# Xherdan Shaqiri

Cevap: # Xherdan Shaqiri

[email protected] Basel'in kamp yaptığı Ispanya'da bulunan gazetecinin mail adresi. Almancası iyi olan Shaqiri hakkında son durumu sorsun.

Yanliz tek ihtimalli 3 gune biter diyor seref yatti diyor:D

shaqiri yatmis beyler.. serefde acikladi.. üff be

Seref Aydin ayrica yeni teklif yapacagimizi da söyle mis, nasil yatmak bu?

Daha dün başkan açıklama yaptı yav teklifi yaptık beklemedeyiz diye. Olayların bu kadar hızlı gelişeceğini sanmıyorum.

Baskan zaten olumlu konusmadi, yani baskalari da teklif yapmis. Ve baskan, gerekirse hic transfer olmaz dedi, TFF sayesinde. Seref bos konusmaz ve durup dururken yazmaz. Bu is zaten zordu.

Cevap: Albayrak: “Shaqiri’yi Aysal ve Terim çok istiyor”

konuyu acan üyemizin herhalde krampon operasyonu bölümüne acmadigi ilk konu

yatmadi beee

Anlamiyorum ki.

5. Shaqiri´yi alsan ne olacak? Playoff´a katilip gelen gidene yenilirsen ne olacak? Shaqiri yüzünden batacakmisin o zaman?

6. Men edilirsek satarsin kardesim madem. Ne bu panik? Biraz bos geliyor bana bu fikir. 12´ye aldiysan 10´a filan satarsin en kötü. Fenerbahce bu durumda bile 9´a aldigi Emenike´yi 10´a satti ya. Kimi kandiriyorlar?

Diğer maddelere de katılıyorum ama bu ikisine 100% katılıyorum.Adamın elinde patlama imkanı yok ki.Kaldı ki bu kadroyla biz zaten şampiyon oluruz demek nasıl bir yanlışa düşmektir inanamıyorum.Takımda kanat yok,oynadığımız oyun kesinlikle yeterli değil.Şu anda Fatih Terim'in takıma kattığı inanılmaz hava ve formanın ağırlığıyla seri galibiyetler alıyoruz.Nereden geliyor bu şampiyonluğu garantilemiş havaları anlamıyorum.

Dün telegolde Başkan, Shaqiri konusunda fazla istekli olmadığını veya almamızın düşük ihtimal olduğunu hissettirdi bana.

Umarım yanılıyorumdur.

Bu konudaki ilk mesajlar güzel. :)

Cevap: Shaqiri Geliyor Mu?

Şeref Aydın yeni transfer yattı dememişki.Yeni teklif yapıcaz demiş.Adamlar da zaten açık açık teklifi yükseltin satarız diyolardı.Biz de yükseltiriz.

Fotomac kaynakli acilmis bu baslik, bence bastan ofsayta takilmisiz. Hayirsiz geldi. :sad007:

Geri
Üst Alt