# Xherdan Shaqiri

Cevap: Adurrahim Albayrak: "Shaqiri 13 milyon euro"

Cana ve Stancu'ya ne paralar verdik be birader

13 milyon lirayı vermeyen takımdan şampiyonlar liginde başarı bekliyoruz...

Etmeyin eylemeyin beyler.13 milyon eurodan bahsediyoruz.Kolay mı o parayı vermek? Biz ManU,City,Real filan değiliz ki o kadar bütçemiz olsun.Zaten ligin hali ortada her türlü pislik var.Ne olacağı belli değil.İnan bende gelmesini istiyorum.Hergün bi umutla bakıyorum foruma.Gelse uçacam havaya.Ama 13 milyon da öylece verilmez.

Biz Şakiri'ye 13 verirsek ve Şakiri tutmazsa battık demektir. Bunu bilerek yorum yapın. Biz ciddi ekonomik imkanları olan bir takım değiliz. Hee ŞL ne gidersin eyvallah, bir tane böyle pahalı transfer yaparsın ama şimdi imkansız. Bunu aklınızdan çıkarmayın

Madem 13 ona çok, neden olcanı kaptırdık ?? selçukun takıma katkısı önemliyken, türk oyuncuların iyiyse ligde her zaman kafaya oynarsın..lütfen türk yeteneklerı kacırmayalım..gökhan töre gibi

Biz Şakiri'ye 13 verirsek ve Şakiri tutmazsa battık demektir. Bunu bilerek yorum yapın. Biz ciddi ekonomik imkanları olan bir takım değiliz. Hee ŞL ne gidersin eyvallah, bir tane böyle pahalı transfer yaparsın ama şimdi imkansız. Bunu aklınızdan çıkarmayın

renkdas elinde patlayan transfer ne biliyormusun? 5-6 milyonu bilinmedik adamlara vermek boyle adamlar elinde patlamaz.. biz 10 milyon uzeri verdigimiz adamlar hic birzaman elimizde patlamamistir..

ama 10 un altinda.. degerinden cok paralar verdigimiz adamlar devamli patlamistir..

sen 3-4 yada 5-6 milyona.. orda burda olmamis adamlari alirsan bunlar illaki patlar elinde..

nedense cogu patlayan futbolcularda Turkiyede patliyor.. niye acaba?

Bastinmi parayi oyuncu felan patlamas.. hos bu oyuncuyu simdi alsak.. yarin Meloda var.. 20 milyon sirf oyle gider en az.. ama basari istiyosan futbolcu alacaksin.. yetenekli adam gelecekki.. alt yapindaki oyuncuda biseyler ogrenecek..

Aslında çok potansiyelli bir Türk futbolcu daha var.Kolayca alırsın.Kayseri,Es Es,Antep gibi dümbük başkanıda yok.Antalya'dan Emrah Başsan'ı kolayca alabiliriz.Mükemmel bir yetenek.

Fm mi oynuyoruz sanki 13 ü nakit ödemiyorsun belli vadelere ayırıp ödüyorsun, şuan m city barcelona madrid psg gibi kulüplerin dışında 13 öderken her kulüp zorlanır. Ama kısa vadede olsa biz bu rakama alırız bu oyuncuyu ki seneye kombine satışları felanda olucak locaların sözleşmeleri felanda bitiyor..

Fener Guizaya 14 bonservis ve yıllık 4.5m verdiler.

Olabilecek en kötü senaryo gerçekleşti ve herif bırak katkı vermeyi,rezil oldu gitti.Fener battı mı?

Katılabilirim. Sen diyorsun ki tutmasa bile bu adamı en az 10 a satarız diyorsun. Mantıklı.

Demek ki o parayı verecek gücümüz yok. Bilemeyiz. Ama şu var ki, sonuç olarak ben Şakiri'yi 13 e almadılar diye eleştiri getiremem. Çünkü çok para harbiden. ŞL ye girip de almazsak evet haklısınız eleştirmekte.

Şurası açık ; maliyeti nedeniyle Melo'dan vazgeçebilecek bir yönetim anlayışı var. Genel olarak izlenimim bu yönde( Umarım yanılıyorumdur ). Hiçbir şekilde partizanlık da yapmıyorum. Beklentiyi artırmasalar şu sorunlar hiç olmayacak arkadaş. Ama bu maliyet işine takarım ben. Koskoca Galatasaray 13 milyon euro veremez demesin kimse bana. Sonuçta Arda'nın gittiği fiyat belli. Kaliteli futbolcu istiyorsan parana kıyacaksın. Lafım sadece Shaqiri içinde değil, devre arasında Türk yada yabancı üst düzey kanat görmek istiyorum arkadaş açık ve net.

