# Xherdan Shaqiri

Cevap: Shaqiri Transferinde Sıcak Gelişmeler Yaşanıyor

Birçok kişinin beğenmediği(ki bence iyi oyuncu) Stoch bile bu ligde neler yapıyor.Birde o tarzdaki ama onun 3 seviye üstü adamın etkisini düşünün.

18 Maç 4 gol 2 asist... Eğer bu adam muuuuhteşem bir adam olsa isviçre ligi gibi bir ligi dağıtmazmıydı? Arda bile oynadığı ilk sezonda 18 maçta yalnış hatırlamıyorsam 8-9 asist yapıp 2-3 gol atmıştı.

Herkes bu adamı istiyor, bariz gaza geldik, ben de istiyorum ama adamın istatistikleri ortada. Yalnış yapıyormuşuz gibime geliyor.

Şampiyonlar liginde 4 maçta 2 asist yapmış.

Yani aslında öyle "oooo geleceğin messi'si" falan diyor millet. Öyle bişey yok bence.

O kadar geleceği olan adam şu anda öttürür ortalığı. Hele ki isviçre ligi gibi bir yerde.

Mesela koyalım Emre Çolak'ı isviçre ligine, neler yapıyor görelim. Bence shaqiriden daha fazla istatistik yakalar gibime geliyor.

13 14 milyon euro'ya McGeady'i almak varken Shaqiri'yi almak delilik otesi.

arda bile 12 milyona gitti nereye etmiyo 13 ki ardadan, su haliyle en az iki gomlek ustun net...

Buradaki arkadaşların dilinden konuşmak gerekirse ;

Shaqiri = 10xArda

Ne kadar vermişiz en son?

Şimdi biz gidip atıyorum 12-13 e Şakiri'yi alırız

Bu Fener gider 8 e Sow'u alır.

Sow yılda 15-20 gol atar, Şakiri 6-7 gol.

Adamlar bizle dalga geçer :asd: Geçmez mi, evet geçer

Birçok kişinin beğenmediği(ki bence iyi oyuncu) Stoch bile bu ligde neler yapıyor.Birde o tarzdaki ama onun 3 seviye üstü adamın etkisini düşünün.

3 seviye üstün değil bence

tarzları benziyo

stochun daha kilolu daha palazlanmış hali gibi

bu adam gözümüzde çok yükseklere çıktı beyler

gelirse beklentinizi karşılamayacak

üzüleceksiniz

kazıklandık diyeceksiniz

buna 10 milyondan fazla verenin aklından şüphe ederim

18 Maç 4 gol 2 asist... Eğer bu adam muuuuhteşem bir adam olsa isviçre ligi gibi bir ligi dağıtmazmıydı? Arda bile oynadığı ilk sezonda 18 maçta yalnış hatırlamıyorsam 8-9 asist yapıp 2-3 gol atmıştı.

Herkes bu adamı istiyor, bariz gaza geldik, ben de istiyorum ama adamın istatistikleri ortada. Yalnış yapıyormuşuz gibime geliyor.

Şampiyonlar liginde 4 maçta 2 asist yapmış.

Yani aslında öyle "oooo geleceğin messi'si" falan diyor millet. Öyle bişey yok bence.

O kadar geleceği olan adam şu anda öttürür ortalığı. Hele ki isviçre ligi gibi bir yerde.

Mesela koyalım Emre Çolak'ı isviçre ligine, neler yapıyor görelim. Bence shaqiriden daha fazla istatistik yakalar gibime geliyor.

fatih hoca istemiş kardeş anlamıyomusunuz.

sanki barosun keitanın bize geldiğinde golü vardı..

aynı şekilde selçuk senede 2-3 gol atıyodu ama bizde 7 golu var.ne olacak şimdi.

srfydn Şeref Aydın

basel, shaqiri’yle gorusmemize izin vermis. ancak heyecan yapmayin. basel bu, sagi-solu belli olmaz. bu mesele 1-2 gune iyi-kotu sonuclanir.

