# Xherdan Shaqiri

Cevap: Adurrahim Albayrak: "Shaqiri 13 milyon euro"

Stancuya 5 vermiyorsunki burda ne olduğunu biliyorsun malın Shaqiri için 13 veriyorsun her neyse, senin için vadeli ödemeyle nakit arasında fark yoksa saygı duyarım sadece :)

Vadeli ödeme ile nakit arasında fark var tabi ki. Konu o değil. Mustafa Sarp nakit yada vadeli 1M olsa ne olur. Adam kazma. Şakiri tabi ki iyi futbolcu ama 13M Şakiri için hem fazla hem biz ödeyemeyiz.

Ya var ya monacoyum bu haberlerin. Bizim tarzımız olmayan, ilgilenmememiz gereken adamlarla ilgileniyorlar, ondan sonra milleti susturamıyoruz.

Şakiri transferi ŞU DÖNEMDE Galatasaray'ın gündeminde olmamalıydı.

1 tane yıldızımız olsa diye düşünmüyor değilim. Sponsorla filan gelse 1 tane. Yıllık ücretini filan ödese ya da. En azından bir renk olurdu. Mavifili istemem. Herkesin hemfikir olacağı sempatik bir yıldız gelse. Zor ama Ronaldinho olabilir belki.

Vadeli ödeme ile nakit arasında fark var tabi ki. Konu o değil. Mustafa Sarp nakit yada vadeli 1M olsa ne olur. Adam kazma. Şakiri tabi ki iyi futbolcu ama 13M Şakiri için hem fazla hem biz ödeyemeyiz.

Ya var ya monacoyum bu haberlerin. Bizim tarzımız olmayan, ilgilenmememiz gereken adamlarla ilgileniyorlar, ondan sonra milleti susturamıyoruz.

Şakiri transferi ŞU DÖNEMDE Galatasaray'ın gündeminde olmamalıydı.

haklisin biz kanat oyuncusu bekliyoruz ama iste bi beklenti icine sokuyorlar.. demekki yalan haber degildi sakiri cunku albayrak cok para dedigine gore ciddi ciddi ilgilendik..

Devre arasi maliyetli transfer yapmaya gerek yok.. Tunay Torun, Olcay Sahan ve bir gurbetci transferi daha çok iyi olurdu.

haklisin biz kanat oyuncusu bekliyoruz ama iste bi beklenti icine sokuyorlar.. demekki yalan haber degildi sakiri cunku albayrak cok para dedigine gore ciddi ciddi ilgilendik..

Haber yalan demiyorum aslında. Bizzat doğru ama orada MYC alacaktım az kalsın:) Son anda farkedip sildim. Yönetimin hatası diyelim ;)

melo da cok para shaqiride cok para....az para olanlar daha maliyetli oluyor...örnek stancu ve riera....

13,e karşı 7 milyon teklif ederek evet çok ciddi ilgilenmişiz her zamanki gibi ;)

Meloyu 1 yıl daha kiralarlar bonservisi düser Shaqiriyede Ardadan gelen parayı aktar 5-6 yılını kurtarır sonra 20ye satarsın

13 suan gercekten cok fazla. Ne oynucagı tam belli olmayan bir futbolcu, robben veya ribery'i almıyoruz. Stancu- Culio- Pino ve Melo'nun akibetleri belli olmadan yabancı transferlerini rafa kaldırmalıyız. Eger stancu, culio, pino'dan sonra shaqiri'de patlarsa büyük sıkıntı olur. Yavas yavas rayına girmeye baslamısken, bence tekrardan raydan cıkabilcek hamlelerde bulunmayalım.

13,e karşı 7 milyon teklif ederek evet çok ciddi ilgilenmişiz her zamanki gibi ;)

biz buyuz renkdas.. Adnan Sezginin politikasi damarimiza islemis malesef..

meloyu 13e saliyor adamlar.. onada 7 ile aciyoruz kapiyi.. son 10 diyoruz felan.. sonra bi bakiyoruz Meloyu alamiyoruz..

bu arada bence Shaqiri bize gelmez gibi.. adam CL oyniycak subatta niye buraksinki? ben olsam sene sonunu beklerdim yani..

