Şahin Şarif
10 Numara!
- 30 Ağustos 2010
- 15.017
- 1
- 343
Cevap: Shaqiri’ye Odaklandık
Fatih terimin aciklmalarindan gelmeyecek hissi var bende
bilmiyorum
Fatih terimin aciklmalarindan gelmeyecek hissi var bende
bilmiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avrupa'dan 15 milyon euro'ya wonderkid getirmek vizyon değildir bence.
Nuri ile Mesut o fiyatlara R.Madrid'e gittiler ki,ikisi de kendisini kanıtlamış oyunculardı.
Adı üstünde wonderkid..N'olacağı belirsiz...
Aydın'da bir wonderkiddi..Sabri'de öyle..
Getireceksen git Brezilya'dan ya da Fransa'dan getir çapulcuları 2-3 milyon euro'ya bari yazık olmasın.
Pino'ya kimse kızıyor mu?
Böyle yılan hikayesine dönen transferleri sevmiyorum.
Aynı şey olmadığını biliyorum ama mesela Melo'yu 2 gün içinde bağlayıp getirmiştik ya, öyle transferler çok hoşuma gidiyor. Adamın ismini bilmememiz lazım görüşmeler yapılırken.![]()
Yalnız bir şeyi kaçırmışsın o paralara gitti dediğin adamlar Real Madrid olduğu için gitti.Orada olay sadece verilen 15 20 milyon değil.Yani en azından Nuri tam çağında gitti ve o tarz futbolcuları buraya getirmeye kalksan kariyerinden ötürü buraya gelmeye ikna etmen zaten imkansız.Mevkisine göre yaşı 30 üzeri olan ya da potansiyeli düşük adamlar geliyor ülkemize.Shaqiri konusunda da yanılgıya düşme derim çünkü gerçekten böyle bir transfer hiç olmadı bizim takımda.Genç ve henüz tam parlamamış bir gence 15 milyon verildiği en son ne zaman görülmüş?Bunu vizyonsuzluk olarak görmek çok yanlış çünkü böyle transferler her zaman yapılmıyor.Senelerce aynı kafadakiler zaten 2 3 milyona bir sürü çapulcu getirdi takıma ne başarı sağlandı bana bir tane göster bende düşüncene katılayım...
tezahuratın bile hazır .. shaqiri shaqiri xherdan shaqiri şampiyon yap bizi xherdan shaqiri
xherdan shaqiri nasıl okucas zerdan şakiri mi![]()
Perşembe güzel bir gün![]()