Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İstatistikleri pek içacıcı değil ve kaçınız seyrettinizde bu kadar kesin konuşabiliyorsunuz.FM çıktı mertlik bozuldu durum bu.![]()
Gına geldi Shaqiri'den..
hem adami karaliyorsun sonrada biri en onemli ozelligi diyince.. olabilir diyip rahatca kestirip atiyorsun.. sacmalamissin kanka..
Rieraya isinmismiydin sen? merak ettim simdi?
Riera candir
Yok Oktay gercekten karalamak icin birsey yazmadim, izledigim videolar() kadariyla adamin Amrabat kadar hizli olmadigi kanaatina vardim, bu nedenle dribbling özelligi ondan zayif olabilir. Yanliz 90 dakika macini izlemedem, yaniliyorda olabilirim.
![]()
Bi ara denk gelirsen kesinlikle izle. Müthiş bir hırsla oynuyor, top kontrolü, sürati, şutları ve oyun zekası çok iyi. Amrabat'tan çok fazlası var. En az Keita kadar iyi.
Keita diyorsan akan sular durur renkdas biliyorsun.![]()
bence Keita baska tarz futbolcu bu baska tarz.. ikisini kiyaslamak zor olur.. Shaqiri Shaqiridir bence.. kendine ozel biseyi var.. hani 10 sene sonra.. milletin iste yeni Shaqiri diyecegi cinsten bi topcu bence.. birine benzetemessin birini ona benzetirsin ancak..
Ciddi ciddi Basel'in maçlarını falan takip eden varmı ya?
O kadar iyi topçu demekki vaybe.
Ben takip ediyorum baselin maclarini genelikle.Idaa oynuyoruz hehe.shakiri dedikleri kadar var.20 yasinda olmasina rahmen cok iyi.1-2 sene icinde büyük takima gide bilirse arjen roben volume 2 olma ihtimali cok yüksek.özelikleri ona cok yakin bir oyuncu.
bugün maçtan sonra fatih hoca bilgi verecektir,sonrada kapa bildirim![]()