# Xherdan Shaqiri

Cevap: # Xherdan Shaqiri

Gına geldi Shaqiri'den..

bi gelişme varmı beyler ?

İstatistikleri pek içacıcı değil ve kaçınız seyrettinizde bu kadar kesin konuşabiliyorsunuz.FM çıktı mertlik bozuldu durum bu.:)

Takmıssınız bir FM konusup gidiyorsunuz.Sen bu sene hiç Şampiyonlar ligi maçına denk gelmedin mi ? Basel gruplarda Man UTD.'yi geride bırakıp nasıl çıktı ? Bir çok 'DEV' diye tabir edebileceğimiz klup neden bu adamla ilgileniyor ? Haa doğru onlarda FM oynuyor...

Harbiden Rooney ile benzer özelliklere sahip.

Bence ondan daha iyi bir eleman.

hem adami karaliyorsun sonrada biri en onemli ozelligi diyince.. olabilir diyip rahatca kestirip atiyorsun.. sacmalamissin kanka..

Rieraya isinmismiydin sen? merak ettim simdi?

Riera candir :coffee:

Yok Oktay gercekten karalamak icin birsey yazmadim, izledigim videolar( :D ) kadariyla adamin Amrabat kadar hizli olmadigi kanaatina vardim, bu nedenle dribbling özelligi ondan zayif olabilir. Yanliz 90 dakika macini izlemedem, yaniliyorda olabilirim. :D

Riera candir :coffee:

Yok Oktay gercekten karalamak icin birsey yazmadim, izledigim videolar( :D ) kadariyla adamin Amrabat kadar hizli olmadigi kanaatina vardim, bu nedenle dribbling özelligi ondan zayif olabilir. Yanliz 90 dakika macini izlemedem, yaniliyorda olabilirim. :D

Bi ara denk gelirsen kesinlikle izle. Müthiş bir hırsla oynuyor, top kontrolü, sürati, şutları ve oyun zekası çok iyi. Amrabat'tan çok fazlası var. En az Keita kadar iyi.

Keita diyorsan akan sular durur renkdas biliyorsun. :D

bence Keita baska tarz futbolcu bu baska tarz.. ikisini kiyaslamak zor olur.. Shaqiri Shaqiridir bence.. kendine ozel biseyi var.. hani 10 sene sonra.. milletin iste yeni Shaqiri diyecegi cinsten bi topcu bence.. birine benzetemessin birini ona benzetirsin ancak..

Ciddi ciddi Basel'in maçlarını falan takip eden varmı ya?

bence Keita baska tarz futbolcu bu baska tarz.. ikisini kiyaslamak zor olur.. Shaqiri Shaqiridir bence.. kendine ozel biseyi var.. hani 10 sene sonra.. milletin iste yeni Shaqiri diyecegi cinsten bi topcu bence.. birine benzetemessin birini ona benzetirsin ancak..

O kadar iyi topçu demekki vaybe.

Ciddi ciddi Basel'in maçlarını falan takip eden varmı ya?

Ben takip ediyorum baselin maclarini genelikle.Idaa oynuyoruz hehe.shakiri dedikleri kadar var.20 yasinda olmasina rahmen cok iyi.1-2 sene icinde büyük takima gide bilirse arjen roben volume 2 olma ihtimali cok yüksek.özelikleri ona cok yakin bir oyuncu.

Ben takip ediyorum baselin maclarini genelikle.Idaa oynuyoruz hehe.shakiri dedikleri kadar var.20 yasinda olmasina rahmen cok iyi.1-2 sene icinde büyük takima gide bilirse arjen roben volume 2 olma ihtimali cok yüksek.özelikleri ona cok yakin bir oyuncu.

Robben cam adam biliyon demi? bezenetecek adam bulamadinmi kanka? bence robbendan biraz degisik bu cocuk.. Sneijederin hizli versiyonu..

bugün maçtan sonra fatih hoca bilgi verecektir,sonrada kapa bildirim :D

Geri
Üst Alt