# Xherdan Shaqiri

Cevap: Adurrahim Albayrak: "Shaqiri 13 milyon euro"

Saydığın isimler hepsi görevlerini yaptı ve bu takımı şampiyon yaptılar eyvallah. Özellikle Peres çok beğendiğim bir oyuncuydu. Ama senin yanıldığın nokta şu. Fatih Terim 2. kez göreve geldiğinde bu adamları neden gönderdi zannediyorsun? Kendisine istediği adamların alınacağı garantisini vermişti rahmetli başkan Canaydın hafızanı zorlarsan iyi hatırlarsın. Sonra eldeki futbolcular gidince dımdızlak kaldı Terim ortada. Yoksa Terim delidirde kendi elindeki futbolcusunu gönderecek kadar değil.

Mahir Hocam kaynağını bilseydim hemen yazardım ama unuttum..

Fatih Terim'in bizzat gönderdiğini biliyorum bu futbolcuları ..

Ya neyse muhabbet ilerledikçe ben Fatih Terim düşmanı gibi görüneceğim çünkü bizim toplum eleştirme olayını daha anlamış değil... kapatalım gitsin...

Bir durun yahu elbette ki hocamızda bunları düşünüyordur.Bu transfer sezonu ne zaman açılsa herkesin dengesi bozuluyor nedendir bilmem.Önemli olan bizim maçlar sonunda şampiyon olmamız şu an.Sezon ortasında alınıpta çok iyi oynayan kaç tane oyuncumuz oldu bir de böyle düşünün.Elbette ki eksikler var ama 13-15 milyon Shaqiri'ye vermenin mantığını anlayamıyorum ben şu an için.

Foruma üye olurken IQ testi şart...

Tam tersi Terimi en çok eleştirenlerden biriyim. Rızada bilir. Bir ara Emirde sağlam eleştiriyordu. Ama bizim eleştiri noktalarımız gözle görülen konulardı. Ben sadece eleştirdiğin bu noktaya katılmadım hepsi bu. Yani Transfer olayına. Yoksa kimse Galatasaraydan büyük değildir ve göreveni yapmayan herkes eleştirilebilir nasılki doğru yapan alkışlanıyorsa. Fenerbahçeyle en büyük farkımızda budur. Yani buydu meğerse çok daha büyük farklarda varmış. Onuda bu sene öğrendik.

Mahir Hocam kaynağını bilseydim hemen yazardım ama unuttum..

Fatih Terim'in bizzat gönderdiğini biliyorum bu futbolcuları ..

Ya neyse muhabbet ilerledikçe ben Fatih Terim düşmanı gibi görüneceğim çünkü bizim toplum eleştirme olayını daha anlamış değil... kapatalım gitsin...

Olcanı sevmiim. Fenerli adamı sevmiimmm. Olcanı almadıkları içinde yönetimi çok seviim. :D

Valla ben Olcan'ı çok seviim abi :D Mustafa Sarp " Küçüklüğümden beri Galatasaraylıyım" demesine rağmen onu hiç sevmiim :D Yetekneksiz kazmanın teki o, ama Olcan Fenerli veya Fenerli değil, yetenekli olduğu için sevimm. :tiphat:

Riera,dan memnunuz yani.Devam o zaman.Taraftarın cebinden çıkacakmış gibi taraftar oo çok para diyor.Parayı verenler ne yapsın.Yönetimde haklı o zaman.

Rieradan memnunuz diyen olmadıki kardeşim benmi kaçırdım :asd: Ama gidipte Şakire 13 milyon vermedi diyede eleştirmicem yönetimimi.

Riera,dan memnunuz yani.Devam o zaman.Taraftarın cebinden çıkacakmış gibi taraftar oo çok para diyor.Parayı verenler ne yapsın.Yönetimde haklı o zaman.

Hersene aynı iş,15-20 lik adamlara küfreder gibi 5-6m teklif et,olmayacak işlere kalkış,taraftarı umutlandır.Daha sonra git culio,stancu,riera gibi adamları al.

Valla şimdi alınsa çocul cl maçlarına kadar iyice alışırdı ortama.Benden söylemesi:)

Riera' ya sezon boşunda o kadar parayı vermeseydik şu an vereceğimiz 7' nin üzerine koyar Shaqiri' yi alırdık.

Yahu Polat la Sezgine söyleyin onu. Bunların ne suçu var ;)

Hersene aynı iş,15-20 lik adamlara küfreder gibi 5-6m teklif et,olmayacak işlere kalkış,taraftarı umutlandır.Daha sonra git culio,stancu,riera gibi adamları al.

Telegole çıkıp "hocamın istediği isimleri mutlaka alıcaz,en az 3 ismi kadromuza katıcaz" diyen de bu değil miydi?

Tamam 13 bizim için çok parada bari 7 milyon teklif edip adamlara küfür etmeyin..

melo noldu yw

13de ona istiyolardı

valla cingenelik etmeyiz umarım o konuda

bu adam hic bi sekilde gitmemeli

Biz 13 versekde bu adamı alamayız zaten.Shaqiri, parayla alınabilecek bir futbolcu değil şu anda.

Geri
Üst Alt