Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Galatasaray başkanı Adnan Polat, bugün saat 13.00'da düzenleyeceği basın toplantısında Alexis Sanchez'in transfer edildiğini resmen açıklayacak.
Gündeme dair açıklamalar yapacak olan Adnan Polat'ın, transferlere de ilgili olarak önemli açıklamalar yapacağı öğrenildi.
Radyospor'un haberine göre; Polat'ın en ses getirecek açıklaması ise transfer konusunda olacak. Polat, Şili milli takım formasıyla Dünya Kupası finallerinde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Alexis Sanchez'in transfer edileceğini açıklayacak.
Galatasaray'ın bu oyuncu için forma giydiği İtalya'nın Udinese kulübüne 12 milyon avro ödeyecek.
Radyospor.com
https://www.gscimbom.com/forum/2010-diger/39568-_-alexis-sanchez.html
buda lig tv kaynakli fener haberi
https://www.gscimbom.com/forum/2010-diger/37771-alexis-sanchez-fenere-cok-yakin_.html
bu adamın baselde ne işi var![]()
O değilde bunların ikisi de ne yemişse artık bir mucize olsa da birlikte gelseler, rakip defansları ağlatırlar fizikleriyle bile.
![]()
![]()
Shaqiri Türkiye futbolu hakkInda neler biliyorsun, takip edebiliyor musun?
-İnanmayacaksın ama evimde Lig TV var. Maçlarımdan arta kalan bölümde Türkiye Ligi'ni, İtalya Ligi'ni, İspanya Ligi'ni, Alman Ligi'ni doğal olarak İsviçre Ligi'ni takip ederim.
Türkiye'de tanıdığın veya beğendiğin futbolcular var mı?
- Evet çok hem de. Arda'yı çok beğeniyorum. Atletico Madrid'e gittiğini biliyorum. Trabzonsporlu Burak'ı beğeniyorum. Beşiktaş'tan Guti ve Quresma'yı, Galatasaray'dan Milan Baros, Fenerbahçe'den de Alex'i beğeniyorum.
Bayağı takip ediyorsun, Arda'nın Atletico Madrid'e gittiğine kadar.
-Sana bir sır vereyim. Arda eğer Atletico Madrid'e transfer olmasaydı, ben oraya gidecektim..
Bana sır vermen iyi olmadi. Simdi bütün dünya duyacak (Karşılıklı gülüşmeler) Nasıl yani, Atletico Madrid'le mi görüştün?
-Evet Madrid'e gittim. Benim 2014 yilina kadar Basel'le sözleşmem var. Atletico Madrid'in Teknik Direktörü Gregorio Manzano beni transfer etmek istediğini söyledi. Ama bonservisim onlara cok pahalı geldi. Bir tane daha futbolcuyla görüstüklerini söylediler. Benden hemen sonra Arda'yla anlaştılar. O yüzden biliyorum.
Peki Türkiye'de futbol oynamak ister misin?
-Daha önceden de söyledigim gibi, Türk Ligi'ni takip ediyorum. Çok sert futbol oynuyorlar. Beğeniyorum. Teklif olursa neden olmasın.
Bu konu altında Grosicki gelsin diyenler var.
Shagiri ve Grosick'yi aynı cümleye koymak hatadır.
Ne olur ya ne olur bir mucize olsun ve şu adamı alalım.
10 dakikada bir internete giriyorum yeni haber varmı diye.
Bu konu altında Grosicki gelsin diyenler var.
Shagiri ve Grosick'yi aynı cümleye koymak hatadır.