Shaqiri'yi alamayacağımızı, bonservisinin 10 milyon euro'nun üstünde olduğunu, boşa zaman kaybettiğimizi söylemiştim. Aynen öyle oldu. Olcan - Alper gibi kaliteli yerlileri alıp 7-8 milyon euro'ya transferi kapatacaktık..

"Alper'e 5 vereceğime, gider Arsenal'in en iyisini alırım" gibi kolpa laflar söyleyen Aysal'ı eleştirdiğim için sallayan arkadaşlara da selam olsun..

Aynen senin gibi düşünüyorum.

İnsanlar burda polyannacılık oynuyorlar. peşpeşe alınan 4-5 galibiyet herşeyi unutturuyor.

Hiç kimse olabilecekleri düşünmüyor.

2 hafta sonra Eboue diyelim ki kupadan sakat geldi ve koskoca maratonda 1 oyuncumuz daha sakatlandı.

Yerlerine koyacak 11 adamımız yok.

Hala transfer yapamadılar.

Play offta şampiyon olamaz isek batarız arkadaş. Mali olarak bu sene şampiyonluk şart çünkü para girdisi lazım!

Alpere 5 fazla ona şu fazla diyor isen, o zaman shaqiri gibi hazır adamı gidip 15 e alacaksın.

Eğer ona da fazla dersen kaba bir laf var " ne emmeye geliyorsun ne g.mmye" diye...

Uğur uçar, necati ve turgut ile bu takım sezon sonunda ne olacağı belli olmaz.

Baros için iyi oynuyor diyenler akıl tutulması yaşıyor. Baros hep böyle , transfer sezonuna 2 kala oynar sonra yatar. Adam ekmeğe ihanet edenlerden. Bir tek geldiği sezon oynadı, o kadar. Bugün var yarın yok.

koskoca lig maratonunda şu adam sakatlanmayacak diye bir garantin var mı?

Oldu ki Eboue ile Ujfalusi sakatlandı.

Play off lar geldi çattı. Hangi kadroyla kime karşı çıkacaksın?

Ujfalusi sakatlandıysa yerine gökhan zan'ı mı koyarım diyeceksin?

Veya Kazım sakatlansa aydın mı girecek? Kazım bile dökülüyor, aydın ne yapar Allah kerim...

Herkes kulağının üstüne yatmış, masal okuyor.

Bu transfer dönemine kadar herşey olumlu geldi ama bu demek değildir takım tamam, oldu.

Şu anda çok kritik hamlelerle 3-4 NOKTA transfer yapılmaz ise play off'a çok sıkıntılı gireriz ve o kadar rahat çıkamayız.

Sonra sezon sonunda derler "şampiyon olamadığımız için maddi olarak sıkıştık, Melo'yu da bu sebepten alamıyoruz"

Bahaneler hep böyle hazırlandı bugüne kadar.

Ama tren kaçtı.

Özgür Çek, Olcan, Alper gitti. Töre gelmiyor, Hamit keza öyle. Umut da gelmiyor.

Şu anda elde kaldı Ozan İpek, Soner Aydoğdu ( Bu çocuk henüz tamam değil en azından bir Alper değil şimdilik ) Serdar Aziz.

Bunları aldın aldın. Alamadın, yat kalk play off'a kadar dua et ki bir sakatlık çıkmasın yekta'nınki gibi.

Yoksa seneye tekrar bize kara günler düşer...

Öyle polyannacılık oynayan gerçeği 4 maçlık galibiyetle göremeyen adamlara tav oluyorum.

13 suan gercekten cok fazla. Ne oynucagı tam belli olmayan bir futbolcu, robben veya ribery'i almıyoruz. Stancu- Culio- Pino ve Melo'nun akibetleri belli olmadan yabancı transferlerini rafa kaldırmalıyız. Eger stancu, culio, pino'dan sonra shaqiri'de patlarsa büyük sıkıntı olur. Yavas yavas rayına girmeye baslamısken, bence tekrardan raydan cıkabilcek hamlelerde bulunmayalım.

