# Xherdan Shaqiri

Cevap: Shaqiri Transferinde Sıcak Gelişmeler Yaşanıyor

trabzon macina bakiyorum biz bu olcani nasil elimizden kaciririz anlamak mumkun degil ya..

ulan aradigimiz kan idi.. bazilari oynayamaz diyordu sasiriyordum..

dusun sene.. sagda Olcan solda tore yada tam oteki turlu.. muthis bisey olurdu..

simdi 3,5 milyon vermedigin adama.. yurt disinda bundan biraz daha iyisine 13 milyon diyorlar.. baskana derler.. bumu Arsenalden olmusunu 3e 4e aliyordun?

İstemiyon mu Shaqiri'yi ?

ya zaten istatistikler belli;

22 maç 6 asist 2 gol.

Selçuk ile karşılaştıralım.

Selçuk 13 milyon Euro eder. Ama ya Shaqiri?

Bence biraz gaza geldik. Onun yerine yap teklifi Hamburg'a, al Töre yi babalar gibi Türk kanadın olsun.

Ah arkadaş Olcan - Töre ne kral kanat olurdu yahu. Birde önlerinde Burak YIlmaz - Elmander.

elmander hariç hiç biri bizde deil gelene geçene 4 -5 atıyoz bide o var :)

shakiri emre colak seviyesindemi :) ya fizigi bir kere colagi 10 a katlar ve piyasa degeri su an 12 milyon shakirinin 20 yasina rahmen.zaten daha tam pimis bir futbolcu degil daha shakiri ama iswicre liginde de nasil tam pissin ki zaten.terim in elinde bilemedim en gec 1-2 sene sonra bu shakiri en az ribery ,roben gibi olmasza ben de bi sey demiyorum artik.

Shaqiri isyanı!

Galatasaray, Basel'den aldığı paranın 3 katını teklif edince Shaqiri, kulübüyle arasındaki ipleri kopardı... Yıldız futbolcunun Galatasaray'a gitmek istediğini yönetime bildirdiği ve transfer için yardım istediği öğrenildi

Shaqiri adım adım G.Saray'a yaklaşıyor.. Fatih Terim'in Ronaldinho'ya bile tercih ettiği Shaqiri için G.Saray son kozlarını oynuyor.. Sarı-Kırmızılı kulüp 8 milyon Euro'luk teklifi 12 milyon Euro'ya kadar çıkaracağı ifade ediliyor. Bunun yanında Galatasaray'ın en büyük kozu ise Shaqiri'nin Galatasaray'ı istemesi ve bu her platformda dile getirmiş olması.

SHAQİRİ CAN ATIYOR!

Son alınan bilgiye göre ise Shaqiri, kulübü Basel'e rest çekti ve "Galatasaray'a gitmek istiyorum. Transferimde yardımcı olun" dediği öğrenildi. Cimbom, şuan 700 bir Euro olan Shaqiri'ye 2.1 milyon Euro teklif etmişti.

Shaqiri isyanı! - Takvim

İstemiyon mu Shaqiri'yi ?

istiyorum reis, ama uzadi su is ya.. vallaha yilan hikayesine dondu..

ama 13 milyon cok degilmi? vallaha bence cok.. ilk baslarda alinsin diyordum ama zaman gectikce.. 13 milyon cok geliyo.. maksimum 10a kapatmamiz gerek gerisi cok para..Stoch bu adamin 1 model alti.. 5 milyonmuydu neydi.. elimizden kacirdik.. kadroda suanda stoch olsa bu adama bakmazdik bile..

bence bu adamı olcan molcanla kıyaslamak çok ayıp olur.. bu adam daha 20 yaşında ve olcan, tuncay, caner bunlar topu alınca giden ama Allah ne verdiyse giden oyuncular.. onların takıma yararı olurmuydu olurdu ama bu adam liderlik yapar maç kazandırır.. Ardada teknikten başka bişey yoktu demişsiniz ama arda da işte bu vardı.. eğer gelirse(keşke) demek isteğimi anlıcaksınız..

istiyorum reis, ama uzadi su is ya.. vallaha yilan hikayesine dondu..

ama 13 milyon cok degilmi? vallaha bence cok.. ilk baslarda alinsin diyordum ama zaman gectikce.. 13 milyon cok geliyo.. maksimum 10a kapatmamiz gerek gerisi cok para..Stoch bu adamin 1 model alti.. 5 milyonmuydu neydi.. elimizden kacirdik.. kadroda suanda stoch olsa bu adama bakmazdik bile..

