# Xherdan Shaqiri

Cevap: Abdürrahim Albayrak: "Shaqiri 13 Milyon Euro"

Shaqiri 13 milyon euro Dünya kupasını felan katarsak dünyanın parasına satabiliriz 2 sene sonra

Ne zaman büyük para veripte transfer yaptı ki zaten bizim kulüp. Siz kanat oyuncusu almayın. Sene sonunda CL'yi ve şampiyonluğu kaçırınca kafanızı taslara vurursunuz.

Para mı var yahu.Çok kolay sanıyorsunuz 13 milyon trink vermeyi.

Para var da, oyuncular arasından bize en yararlı olanı seçmeye çalışıyor yönetim. Bence biraz daha sabretmemiz lazım.

13 milyon çok para ayrıca Shaqiri'ler, Amrabat'lar geldikçe altyapımızdaki kanat oyuncularını takıma alma ihtimalimiz azalacak ki bence en önemlisi de bu.. Bu yüzden başından beri çok sıcak bakmıyordum..

Para mı var yahu.Çok kolay sanıyorsunuz 13 milyon trink vermeyi.

O kadar hisse senedi satışı oldu. Sene başında bonservislere çok parada harcanmadı. Hem 13 düşürülebilir bir rakam. Sen gidip adama 7 m teklif edersen küfür gibi tabi indirim yapmazlar. Ve sene sonunda CL'yi ve şampiyonluğu kaçırırsak bu bonservisin 4-5 katını kaybedeceğiz. Anladın mı?

13 milyon çok para ayrıca Shaqiri'ler, Amrabat'lar geldikçe altyapımızdaki kanat oyuncularını takıma alma ihtimalimiz azalacak ki bence en önemlisi de bu.. Bu yüzden başından beri çok sıcak bakmıyordum..

Adam 20 yaşında o sıkıntı olmaz.

O kadar hisse senedi satışı oldu. Sene başında bonservislere çok parada harcanmadı. Hem 13 düşürülebilir bir rakam. Sen gidip adama 7 m teklif edersen küfür gibi tabi indirim yapmazlar. Ve sene sonunda CL'yi ve şampiyonluğu kaçırırsak bu bonservisin 4-5 katını kaybedeceğiz. Anladın mı?

Bizim sattığımız en pahalı adam olan Arda bile 13'e gitti.Şu anda adamın talipleri çok şampiyonluk da garanti değil.Sanırım yönetim sezon sonu almak için uğraşıyor bu gibi adamları.Bence şu an veremeyiz o parayı.

ilgilenmekte mi paraylan yane renk daş? yook o bedava nasılsa :yenieek:

Parayla kardeş.Otel parası,telefon parası,uçak parası,yemek parası... masraflı iş transfer yapmak.
yenieek.gif

Bizim çocuklarda 19-20 yaşlarında, hemde bedava :) Oynatamazsak bu adamlar ne olacak ? Belki ilerde bunlar bize para kazandıracak.. Bence bunun üzerine gitmeliyiz.

Aynen doğru ama yaşlı bir adam alsaydık sorun olabilirdi.Shaqiri daha 20 yaşında alt yapıdakiler Kazım varken de çok forma bulamıyor zaten kanatlarda.

Bizim çocuklarda 19-20 yaşlarında, hemde bedava :) Oynatamazsak bu adamlar ne olacak ? Belki ilerde bunlar bize para kazandıracak.. Bence bunun üzerine gitmeliyiz.

Shaqiri'ye bakıp vücut yapsalar hiç fena olmaz. Hiç sormuyo mu bu çocuklar "aga bizim neyimiz eksik?" diye? Futbolda fizik çok önemli bir hale geldi. Atletik futbolcu lazım artık. Hızlı, güçlü, kıvrak ve tabi ki zeki.

