# Xherdan Shaqiri

Cevap: İbre Shaqiri’ye Döndü

Ya eğer böyle birşey olacaksa

Gökhan Töre + Shakiri yapılması lazım.

ya hedefimiz sampionlar ligi sampionlugu ise bunun gibi adama paraya kiyacaksin.yasi da cok genc.hem yilarca faydanalanirsin hemde fiyati daha dahah da cikip 5 yil sonra fiyati düsme ihtimali olmaz.fatih hoca playmaker düsümyorsa takimda kanatlar cok iyi olmazi lazim.bakiniz bayern munich örnegi(roben-ribery kanatlar ve 10 nummara yok onlarda.)sola shakiri al sagaya da örnek diyelim töre yi al.takimi ucar ya.

muslera-

eboue -ujfalusi -semih -balta

melo -selcuk

töre shakiri

baros (yerli forvet,su an sercan var) --elmander

Bu kadro ligi darma dagan eder ama en önemlisi avrupada derece yapa bilecek gücte olur.

her transfer dönemi sonunda oldugu gibi gene ibre elimizde kalıcak ...............:yenieek:

Shaqiri ve Töre'nin degil ikisini, birini alabilecegimizi zannetmiyorum. Hani Töre için biraz zorlasan, alirsin bence, Shaqiri'yi zorlasan yine alamassin.

Normalde bu takımın amacı ŞL'de başarı yakalamaksa hem Töre'yi hem de bu çocuğu alman gerekir.Hadi bir tanesi gelmeyi kabul etmedi ya da bonservisi abartı yüksek diyelim yine de bu seviyede oyuncuları almak zorundasın.Kararlıyım diyorsan basıp parayı alacaksın.Yoksa bir ömür ŞL'de gruptan 3. olup elenmeye ve UEFA Kupası için kasmaya mahkum kalırsın.Hoş gerçi daha ŞL'ye gideceğimizin de bir garantisi yok.

Alabiliriz ama riskli 7 m £ bonservis istiyolar o parayı verip bide elimizide patlarsa vay halimize medya göbek atar

Terim'in İlk Hedefi Shaqiri

275acshaqiri236ekm.jpg

Spor Toto Süper Lig’in ilk devresini lider olarak tamamlayan Galatasaray, Basel’in İsviçreli kanat oyuncusu Xherdan Shaqiri’yi...

Haberin Devami GSC Portal'da

Cevap: Terim'in İlk Hedefi Shaqiri

tipe bak ayni Horoz

Hadi hayırlsı umarım gerçekleşir :)

Eğer gelirse müthiş olacak.Yalnız bonservisi pahalıysa kiralık olarak satış alma opsiyonuyla beraber alalım ki şampiyon olabilirsek Şampiyonlar ligi'ne gidersek ayak bastı parasıyla rahat öderiz parayı.

Xherdan Shaqiri ismini ilk defa duyuyorum. İsviçre ligini hiç takip etmedim. Basel'in maçı başlasada izlesek tribinede girmişliğim yoktur. Ama forumun çoğu Basel'in sıkı takipçisi olduğuna göre bu paraları vermeye değer sanırım.

3975_n.jpg

türkiyeye geliyorum beyler sakin olun

Allah'ım nolur doğru olsun .

Şu adam gelirse sevinçten ağlayabilirim.

Geri
Üst Alt