# Xherdan Shaqiri

Cevap: Terim'in İlk Hedefi Shaqiri

@cgtyzen çağatay özen

Shaqiri transferiyle Ali Dürüst ilgileniyor...

Hay fue Hay fue.

:tiphat:

tam türkiye ligi oyuncuları yere sağlam basan culio gibi :)
O değilde bunların ikisi de ne yemişse artık bir mucize olsa da birlikte gelseler, rakip defansları ağlatırlar fizikleriyle bile.

3975_n.jpg

gokhan_tore_hamburg.jpg

İmkansız diyordum ama ntvspor kaynaklı haber Allahım yoksa gerçek mi oluyor!

Oha la 91'liymiş helal olsun sağlam geliştirmiş fiziğini bu yaşta. Gelsin de belki bizim kız fizikli türk oyuncular biraz hırs yaparlar.

Olsun olsun iyidir:ka21:

Reisler, transfer sezonu resmen başlamadan transfer görüşmesi yapıyoruz diye KAP'a bildiride bulunuluyor mu?

Cevap: İbre Shaqiri’ye Döndü

Bu Shaqiri'yi bir tek ben mi Hazard'a benzettim ya?Videolardan izlediğim kadarıyla öyle göründü gözüme.

Bu adam gelmez bu transfer haberlerini ayni alexis sanchez haberlerine benzetiyorum bunun sonuda ayni sadece barca yerine manchester united olacak :) bu arada kosovaliymis.

"tarih 8 temmuz 2010 :)

ALEXİS SANCHEZ GALATASARAY'DA

alexis sanchez bugünkü basın toplantısında açıklanacaktır.

kaynak radyospor"

Bu adam gelmez bu transfer haberlerini ayni alexis sanchez haberlerine benzetiyorum bunun sonuda ayni sadece barca yerine manchester united olacak :) bu arada kosovaliymis.

"tarih 8 temmuz 2010 :)

ALEXİS SANCHEZ GALATASARAY'DA

alexis sanchez bugünkü basın toplantısında açıklanacaktır.

kaynak radyospor"

Ben böyle bir haberi hatırlamıyorum bile.Sanchez'i aldığımızı iddia edenin ya kafası iyiymiş ya da dalga geçmiş.

Yıkılır ortalık vallahi.Yahu birşeyler oluyor bizim kulübe Grande geldi geleli.Önce gencecik iki eleman direkt formayı giydi. Velhasıl Gökhan Töre, Shaqiri transferleriyle ilgilenilmesi bile birşeylerin değiştiğinin en bööyük göstergesi.İyi yoldayız iyi. Bi de smile:)

Ben böyle bir haberi hatırlamıyorum bile.Sanchez'i aldığımızı iddia edenin ya kafası iyiymiş ya da dalga geçmiş.

:)

Galatasaray başkanı Adnan Polat, bugün saat 13.00'da düzenleyeceği basın toplantısında Alexis Sanchez'in transfer edildiğini resmen açıklayacak.

Gündeme dair açıklamalar yapacak olan Adnan Polat'ın, transferlere de ilgili olarak önemli açıklamalar yapacağı öğrenildi.

Radyospor'un haberine göre; Polat'ın en ses getirecek açıklaması ise transfer konusunda olacak. Polat, Şili milli takım formasıyla Dünya Kupası finallerinde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Alexis Sanchez'in transfer edileceğini açıklayacak.

Galatasaray'ın bu oyuncu için forma giydiği İtalya'nın Udinese kulübüne 12 milyon avro ödeyecek.

Radyospor.com

https://www.gscimbom.com/forum/2010-diger/39568-_-alexis-sanchez.html

buda lig tv kaynakli fener haberi

https://www.gscimbom.com/forum/2010-diger/37771-alexis-sanchez-fenere-cok-yakin_.html

:)

Galatasaray başkanı Adnan Polat, bugün saat 13.00'da düzenleyeceği basın toplantısında Alexis Sanchez'in transfer edildiğini resmen açıklayacak.

Gündeme dair açıklamalar yapacak olan Adnan Polat'ın, transferlere de ilgili olarak önemli açıklamalar yapacağı öğrenildi.

Radyospor'un haberine göre; Polat'ın en ses getirecek açıklaması ise transfer konusunda olacak. Polat, Şili milli takım formasıyla Dünya Kupası finallerinde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Alexis Sanchez'in transfer edileceğini açıklayacak.

Galatasaray'ın bu oyuncu için forma giydiği İtalya'nın Udinese kulübüne 12 milyon avro ödeyecek.

Radyospor.com

https://www.gscimbom.com/forum/2010-diger/39568-_-alexis-sanchez.html

buda lig tv kaynakli fener haberi

https://www.gscimbom.com/forum/2010-diger/37771-alexis-sanchez-fenere-cok-yakin_.html

Dikkat çekmek için yapmayacağı şey yok medyanın.Hele ki Dünya Kupası'ndan sonra Sanchez'i almak imkansızdı yani bunu konuşmaya bile değmez.

kapalı savunmalara nasıl oynuyor acaba bu adam. isvicre ligi gayet acık oynanıyor. bienvenu isvicre liginde iyiye yakındı. burda kapalı savunmalarda kayboluyor. inşallah alırsakki buda kapalı savunmada kaybolan cinsten degildir.

İsviçre Ligi takip ettiğim bir lig değil ancak zaten bu adam sesini asıl Şampiyonlar Ligi ve Milli maçlarda duyurdu. Bienvenu'nun medyanın balonu olduğu en başından beri belliydi, o yönden bir kaygı gütmek yersiz. Stilini Stoch'a oldukça benzetiyorum, Stoch bile ligimizde bu kadar fark yaratabiliyorsa Shaqiri mislini yapabilecek yetenektedir. Çoğu Avrupa kulübünün kıskacına girdi bu seneki performansıyla ancak bazı mecralarda abartıldığı gibi 15 milyon Euro'luk bir oyuncu olup olmadığı konusunda ahkam kesecek kadar da izlediğimi söyleyemem.

Geri
Üst Alt