3 seviye üstün değil bence

tarzları benziyo

stochun daha kilolu daha palazlanmış hali gibi

bu adam gözümüzde çok yükseklere çıktı beyler

gelirse beklentinizi karşılamayacak

üzüleceksiniz

kazıklandık diyeceksiniz

buna 10 milyondan fazla verenin aklından şüphe ederim

e karşılarsa ve 10milyona değerse sen kendi aklından şüphe edecekmisin?

ya zaten istatistikler belli;

22 maç 6 asist 2 gol.

Selçuk ile karşılaştıralım.

Selçuk 13 milyon Euro eder. Ama ya Shaqiri?

Bence biraz gaza geldik. Onun yerine yap teklifi Hamburg'a, al Töre yi babalar gibi Türk kanadın olsun.

Ah arkadaş Olcan - Töre ne kral kanat olurdu yahu. Birde önlerinde Burak YIlmaz - Elmander.

Yani biz göle mayayı çalalım da... diyorsunuz.:)

yapacak bir şey yok abi risk herzaman olacak ama o patlar bu çatlar deyipte almazsak kafamızı vurmayacağımızı kim garanti eder shaqiri için bu risk alınır

ya zaten istatistikler belli;

22 maç 6 asist 2 gol.

Selçuk ile karşılaştıralım.

Selçuk 13 milyon Euro eder. Ama ya Shaqiri?

Bence biraz gaza geldik. Onun yerine yap teklifi Hamburg'a, al Töre yi babalar gibi Türk kanadın olsun.

Ah arkadaş Olcan - Töre ne kral kanat olurdu yahu. Birde önlerinde Burak YIlmaz - Elmander.

Teklif yaptık, devre arası ayrılmak istemediğini söyledi Töre. Sene sonu tekrar görüşülecek ama bilmem sakatlıktan nasıl döner.

Arkadaslar ben Isvicrede yasiyorum buranin lig maclarini izlerim Shaqiri sizlerin bahsetdigigibi üst düzey bir futbolcu degil yani takima gelirse bizi ucuracak bir oyuncu degil. suanki hali bir emre colak seviyesinde ilersi icin bir sey diyemem ama kesinlikle bir arda seviyesinde degil.

Arkadaslar ben Isvicrede yasiyorum buranin lig maclarini izlerim Shaqiri sizlerin bahsetdigigibi üst düzey bir futbolcu degil yani takima gelirse bizi ucuracak bir oyuncu degil. suanki hali bir emre colak seviyesinde ilersi icin bir sey diyemem ama kesinlikle bir arda seviyesinde degil.

Ulan Terim...:31:

Avrupa piyasasında Arda'ya olduktan sonra 13-15 arası değer biçiliyosa, Shaqiri henuz olmadan 12 ise, boğa boku bu dediğin kusura bamya.

trabzon macina bakiyorum biz bu olcani nasil elimizden kaciririz anlamak mumkun degil ya..

ulan aradigimiz kan idi.. bazilari oynayamaz diyordu sasiriyordum..

dusun sene.. sagda Olcan solda tore yada tam oteki turlu.. muthis bisey olurdu..

simdi 3,5 milyon vermedigin adama.. yurt disinda bundan biraz daha iyisine 13 milyon diyorlar.. baskana derler.. bumu Arsenalden olmusunu 3e 4e aliyordun?

Avrupa piyasasında Arda'ya olduktan sonra 13-15 arası değer biçiliyosa, Shaqiri henuz olmadan 12 ise, boğa boku bu dediğin kusura bamya.

bulent Arda kim ya? hiz yok? eli belinde? teknigi var.. ama sutu zayif? nesi var Ardanin bi anlatsana bana sen? bi kanat icin olmasi gereken? hiz yok, sut yok, patlama gucu yok, vucut desen patates cuvalindan 2 gomlek iyi.. ama top ayagaina yapisiyo peki.. ama otekiler olmayinca o osla ne ise yarar?

Shaqiri iyi topcudur ama 13 etmez.. arda 12 etmezdi iyi gitti.. bu takim sayesinde.. cunku takimi onun etrafina kurmustuk bi kere.. goze batti.. 2 sene top oynamadan 12 milyona gitti bide oynasa dusunemiyorum..

Geri
Üst Alt