliyceksiniz. shaqiri ayrılıyo baselden.

şeref aydın bugün twitterdan teklifi çektik dedi ama?

şeref aydın bugün twitterdan teklifi çektik dedi ama?

10m€'ya ulaşan teklifi çektik dedi. Ancak daha iyi bir teklif sunacağımızı tahmin ediyorum dedi. Belki de o teklif 13'lük tekliftir.

Ama o linkte 13m€'dan bahsetmiyor sanırım. 31 Ocak'a kadar satılacağından, Galatasaray'ın 9m€ teklifinin az olduğundan (bu kesin değil, rakam söylenmemiş ama öyle tahmin ediliyor) oyuncunun transferi için her an bir gelişme olabileceğinden bahsediliyor.

tek ihtimali olan bombayı patlatabilir. takipte olun :D

10m€'ya ulaşan teklifi çektik dedi. Ancak daha iyi bir teklif sunacağımızı tahmin ediyorum dedi. Belki de o teklif 13'lük tekliftir.

Ama o linkte 13m€'dan bahsetmiyor sanırım. 31 Ocak'a kadar satılacağından, Galatasaray'ın 9m€ teklifinin az olduğundan (bu kesin değil, rakam söylenmemiş ama öyle tahmin ediliyor) oyuncunun transferi için her an bir gelişme olabileceğinden bahsediliyor.

şu var .asıl çeviride !lig tv nin çevirisinde !adam 2.teklifin ne kadar olduğunu söylemiyo !ve diyoki saat başı bile olabilir ayrılığı !

''Galatasarayın ilk teklifi 9 milyon euroydu biz bu rakamı kesin bir dille reddettik. Daha sonra teklifin yükselttiği doğru. Ancak rakam konusunda herhangi bir yorum yapmak istemiyorum''

adam daha ne desin ? GS taraftarı ..2.teklif yapılmış.bekliycez artık.

şu var .asıl çeviride !lig tv nin çevirisinde !adam 2.teklifin ne kadar olduğunu söylemiyo !ve diyoki saat başı bile olabilir ayrılığı !

Ha tamam anladım. Ben de 9 milyonluk teklifi gazeteciler tahmin ediyor, adam da "Bir teklif yapıldı ama çok az, yeni teklif yapabilirler" dedi sandım. Öyleyse doğrudur ;)

Gelecek Shaqiri.

Bir arada Kone diye golcüyü almayı çok istedik olmamıştı. Kademe atlamamız için bu tip oyuncuları kaçırmamamız gerekir.

bence bizden başka bir takım bu oyuncuya bu kadar para vermez. en fazla ederi 5-6 milyon euro eder. Onlar bizim bekleyeceğimizi biliyor bizde onların bekleyeceğini biliyoruz. :)

''Galatasarayın ilk teklifi 9 milyon euroydu biz bu rakamı kesin bir dille reddettik. Daha sonra teklifin yükselttiği doğru. Ancak rakam konusunda herhangi bir yorum yapmak istemiyorum''

adam daha ne desin ? GS taraftarı ..2.teklif yapılmış.bekliycez artık.

sergen ulan ne adamsin. gunduz seref aydin shaqiri yatti falan diyince s.a. her soyledigi dogru degil diyosun. ahaha ulan sergen ahaha. :o

Hiçbirşey net değil. Perşembeden sonra hareket olabilir de transfer yatabilirde.

sergen ulan ne adamsin. gunduz seref aydin shaqiri yatti falan diyince s.a. her soyledigi dogru degil diyosun. ahaha ulan sergen ahaha. :o

yorumlaman çok yanlış. ben şeref aydın herşeyi bilemez dedim.ve doğru herşeyi bilemez. bildiği şeyler olabilir ama herşeyi bilemez.

yorumlaman çok yanlış. ben şeref aydın herşeyi bilemez dedim.ve doğru herşeyi bilemez. bildiği şeyler olabilir ama herşeyi bilemez.

iyi tamam seref aydın herseyi bilemez dedin diyelim ama degisen bisey olmuyoki olm. sen isine geleni sonuna kadar savunuyosun komik olan o :o

Shaqiri Transferinde Sıcak Gelişmeler Yaşanıyor

275acshaqiri236ekm.jpg

Alman Sat 1 kanalının haberine göre, Xherdan Shaqiri için Basel kulübüne yeni bir teklif sunduk.

Haberin Devami GSC Portal'da

Cevap: Shaqiri Transferinde Sıcak Gelişmeler Yaşanıyor

artık ciddiye alsanız olayı iyi olur. teknik direktörüde ayrılcağını söyledi.. daha ne olsun...

Geri
Üst Alt