# Xherdan Shaqiri

Cevap: # Xherdan Shaqiri

Transfer politikası Fenerbahçe'nin ceza alıp almaması üzerine değil, bizim Avrupa'ya gidip gitmememiz üzerine. Bence ikisi arasında ciddi fark var.

Fb pahali transfer yapamaz, imkani yok. Adamlar 100 milyon tl'lik borclarini kapatacaklar ...

ulan bu adam gelmezse varya bu adam mundar olur baska takimda bu saatten sonra..

Oguzhan Ercetin @Oguzhan_Ercetin 7 dakika Yanıtla Retweetle Favorilere ekle · Aç

Moral bozmaya gerek yok, zira persembe aksami ikinci teklif bir teklif iletilecek. Neden persembe diye sorarsaniz, TFF'nin o gun o "garanti" mektubunu GS'a iletmesini bekliyor.

Oguzhan Ercetin @Oguzhan_Ercetin 6 dakika Yanıtla Retweetle Favorilere ekle · Aç

Bu bilgiyi kadir Abi'den aldim (Cetincali). Ona ne kadar guveniyorsunuz bilemem, ben sahsen inaniyorum.

Anlamiyorum ki.

1. Yahu Uefa yazili birsey vermez TFF´ye. Gizli anlasma olarak anlasilir ve Uefa´nin itibari sarsilir. Yunanistan, Italya, Isvicre saldiriya gecer.

2. Yazili garanti verirse, verilecek ceza kesinlesmis olur zaten ki bunun persembe olmasi mümkün degil

3. Kongrede hicbir karar cikmayacak. Tavsiye karari cikacak. Aydinlar, kongrenin sonunda kürsüye gelip mesajinizi aldik degerlendirecegiz diyecek.

4. Transfer dönemi kapanacak ortada kalacagiz

5. Shaqiri´yi alsan ne olacak? Playoff´a katilip gelen gidene yenilirsen ne olacak? Shaqiri yüzünden batacakmisin o zaman?

6. Men edilirsek satarsin kardesim madem. Ne bu panik? Biraz bos geliyor bana bu fikir. 12´ye aldiysan 10´a filan satarsin en kötü. Fenerbahce bu durumda bile 9´a aldigi Emenike´yi 10´a satti ya. Kimi kandiriyorlar?

[video=youtube;2lffppVM4_I]https://www.youtube.com/watch?v=2lffppVM4_I[/video]

shaqir geliyormus :D kendi diyor 15 milyonluk miras kaldi ben istanbul a gidiyor :D vallah heheheh (0.00-1.55 dk.)

emre tilev @Emre_Tilev 4 dakika Yanıtla Retweetle Favorilere ekle · Aç

MOUSSA SOW FENERBAHÇE İLE ANLAŞTI, LILLE'İN CEVABI BEKLENİYOR

lig tv de altyazı geçti basel sportif direktörü shaqiri aramızda olmıcak ocak ayında demiş

Cevap: Shaqiri Geliyor Mu?

Bırak bu işleri Tarkan Can Tarhan Can Tarhan Tarkan..Shaqiri zor artık.

bence shaqiri ile her konuda anlaşılmıştır.Dedikleri gibi tff'nin durumuna göre alınıp alınmayacaktır.Ligtv nin geçtiği altyazı doğru ise eğer bunu açıklıyor zaten

Shaqiri'nin kafası bu kadar karışmışken takımda tutmak doğru olmaz zaten Basel adına

PFDK kararlari aciklamis. Galatasaray´a saha kapatma cezasi yok. Amrabat konusunda da yok

sadece 60 milyar ceza verilmiş yazıyordu lig tv de

Hurma´ya da kapak olsun. Haysiyetsiz

Geri
Üst Alt