# Xherdan Shaqiri

Cevap: Ü.Aysal: "Shaqiri ile anlaştık, Basel ile bonservis problemini çözmeye çalışıy

Yaprak dökümü ali rıza bey işine döndü bu Şakiri işi

Cevap: Ünal Aysal: "Sadece Basel kulübü ile bonservis bedelini çözmeye çalışıyorum"

Görmemişim bu başlığı pardon.

Cevap: Ünal Aysal: "Sadece Basel kulübü ile bonservis bedelini çözmeye çalışıyorum"

Eğer doğruysa çok sağlam bir transfer olur. Sağda oyuncu yok diyen arkadaş, Yiğit gökoğlanı unutmuş galiba. Şahsi fikrim sağ ve sol kanattan kazım ve emreyi kesip, yiğit ve Shaqiri'nin eklenmesi takıma çok fazla itici güç katacak. tabi bu fikri eboue'nin olmamasını düşünerek söylüyorum. aksi durumda forvetlerden biri kesilir sercan forvete gelir. ya da tek forvete dönülür. hocanın insiyatifine kalmış.. Yinede bırak havaalanını, floryanın kapısından içeri girmeden inanmam Shaqiriye.

Şu anda Shaqiri+Amrabat alınsın. Önümüzdeki yaz kaliteli 1+1 forvet (1i 10 numara) ve çok kaliteli bir sol bek ile ŞL'de başarı gelir.

Şu anda Shaqiri+Amrabat alınsın. Önümüzdeki yaz kaliteli 1+1 forvet (1i 10 numara) ve çok kaliteli bir sol bek ile ŞL'de başarı gelir.

Shaqiri alisin yeter

Cevap: Aysal: "Shaqiri'de sona yaklaştım"

daha gecen hafta abdülrahim albayrak shaqiri transferiyle başkan bizzat ilgileniyor didi.

aminn

Forvet ve ortasahada eksigimiz varken(Selcuk ve Melonun kalitesine yakin olan tek bir alternatifimiz yok) neden bukadar Shakiriyle ugrasilir anlamiyorum,Allah korusun bu kötü saha sartlarinda Elmandere bisey olsa ne yapariz?Tutturmusuz bir Shakiri Shakiri gözümüz baska eksikleri görmüyor,sag kanadi Yigit ve Kazimla,sol kanadida Emre ve Rierayla idare edebiliriz,üstelik Sercan ve Enginde var kanatlarda oynayabilecek.

selcuk oynamazsa yerine emre colak oynar yada engin oynar yerine. melo olmazsada ceyhun oynar. bunları süs diyemi aldık abi biz. ama bizim 1 tane dogru dürüst kanadımız varmı bir söylesen.

selcuk oynamazsa yerine emre colak oynar yada engin oynar yerine. melo olmazsada ceyhun oynar. bunları süs diyemi aldık abi biz. ama bizim 1 tane dogru dürüst kanadımız varmı bir söylesen.

Selçuk Melo yu çıkar takımdan geçen seneye döneriz arkadaş doğru söylemiş onların kalitesine yakın oyuncu yok.

Bir tek Emre nin ayağı iyi orda iş görür

Ama sende bir yandan haklısın şuan aciliyeti olan kanat transferi...

Güzel haberler bekliyoruz hocam :tiphat:

hayırlısı madrid seferinden sonra inşallah buda patlamaz

Bu adamı 1-2 milyon €'ya kaçırırsak üzülürüm :(

Shaqiri İstanbul’a Geliyor İddiası

1ef5a14.jpg

Cim Bom’un, Xherdan Shaqiri konusunda Basel’le 12 milyon Euro’ya anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Haberin Devami GSC Portal'da

Cevap: Shaqiri İstanbul’a Geliyor İddiası

yok artık hadi havaalanına beyleeer

Cevap: Shaqiri İstanbul’a Geliyor İddiası

sportivi kanalı öyle demiş.

%99 anlaşıldı pazar günü gelcek pztesi sözleşme imzalıyacak

Geri
Üst Alt