# Xherdan Shaqiri

Cevap: # Xherdan Shaqiri

yine transfer taraftarlığı başlamış. adamlar Resident Evil deki zombiler gibi. en ufak bir olumsuzlukda -ki bu olumsuzluk bizden kaynaklanmıyor ve ben yönetimi bu tutumundan dolayıda takdir ediyorum. lakin bizim taraftar transfer olmayınca hemen karalar bağlıyor, ağıtlar yakıyor fakat bunu koreliler gibi içten değil zorunluluktan yapıyorlar. o zorunluluk ne onuda bilmiyorum.

Yazdıklarınla beni kastettiğini sanmıyorum ama bir kafa karışıklığı olmasın diye yazayım.Biz tamamen takımımızın iyiliği için söylüyoruz burada söylediklerimizi aynı senin gibi.Yani transfer olsun da aman sevinelim diye değil.Eksikliklerimizi tamamlayalım daha güzel bir takım seyredelim,Avrupa'da kaldığımız yerden devam edelim amacındayız başka bir şey değil.

Yoksa başkana şurada yapılacak en ufak bir saygısızlığı geçtim iması bile bilmeden konuşmaktır.Biz yönetimi her bakımdan takdir ediyoruz sadece başkanın futbolla ilgili bilgi eksikliğinden dolayı bazı konularda yanlışa düştüğünü söylüyoruz.

Cevap: Shaqiri Geliyor Mu?

Bugünkü maçta oynuyormu?

FC Basel–VC Videoton 1:0 (0:0)

Marbella Football Center. – 200 Zuschauer. – SR Rafael Domingo Cervantes (Malaga).

Tor: 62. Andrist 1:0 (Fabian Frei).

FC Basel: Sommer; Degen (62. Ajeti), Kovac (62. Drago), Kusunga, Steinhöfer (62. Park); Andrist, Cabral, Fabian Frei, Buess; Streller (46. Pak), Alex Frei (46. Jevtic).

FC Videoton: Bozvic; Rodriguez (63. Szolnoki), Caneira (73. Abosi), Souza dos Santos, Jefferson (62. Polankai); Vilaca de Oliveira (62. Gosztonyi), Toth (73. Vasiljevic), Mitrovic (56. Torghelle), Fernandez Balufo (62. Polankai); Sandor (62. Apostopoulos), Nikolics (73. Brandao).

Bemerkungen: FCB ohne Stocker und Voser (beide verletzt). Nicht eingesetzt/geschont: Huggel, Yapi, Chipperfield, Taulant und Granit Xhaka, Shaqiri, Colomba, Herzog, Abraham und Zoua.

Oynamamış bugünkü maçta

Shaqiri´ye bukadar yüksek Paralarin verilmesine ben cok karsiyim.... Shaqiri Isvicre Liginde göze batan bir Futbolcu. Isvicre Ligi bence bir Oyuncunun Kalitesini görmek icin baz alinamaz...

Shaqiri´ye Gencliginden dolayi ve gösterdigi Potansiyelden dolayi belki 5-6 Milyon Euro verilir ama Bonuslar ile 13 Milyon Eurolari bulacak bir Transferi ben hicde normal bulmuyorum...

Cok ama coook büyük bir Risktir bu...

Shaqiri´ye bukadar yüksek Paralarin verilmesine ben cok karsiyim.... Shaqiri Isvicre Liginde göze batan bir Futbolcu. Isvicre Ligi bence bir Oyuncunun Kalitesini görmek icin baz alinamaz...

Shaqiri´ye Gencliginden dolayi ve gösterdigi Potansiyelden dolayi belki 5-6 Milyon Euro verilir ama Bonuslar ile 13 Milyon Eurolari bulacak bir Transferi ben hicde normal bulmuyorum...

Cok ama coook büyük bir Risktir bu...

zarate iyi adamdı be

suna ragmen zarateyi cok isterdim yaw. niye gelmezki. : (

big_zarate01.jpg

Baskan zaten olumlu konusmadi, yani baskalari da teklif yapmis. Ve baskan, gerekirse hic transfer olmaz dedi, TFF sayesinde. Seref bos konusmaz ve durup dururken yazmaz. Bu is zaten zordu.

sana göre baştan yattı .:D shaqiri kesin olarak gelmeyene kadar gelme ihtimali var.

Vallah bilmem arkadaslar su bazel bize sahtekarlik yapiyor.her gün fiyat artirmaya calisiyor.13 mln hayatinda gördümü bazel? hangi futbolcusunu satmis 13 mln?bayer,man.utd istiyormus.isteseydiler cokdan bitirmisdiler.

Fatih terimin direk istedigi bi topcu. Bakalim gorucez

Bi an önce neticeye kavuşsa da önümüze baksak.

Bu adam gelirse transferin son günü gelir. Basel fiyat arttırma peşinde.. Eğer fiyatı arttırmazsak bizim teklif ettiğimiz fiyatı kabul edecekler. Ama dediğim gibi son güne kadar iki klüpte direnecek. Geri adım atmayacak. Son gün ise geri adımı atan taraf onlar olacak.

[İnşallah] :o

Geri
Üst Alt