Fener Guizaya 14 bonservis ve yıllık 4.5m verdiler.

Olabilecek en kötü senaryo gerçekleşti ve herif bırak katkı vermeyi,rezil oldu gitti.Fener battı mı?

Batmadı tabi ki canım battı derken silinip gitmekten bahsetmiyorum. Zorlandılar tabi zorlanmadılar mı. Toplam 30M Euro'ya geldi Fener'e.

Kolay mı o parayı ödemek. Kaça sattılar adamı?

Hayret yahu amma çok tepki aldım. Dağılın lan

Yahu 13M Galatasaray için çok para. Vadeli olsa ne olur. Ödenmiyor mu vadeli olunca. Hayret arkadaş

Batmadı tabi ki canım battı derken silinip gitmekten bahsetmiyorum. Zorlandılar tabi zorlanmadılar mı. Toplam 30M Euro'ya geldi Fener'e.

Kolay mı o parayı ödemek. Kaça sattılar adamı?
Valla hiç zorlanmadılar da bence,guizadan sonra niang,stoch,dia gibi çok maliyetli adamları alabildiler.Bizim gibi zapata,culio gibi adamlar almıyorlar en azından.

Hem shaqiri yi alırsak en kötü ihtimal aldığımızın yarısına satarız.

Hayret yahu amma çok tepki aldım. Dağılın lan

Yahu 13M Galatasaray için çok para. Vadeli olsa ne olur. Ödenmiyor mu vadeli olunca. Hayret arkadaş

Stancuya 5 vermiyorsunki burda ne olduğunu biliyorsun malın Shaqiri için 13 veriyorsun her neyse, senin için vadeli ödemeyle nakit arasında fark yoksa saygı duyarım sadece :)

Sana yuklenmiyorum reis haklisin anliyorum dusunceni zor bi rakam.. ama sunu bi dusun.. Stancu-Culio-Riera-Cana bak bu 4 adamin maliyeti = Shaqiri den fazla..

boyle ne gudugu belirsiz adamlari alip 3e yada 4e..

gidip 1 kere alirsin 13e cuk diye oturur..

yani ha 4 tane alip 4ude patlamis.. bu sefer dersinki 4ude patladi ulan..

1 tane alirsin 13e patlarsada.. 1 tane patlamis olur.. hani patlama katsayisi az hic olmazsa..

yok saka biyana.. 13 milyonluk adamin patlama riski.. 3-4 milyonluk 4 tane adamin patlama riskinden daha azdir..

Valla hiç zorlanmadılar da bence,guizadan sonra niang,stoch,dia gibi çok maliyetli adamları alabildiler.Bizim gibi zapata,culio gibi adamlar almıyorlar en azından.

Hem shaqiri yi alırsak en kötü ihtimal aldığımızın yarısına satarız.

Guiza Fener için problem oldu mu? Oldu. Neden oldu

Maliyeti yüksek ve maliyetinin karşılığını veremediğinden oldu. Oldu mu problem. Evet OLDU.

Yahu tamam ben alınmasın demiyorum Şakir. Ama adama bu parayı verecek gücümüz yok işte anlayın. Napalım yani.

Shaqiri'yi alamayacağımızı, bonservisinin 10 milyon euro'nun üstünde olduğunu, boşa zaman kaybettiğimizi söylemiştim. Aynen öyle oldu. Olcan - Alper gibi kaliteli yerlileri alıp 7-8 milyon euro'ya transferi kapatacaktık..

"Alper'e 5 vereceğime, gider Arsenal'in en iyisini alırım" gibi kolpa laflar söyleyen Aysal'ı eleştirdiğim için sallayan arkadaşlara da selam olsun..

13 milyon euro'luk adama sen kalk 7 milyon teklif et...

Sezon Sonunda 15'e de alamazsın..

Hala aynı kafadan devam ediyoruz hala...

İllede transfer isteyen bir taraftar yok ama taraftar, bu gibi oyunculara eğer değiyorsa basıp parayı almanızı bekliyor...

Yarın birgün Arena'yı Real'e Milan'a Manc.City'e dar ederken bu gibi yetenekli hırslı genç oyuncular lazım... Kazım'lar-Rierra'lar-Aydın'lar-ayhan'lar değil..

Riera'yı alırsan satamazsın.

Ama stoch dia gibi genç ve yetenekli isimleri alırsan her türlü piyasası vardır.

Ama biz hazır ve yabancı oyunculara yönelelim(!)

Play off'lara kadar 2 tane adamımız sakatlansa yerlerine oynayacak adam yok.

Hala transferde temkinlilikten bahsediyorlar.

Sen bu sene şampiyon olamazsan mali borçların altından kalkamıyorsun arkadaş, son kurşununu sıktın haberin yok.

Geri
Üst Alt