13 harbi çok.. Ama Stoch'dan baya iyi Shaqiri, ayrı level oyuncular. Bu parayı Basel yuzunden veriyoruz zaten yoksa en fazla 8-10 arası verilirdi.

^<<<-----13 milyon'a ne oyuncular alırdık, ona cok uzuluyorum.

Cevap: Shaqiri isyanı!

Iyimis

Olcan'la, Emre'yle kiyaslaniyor Shaqiri. Saka mi bu? :D

Ayrica hersey istatistik degildir, bakiniz Guiza.

klübüyle henüz anlaşamadığımız için oyuncuya herhangi bir teklif iletmemiz mümkün değil

haber yalan büyük ihtimalle

Bu nasıl haber arkadaş iki gün önce başkan kendi ağzıyla bonuslarla 13 civarı bir para teklif ettik dedi Şakir şu an 400 bin euro alıyor Basel'de bu kadar kolay mı bu gazetecilik mesleği

Basel başkanıda bu sözlerden sonra Kayseri başkanı moduna geçer şimdi :D

arkadaslar ben bu adami olcanla kiyaslamiyorum.. mevcut kadromuza level atlatirdi olcan onu kast ediyorum.. bu adam kotumu? hayir Shaq iyi oyuncu.. ama 13 milyon ET-MEZ.. bunu gorun yahu.. 13 milyon euro ya.. bu kadar ucmayin.. 13 milyona bu oyuncuyu alinca.. gidip bu oyuncu bize avrupa kupasini getirecek diye bi kaaide yok.. iyi oyuncu eyvallah.. ama ederi maksimum 10 benim gozumde.. o da en ust taban.. gerisi yazik..

soyle diyorum.. 3,5 Olcan 13 e Shaqiriden daha makul bi transfer o anlamda.. ;)

arkadaslar 3,5 milyon nere? 13 milyon nere? biz Yektaya 5 milyon vermisiz Olcana 3,5 tas catlasin.. 4,5 veremedik..

701 euro mu alıyor ?

Olcan ile Shaqiri'yi karşılaştırmak abes.

13.5 milyon Shaqiri'ye vermektense 3.5 milyon Olcan'a vermeyi 100 sefer tercih ederim. Aralarında 10 milyonluk fark yok bence de.

bence bu adamı olcan molcanla kıyaslamak çok ayıp olur.. bu adam daha 20 yaşında ve olcan, tuncay, caner bunlar topu alınca giden ama Allah ne verdiyse giden oyuncular.. onların takıma yararı olurmuydu olurdu ama bu adam liderlik yapar maç kazandırır.. Ardada teknikten başka bişey yoktu demişsiniz ama arda da işte bu vardı.. eğer gelirse(keşke) demek isteğimi anlıcaksınız..

Reis bi sonraki mesajimi begenmissin eyvallahata..

Ardanin yaptigi liderlik takim icinde kutuplasmaysa.. takimda lider olmasin.. hepsi lider suanda takimda.. her bolgede bence 1 lider var.. Ardanin liderligide surda kalsin bi zahmet..

Cevap: Shaqiri'nin Aklı Gitti

Niye hikaye olsun ki? Adamın peşinde o kadar kulüp varken bizim 500,000 € vereceğimizi düşünmüyorsunuz herhalde değil mi?

Cevap: Shaqiri'nin Aklı Gitti

benim bildiğim ise 650 bin alıyor, bizim teklifimizin ne olduğunu bilmiyorum, tahminen 2-2,5 arası olur

Geri
Üst Alt