# Xherdan Shaqiri

Cevap: Abdürrahim Albayrak: "Shaqiri 13 Milyon Euro"

Podolski için de aynı muhabbet dönmüştü maliyeti yüksek geldi adamın Köln gibi bir takımla yaptıkları ortada.13 milyon istenilen yerde 7 milyon verilip transfer olmasını beklemek hayal.Arda Turan'ı öyle yada böyle bir şekilde 12 milyona satabiliyorsak eğer bu adamı aldıktan sonra yararlanıp iyi bir teklifle satabiliriz.Emre ile veya Engin'le orası şuan için aksamıyor ama ilerde aksarsa ki aksamasını istemiyorum tekrar bu muhabbetleri ederiz.Keşke onu alsaydık keşke bunu alsaydık..

Xherdan Shaqiri den mesaj var

Arkadaşlar Xherdan Shaqirinin resmi twitter hesabıdır.

XShaqiri10 Xherdan Shaqiri

Man Utd, Liverpool, Arsenal, Galatasaray. All jersey color is red. By the way, red is my fav color.

2 hours ago

Galatasarayı ne kadar istediğinin en büyük göstergesidir. Haydi yönetim al şu mesajı.

Cevap: Xherdan Shaqiri den mesaj var

Man Utd, Liverpool, Arsenal, Galatasaray. All jersey color is red. By the way, red is my fav color.

2 hours ago

Galatasarayı ne kadar istediğinin en büyük göstergesidir. Haydi yönetim al şu mesajı.

erol abi bizden önce manu liverpol arsenalde diyor ama:)

siralamayi yapmis kendi kafasindan gayet normal avrupada hangi oyuncuya sorsaniz bu siralamayi yapar :)

girdim baktım 129 takipçisi var şaşırtıcı

Manchester Liverpool ve Arsenalin şimdilik isteyeceğini düşünmüyorum Shaqiriyi. Dinamo Kiev ve Galatasarayın talip olduğu söyleniyor. Burda ben açık mesaj görüyorum.

"Kırmızı benim favori rengim" diyor...

İyide 3 takımında formaları kırmızı renkte... Oraya vurgu yapıyor :D :D :D

2 hours ago

Ben böyle bir hesap bulamadım Twitter'da,link pls?

Fake hesap olma ihtimali yüksek.

129 tane takipçisi var, yani hesap fake

Kesinlikle Fake değil ben takipçisiydim öncedende. Touchline Drama yazışmalarından biliyorum.

Türkçe yazışmaları var. Fake.

2 hours ago

Bu takımların hepsini ezerek gectik. Kimini 10 kisiyle, kimini 2-0'dan.. Yazın bu Shakir'e de bilsin.

Hesap fake.

Kilit.

Cevap: Abdürrahim Albayrak: "Shaqiri 13 Milyon Euro"

Transfer boyz iş başında, yine tozu dumana katmışlar. 13 milyon Shaqiri'ye, 13 milyon Melo'ya verilsin. Senelik 3'er milyon da verilsin. Seneye futbolcu alacaklarından dolayı sorun çıktığında yine yönetime saydırırlar. Biz görevimizi yapıyor muyuz? Arena'ya kaç kişi geliyor ortalama? 32-33 yanlış hatırlamıyorsam. Tamamen dolu haline göre 10 milyon euro kayıp vardır sanırım. Stadı doldurmadan bu tür eleştiri yapmaya hakkımız yok.

Sırf bu mahalle baskısı yüzünden senelerce sadece transfer yapmak için transfer yapıldı. Sadece taraftar baskısını hafifletmek için. Alınan bu gereksiz adamların kaybı yine kulübümüze girdi.

Engin sakız parasına alınacak adam mıydı, kulübü ile sorunları vardı aldık. Eboue, Melo yedek kalıyordu aldık. Ujfalusi yaşlı olduğu için kolay aldık. Uygun fiyat olduğunda alabiliyoruz ancak. Geçmiş dönemlerden gelen bu borç yükü devam ettikçe ve taraftar görevini yapmadıkça bu kısır döngü devam eder. Transfer de transfer diye yönetimin başının etini yemeyin. En azından alamıyorlarsa da Galatasaray'a yakışmayacak adamlar sırf transfer baskısından alınmasın. Genç oyuncularımız şans bulsun, onlar bizi mahcup etmiyorlar genelde.

Cevap: Adurrahim Albayrak: "Shaqiri 13 milyon euro"

Bizimkiler Necati'yi alırlar. Uğur Uçar gelir ve Turgut Doğan Şahin (Bu adamda da potansiyel var) ile transfer kapanır. Nöbette biri yazmış bu isimleri. Bence de mantıklı. En azından kadro derinliği gibi birşeyler olur.

Çok açık ve net bir şekilde söylüyorum,eğeri Necati gelirse gram faydası olmaz.

Geri
Üst Alt