# Xherdan Shaqiri

Cevap: # Xherdan Shaqiri

Kiralık oyuncu arayışlarına başladık bence. bu sezon için..

Bulent Timurlenk

Mauro Zarate, Galatasaray'ın transfer teklifini geri çevirdi.

bu nerden çıktı la :s

Cevap: Shaqiri geliyor mu?

15 milyon euro verecek değiliz heralde.

Chelsea bile Cahilli 8 milyon euroya transfer etti. Adam yıllardır İngiltere liginde oynuyor ve 26 yaşında.

1 yıllık kariyeri olan Şakiriye 10 milyon euro bonservis bile çok astronomik geliyor bana.

oyle ama sezon sonu sozlesmesı bıtıyor dıye bılıyorum ben,yoksa cahıllın saqırıden daha fazla edecegı kesın.

Shaqiri'nin alternatifi kim acaba?

Bi ara Wijnaldum'un ismi geciyordu ama sanmiyorum.

Bence bu transferin yattığı falan yok.Yönetim kafasından hayali miktarlar uydurmayı bırakıp(Suarez'in ederi 3-4 milyon demek gibi) oyuncuya gerçek ederini teklif ederse oyuncuyu alırız.Her şey yönetimin elinde şu anda.Belirsizlik ortamından dolayı almıyoruz bahanesi yetersiz bir mazeret.

yine transfer taraftarlığı başlamış. adamlar Resident Evil deki zombiler gibi. en ufak bir olumsuzlukda -ki bu olumsuzluk bizden kaynaklanmıyor ve ben yönetimi bu tutumundan dolayıda takdir ediyorum. lakin bizim taraftar transfer olmayınca hemen karalar bağlıyor, ağıtlar yakıyor fakat bunu koreliler gibi içten değil zorunluluktan yapıyorlar. o zorunluluk ne onuda bilmiyorum.

- Konuları mümkün olduğu kadar çerçeve içinde tutalım -

- Genel transferler hakkındaki postlarınızı, lütfen Transfer Nöbeti'nde paylaşınız -

- Şike, Fenerbahçe, TFF, UEFA ile ilgili postlarınızı ise, ilgili forumlara yazınız -

Xherdan Shaqiri topiği 5 dakika için kapatılmıştır.

GSC Yönetim

- Konu tekrar açılmıştır, lütfen sadece Xherdan Shaqiri hakkında postlara yer veriniz -

GSC Yönetim

Cevap: Shaqiri Geliyor Mu?

Ünal başkan dün herkes Shaqiri'yi soruyor telefonlarımız kitlendi lafından etkilenmiştir. Shaqiri için ellerinden geleni yapacaktır. Lakin şöyle bir şey var Shaqiri ile görüşmeler bu kadar ilerlemişken gidip Yiğit'e 2.5 milyon euro verip Shaqiri'den 1-2 milyon euro yüzünden vazgeçerlerse saçmalamış olurlar. Yiğit transferinin ne aciliyeti var gerekirse 31 ocakta alırsın.

Cevap: Shaqiri Geliyor Mu?

Ünal Aysal dün gece söyleyeceğini söyledi, bu transfer olacak, inanıyorum.

Geri
Üst Alt