# Xherdan Shaqiri

Cevap: Adurrahim Albayrak: "Shaqiri 13 milyon euro"

yasini alalım diyecegim ama cavcav gebermeden olmaz o is

:SS:

Ujfalusi

Melo

Eboue

Muslera

Semih

Selçuk

Engin

Hepsi oynuyor. Neden bahsediyorsun sen?

Selçuk'u alan bizzat başkan... Fatih Terim'in özel bir istediği oyuncu değil herkes istiyordu.. kendisi bulup çıkarmadı...

Engin tama terim istedi

Melo-Eboue-Ujfalusi kendini ispat etmiş futbolcular...

Muslera'yı değil hatırlarsanız brezilyalı bir takımın 2.kalecisi alınıyordu.. taraftar baskısıyla muslera'ya yönelindi..

Anlatmak istediğim kendini kanıtlamış futbolcular dışında futbolcu seçimleri çok iyi değildir fatih hocamızın..

:SS:Reis Hagi de gördük daha nıcelerını sayabılırım Fatih terim en az hatayla transfer yapıyor şuan 2.dönemını karıstırma ıstedıgı oyuncular alınmadı belkide akşam matoyu cokmu kacırdın ne:hı':

Fatih Hoca Transfer Yapmaktansa Kendi Prenslerini Bulmayı yeğler..

Selçuk'u alan bizzat başkan... Fatih Terim'in özel bir istediği oyuncu değil herkes istiyordu.. kendisi bulup çıkarmadı...

Engin tama terim istedi

Melo-Eboue-Ujfalusi kendini ispat etmiş futbolcular...

Muslera'yı değil hatırlarsanız brezilyalı bir takımın 2.kalecisi alınıyordu.. taraftar baskısıyla muslera'ya yönelindi..

Anlatmak istediğim kendini kanıtlamış futbolcular dışında futbolcu seçimleri çok iyi değildir fatih hocamızın..

Durumun ciddi

Şu var arkadaşım eleştirmek için eleştiriyorsunuz. Bu takımdaki Elmander Hariç tüm transferleri Terim yaptı. Rierayı değil sadece. Biraz mantıklı yorum yapın diyorum.

Ne var arkadaşım ?

Bu sene için transfere pek ihtiyaç yok, eee madem neden transfer de transfer deyip ölüyorsunuz?

Fatih Hoca Transfer Yapmaktansa Kendi Prenslerini Bulmayı yeğler..

Abi Fatih akyel,Emre belezoğlu,Semihe forma şansı vermesi bunlar aklımda kalanlar keşke prenslerını bulsa boşa para harcayıp transfer yapmasak ben inanıyorum kı Fatih terim başarılı olacaktır egosunu yenmıs yepyenı bır hoca var karsımızda gece rüyanda Fatih hocaylamı atıstın ne yaptın sen ya:D

Şu var arkadaşım eleştirmek için eleştiriyorsunuz. Bu takımdaki Elmander Hariç tüm transferleri Terim yaptı. Rierayı değil sadece. Biraz mantıklı yorum yapın diyorum.

Transferi kim iyi yapar biliyor musun bir örnek vereyim sana LUCESCU.... kralını alır getirir sana ismini cismini bile duymamışsındır aldırdığı topçunun ama izlerken helal detirdir...

Mesela : Perez-florquın-victoria-niculescu

anladınızı mı açayım mı biraz daha...

Geri
Üst Alt