- 22 Kasım 2008
- 1.542
- 3
- 1.308
Cevap: Ü.Aysal: "Shaqiri ile anlaştık, Basel ile bonservis problemini çözmeye çalışıy
Yaprak dökümü ali rıza bey işine döndü bu Şakiri işi
Yaprak dökümü ali rıza bey işine döndü bu Şakiri işi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben 1 kere hatırlıyorum. Forlan-Reyes-Ujfalusi transferleriyle kendisi ilgilenmişti. o yüzden korkuyorum şuan![]()
Şu anda Shaqiri+Amrabat alınsın. Önümüzdeki yaz kaliteli 1+1 forvet (1i 10 numara) ve çok kaliteli bir sol bek ile ŞL'de başarı gelir.
3'ünden en faydalısını aldı Ünal reis. :tiphat:
Forvet ve ortasahada eksigimiz varken(Selcuk ve Melonun kalitesine yakin olan tek bir alternatifimiz yok) neden bukadar Shakiriyle ugrasilir anlamiyorum,Allah korusun bu kötü saha sartlarinda Elmandere bisey olsa ne yapariz?Tutturmusuz bir Shakiri Shakiri gözümüz baska eksikleri görmüyor,sag kanadi Yigit ve Kazimla,sol kanadida Emre ve Rierayla idare edebiliriz,üstelik Sercan ve Enginde var kanatlarda oynayabilecek.
selcuk oynamazsa yerine emre colak oynar yada engin oynar yerine. melo olmazsada ceyhun oynar. bunları süs diyemi aldık abi biz. ama bizim 1 tane dogru dürüst kanadımız varmı bir söylesen.