Ayrıca alt yapıdan yetişen futbolcuları tabi ki oynatmak gerekli, özellikle 2 veya 3 farklı öne geçtiğimiz maçlarda. Ancak bu oyuncuların da çalışmaları lazım. Shaqiri, Sanchez gibi oyuncular "Neyim eksik?" diye sorarak bu hale geldiler, "Hocam beni oynatmıyor, ben daha ne yapayım?" diye sorarak değil. :yenieek:

Tamam da Shaqiri'yi 3 sene sonra, hiçbirşey yapmasa bile en kötü 8 milyon euro'ya satarsın ki ŞL oynayacak bu takım. 13'ü çok büyütmemek lazım da.. Biz Galatasaray'ı fazla büyütüyoruz; Shaqiri, Wijnaldum isimleri geçiyor bu oyunculara parayı basıp alacak bir kulüp değiliz. Gerçek bu. Ekonomi yapacağız diye bir tarafını yırtıyor yönetim. Allahtan Melo'yu aceleye getirdiler de diğerleri itiraz etmelerine rağmen iş bitti. Yoksa 28-29 yaşlarında 3-4 milyon euro'ya bir önlibero gelirdi.

Bari Farfan-Arshavin ikilisinden birini zorlayalım, kontratları bitiyor. 2-3 milyon euro'ya gelir bu oyuncular.

altyapıda her hafta maça çıkıyolar

onlar 3 kişiyi çalımlayıp gol attıda biz mi almadık A takıma :D

Bu oyuncuyu ne yalan söyleyeyim hiç izlemedim, tanımıyorum da... Sadece forumdan bildiğim kadarıyla yaşı 20 ve bazı üyelerimizi sergilediği performanstan ötürü cezbetmiş olmalı ki gözü kapalı 13 milyon € verelim diyebiliyorlar. Bu zamana kadar bu tür şeylerin muhasebesinin yapılmasına karşı olan beni bile illallah ettirdiklerini söylesem sıkıntı olmaz herhalde... 20 yaşındaki bir çocuğun eti ne, budu ne ki 13 milyon € verelim? Siz hiç empati kurup, bu dar boğaz dönemde 13 milyon €'nun ne kadar büyük bir meblağ olduğunu hesap edebildiniz mi? Size depremde yıkılmayacağı garanti edilen bir ev önerseler ve bütün paranızı isteseler nasıl bir karar verirdiniz merak ettim.

Tabi para sizin cepten çıkmıyor ya, tara bakalım önüne geleni.

Cevap: Adurrahim Albayrak: "Shaqiri 13 milyon euro"

Bizimkiler Necati'yi alırlar. Uğur Uçar gelir ve Turgut Doğan Şahin (Bu adamda da potansiyel var) ile transfer kapanır. Nöbette biri yazmış bu isimleri. Bence de mantıklı. En azından kadro derinliği gibi birşeyler olur.

Turgut Doğan'da ki yeteneği bi tek ben göremiyorum sanırım . :o

Turgut Doğanda harbi yetenek falan yok. Necati gelsin daha iyi

Bu oyuncuyu ne yalan söyleyeyim hiç izlemedim, tanımıyorum da... Sadece forumdan bildiğim kadarıyla yaşı 20 ve bazı üyelerimizi sergilediği performanstan ötürü cezbetmiş olmalı ki gözü kapalı 13 milyon € verelim diyebiliyorlar. Bu zamana kadar bu tür şeylerin muhasebesinin yapılmasına karşı olan beni bile illallah ettirdiklerini söylesem sıkıntı olmaz herhalde... 20 yaşındaki bir çocuğun eti ne, budu ne ki 13 milyon € verelim? Siz hiç empati kurup, bu dar boğaz dönemde 13 milyon €'nun ne kadar büyük bir meblağ olduğunu hesap edebildiniz mi? Size depremde yıkılmayacağı garanti edilen bir ev önerseler ve bütün paranızı isteseler nasıl bir karar verirdiniz merak ettim.

Tabi para sizin cepten çıkmıyor ya, tara bakalım önüne geleni.

Bu adamın piyasası bu Adem.İlgilendiğine göre bu parayı verebileceksin demektir.Yok bu parayı veremem diyorsan o zaman ilgilenip taraftarlarını ümitlendirmeyeceksin.Bizim dediğimiz sadece bu. :)

Geri
Üst Alt