13 milyona robben veya riberyi alamayız zaten.

13 milyona robben veya riberyi alamayız zaten.

Ribery'i zamanında ne kadara aldıgımızı biliyorsun herhalde. Futbolcuların hepsi birde 20 M eurolara fırlamıyor. Tüm mesele bu shaqiriyi'de 13 M euro olduktan sonra almak degil. Sene basında shaqiriyi almak istesek 3-4 bile vermezdik. Ne oldu basel tur atladı adamlar 13-14 cekmeye basladı. Bence gelecegin ribery'leri, shaqirilerini bulmak önemli olan.

Diğerlerini geçtim sadece elmander sakatlansa bile sene başındaki gol atma sıkıntısı hortlar.Hala ona fazla buna fazla desinler bakalım.Şansa bırakıyorlar yanibildiğin işi.

13 Milyon Euro bizim için büyük para diyen arkadaşlara gülüp geçiyorum...

Galatasaray Başkanı isterse 13 değil 30 milyon euro'luk transferde yapar...

Yanlız herşey bizim vereceğimiz paraya bakmıyor... Mesela Şakiri bize gelmek ister mi ?

Ben olsam istemem neden Şampiyonlar liginde yoluna devam ediyor Dünya futbolunun en büyük vitrinine çıkmışsın oraları bırak TSL'ne iniş yap.. olacak iş değil...

Üzülerek söylüyorum 10 senedir Avrupada yokuz "UCUZ ETİN YAHNİSİNDEN"

Sen Seneye bu kadrona Bir Şakiri+Matias Suarez+hamit+Serdar Aziz takviyesi yap o Arena dolup taşmazsa sattığın formaların 2 mislini satmazsan birşey bilmiyorum ben...

10 yıldır kısır bir döngüdeyiz... ucuz futbolcular ve gelmeyen başarılar...

UEFA kupası Nasıl geldi ?

Hagi'yi kimden aldık ? yıllık deli gibi para veriyorduk

Popescu Barcelona'da zirvedeyken kupa kaldırarak geldi ! yıllık ona da deli gibi para ödedik.

Taffarel Brezilya Milli Takımının Kalecisiyken Millet isterken basıp parayı aldık...

Jardel'i yazmıyorum bile...

Başarılar Tesadüf Değil bir yatırımın ürünüdür...

Ne kadar ekmek o kadar köfte...

Shaqiri Ribery'den daha iyi olucak muhtemelen 1 2 seneye

Ribery'i zamanında ne kadara aldıgımızı biliyorsun herhalde. Futbolcuların hepsi birde 20 M eurolara fırlamıyor. Tüm mesele bu shaqiriyi'de 13 M euro olduktan sonra almak degil. Sene basında shaqiriyi almak istesek 3-4 bile vermezdik. Ne oldu basel tur atladı adamlar 13-14 cekmeye basladı. Bence gelecegin ribery'leri, shaqirilerini bulmak önemli olan.

Ribery 100 yilda bir denk gelir..

oyle bi esti gecti o kadar..

Canaydin sagolsun rahmetli.. ;) kusura bakmasin o yonden ofkeliyim kendilerini.. ha adam oldu badem gozlu oldu.. bana oyle degil.. bence en kotu donemlerimizdi.. madem baskan oldu oldukten sonrada elestirmek hakkimdir.. adami resmen elimizden kacirdi.. hani bizde yine uzun kalmazdi.. ama bi 15 milyona satmis olurduk.. simdi baktikca.. sanki bi yabanci futbolcuya bakmis gibi oluyorum.. sanki hic bizde oynamamis gibi.. ruya gibi saka gibi geldi gecti.. deli cocuk..

Abdürrahim reis takıma uçak hediye etmek için para biriktiriyodu ordan bi çıkma yapsa güzel olur :D :D

alaım işte 13 'e

Geri
Üst Alt