# Xherdan Shaqiri

Cevap: İbre Shaqiri’ye Döndü

Sanki Messi haberi çıkmış, inanılmaz ya da alınmayacak-olmayacak bir transfer değil.

:)

Galatasaray başkanı Adnan Polat, bugün saat 13.00'da düzenleyeceği basın toplantısında Alexis Sanchez'in transfer edildiğini resmen açıklayacak.

Gündeme dair açıklamalar yapacak olan Adnan Polat'ın, transferlere de ilgili olarak önemli açıklamalar yapacağı öğrenildi.

Radyospor'un haberine göre; Polat'ın en ses getirecek açıklaması ise transfer konusunda olacak. Polat, Şili milli takım formasıyla Dünya Kupası finallerinde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Alexis Sanchez'in transfer edileceğini açıklayacak.

Galatasaray'ın bu oyuncu için forma giydiği İtalya'nın Udinese kulübüne 12 milyon avro ödeyecek.

Radyospor.com

https://www.gscimbom.com/forum/2010-diger/39568-_-alexis-sanchez.html

buda lig tv kaynakli fener haberi

https://www.gscimbom.com/forum/2010-diger/37771-alexis-sanchez-fenere-cok-yakin_.html

Vay bee.Taraftar ve camia olarak ne günler geçirmişiz.

şakirinin de ibresi bize dönüktür inşallah.

Cevap: Terim'in İlk Hedefi Shaqiri

Videolardan izlediğim kadarıyla Stochvari bir oyuncu gibi geldi.Umarım fazlasıdır.Buda konuşulanlara göre baya bir fazlası

O değilde bunların ikisi de ne yemişse artık bir mucize olsa da birlikte gelseler, rakip defansları ağlatırlar fizikleriyle bile.

3975_n.jpg

gokhan_tore_hamburg.jpg

İkisi birlikte gelse sevinçten ağlarım heralde :D

Shaqiri Türkiye futbolu hakkInda neler biliyorsun, takip edebiliyor musun?

-İnanmayacaksın ama evimde Lig TV var. Maçlarımdan arta kalan bölümde Türkiye Ligi'ni, İtalya Ligi'ni, İspanya Ligi'ni, Alman Ligi'ni doğal olarak İsviçre Ligi'ni takip ederim.

Türkiye'de tanıdığın veya beğendiğin futbolcular var mı?

- Evet çok hem de. Arda'yı çok beğeniyorum. Atletico Madrid'e gittiğini biliyorum. Trabzonsporlu Burak'ı beğeniyorum. Beşiktaş'tan Guti ve Quresma'yı, Galatasaray'dan Milan Baros, Fenerbahçe'den de Alex'i beğeniyorum.

Bayağı takip ediyorsun, Arda'nın Atletico Madrid'e gittiğine kadar.

-Sana bir sır vereyim. Arda eğer Atletico Madrid'e transfer olmasaydı, ben oraya gidecektim..

Bana sır vermen iyi olmadi. Simdi bütün dünya duyacak (Karşılıklı gülüşmeler) Nasıl yani, Atletico Madrid'le mi görüştün?

-Evet Madrid'e gittim. Benim 2014 yilina kadar Basel'le sözleşmem var. Atletico Madrid'in Teknik Direktörü Gregorio Manzano beni transfer etmek istediğini söyledi. Ama bonservisim onlara cok pahalı geldi. Bir tane daha futbolcuyla görüstüklerini söylediler. Benden hemen sonra Arda'yla anlaştılar. O yüzden biliyorum.

Peki Türkiye'de futbol oynamak ister misin?

-Daha önceden de söyledigim gibi, Türk Ligi'ni takip ediyorum. Çok sert futbol oynuyorlar. Beğeniyorum. Teklif olursa neden olmasın.

Shaqiri'nin 9 Eylül'de Hürriyet'e verdiği röportajdan bizi ilgilendirebilecek alıntılar.

Dediğine göre sezon başında A.Madrid Arda'dan önce kendisiyle ilgilenmiş ancak bonservisini pahalı bulduktan sonra Arda'ya yönelmiş.

Yani 8 milyon Euro muhabbeti çok da gerçekçi durmuyor, hele ki bu kadar başarılı geçirdiği bir sezonun devre arasında.

Ancak kendisinin Türkiye ve Türk Futbol'una bakışı oldukça pozitif.

Eğer röportajın tamamını okumamış varsa aramızda: İsviçre'nin yeni Messi'si - Hürriyet Futbol

Maçlarını 90 dakika izlemedim ama Baselin Şampiyonlar ligi maç özetlerinde çok dikkatimi çekti. Hareketli bir futbolcu. Direk kaleye yönelip, uzaktan etkili şutlar çekiyor.

Gelirse başarılı olacağını düşünüyorum.

Uykudan kalkıp PC ye oturursan böyle olur :D :D :D

Başlıkta İBRE deki R yi N olarak okuyunca noluyo laaaaaaan !!!! kim kime dönüyoooooo !!! demek için girmiştim konuya sonra gerçeklerle yüzleştim ........

:sleeping: :sleeping: :sleeping: :m26: :m26: :m26:

Röpörtaj bildigin masa basi yazilmis hikayedir.

Bende yazarim ama kimse okumaz ;)

Bu konu altında Grosicki gelsin diyenler var.

Shagiri ve Grosick'yi aynı cümleye koymak hatadır.

Şu adam gelsin başka transfer istemem.

Yüzyılın transferi olur.

Ne olur ya ne olur bir mucize olsun ve şu adamı alalım.

10 dakikada bir internete giriyorum yeni haber varmı diye.

İsmi de jeneriklik.

Prekazi ve Hagi den sonra Şakiri de yakışır...

Almayız.

Ne olur ya ne olur bir mucize olsun ve şu adamı alalım.

10 dakikada bir internete giriyorum yeni haber varmı diye.

Aynı durumdayız, ama ben herhangi bir transfer varmı diye bakıyorum sadece, Gökhan ve Shaqiri için bakıyorum ama özellikle :asd:

Geri
Üst Alt