# Xherdan Shaqiri

Cevap: Shaqiri’ye Odaklandık

Fatih terimin aciklmalarindan gelmeyecek hissi var bende

bilmiyorum

Avrupa'dan 15 milyon euro'ya wonderkid getirmek vizyon değildir bence.

Nuri ile Mesut o fiyatlara R.Madrid'e gittiler ki,ikisi de kendisini kanıtlamış oyunculardı.

Adı üstünde wonderkid..N'olacağı belirsiz...

Aydın'da bir wonderkiddi..Sabri'de öyle..

Getireceksen git Brezilya'dan ya da Fransa'dan getir çapulcuları 2-3 milyon euro'ya bari yazık olmasın.

Pino'ya kimse kızıyor mu?

Yalnız bir şeyi kaçırmışsın o paralara gitti dediğin adamlar Real Madrid olduğu için gitti.Orada olay sadece verilen 15 20 milyon değil.Yani en azından Nuri tam çağında gitti ve o tarz futbolcuları buraya getirmeye kalksan kariyerinden ötürü buraya gelmeye ikna etmen zaten imkansız.Mevkisine göre yaşı 30 üzeri olan ya da potansiyeli düşük adamlar geliyor ülkemize.Shaqiri konusunda da yanılgıya düşme derim çünkü gerçekten böyle bir transfer hiç olmadı bizim takımda.Genç ve henüz tam parlamamış bir gence 15 milyon verildiği en son ne zaman görülmüş?Bunu vizyonsuzluk olarak görmek çok yanlış çünkü böyle transferler her zaman yapılmıyor.Senelerce aynı kafadakiler zaten 2 3 milyona bir sürü çapulcu getirdi takıma ne başarı sağlandı bana bir tane göster bende düşüncene katılayım...

Cevap: # Xherdan Shaqiri

off şuan kanat eksikliğini cok hissediyoruz

gelirse bi nebze kapatırız

Böyle yılan hikayesine dönen transferleri sevmiyorum.

Aynı şey olmadığını biliyorum ama mesela Melo'yu 2 gün içinde bağlayıp getirmiştik ya, öyle transferler çok hoşuma gidiyor. Adamın ismini bilmememiz lazım görüşmeler yapılırken. :)

Böyle yılan hikayesine dönen transferleri sevmiyorum.

Aynı şey olmadığını biliyorum ama mesela Melo'yu 2 gün içinde bağlayıp getirmiştik ya, öyle transferler çok hoşuma gidiyor. Adamın ismini bilmememiz lazım görüşmeler yapılırken. :)

Bencede daha hos oluyor.

Hic beklemiyorsunuz, birden cikiyor antrenmana katiliyor :)

bu kadar uzaması umutlarımı kreltiyor . canımda sıkıldı . artık adam gibi kanat görmek istiyorum

Yalnız bir şeyi kaçırmışsın o paralara gitti dediğin adamlar Real Madrid olduğu için gitti.Orada olay sadece verilen 15 20 milyon değil.Yani en azından Nuri tam çağında gitti ve o tarz futbolcuları buraya getirmeye kalksan kariyerinden ötürü buraya gelmeye ikna etmen zaten imkansız.Mevkisine göre yaşı 30 üzeri olan ya da potansiyeli düşük adamlar geliyor ülkemize.Shaqiri konusunda da yanılgıya düşme derim çünkü gerçekten böyle bir transfer hiç olmadı bizim takımda.Genç ve henüz tam parlamamış bir gence 15 milyon verildiği en son ne zaman görülmüş?Bunu vizyonsuzluk olarak görmek çok yanlış çünkü böyle transferler her zaman yapılmıyor.Senelerce aynı kafadakiler zaten 2 3 milyona bir sürü çapulcu getirdi takıma ne başarı sağlandı bana bir tane göster bende düşüncene katılayım...

Kaldi ki Nuri'nin sözlemesindeki madde yüzünden gitti 10 milyon'a...

Yoksa en az 25 isterlerdi.

Nuri bu sezon takimda olsaydi, Dortmund'a 10 milyon'u zaten kazandirirdi Nuri..

Mesut'un da sözlemesi bitiyordu 1 sene sonra, yoksa o da en az 25-30 isterlerdi.

gelmeeeeeeeeeeeee sakirrrrrrrrrrrrrr gelmeeeeeeeeeeeeeee yoksa kafayı yedırteceksın banaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Hala gelmedin mi sen...

Gel lan adamı hasta etme...:(

adam gelmeden bile 346 sayfa olmus, kop da gel oglum lan.

Nerdesin be ya :sad007:

Geri
Üst Alt