# Xherdan Shaqiri

Cevap: Adurrahim Albayrak: "Shaqiri 13 milyon euro"

Diğerlerini geçtim sadece elmander sakatlansa bile sene başındaki gol atma sıkıntısı hortlar.Hala ona fazla buna fazla desinler bakalım.Şansa bırakıyorlar yanibildiğin işi.

Shaqiri mi olur Suarez mi olur ama bu gerçeği unutmadan hareket etmeliyiz. Elmander oynamasa veya Selçuk duran top kullanmasa zor gol atarız.

Diğerlerini geçtim sadece elmander sakatlansa bile sene başındaki gol atma sıkıntısı hortlar.Hala ona fazla buna fazla desinler bakalım.Şansa bırakıyorlar yanibildiğin işi.

Shaqiri mi olur Suarez mi olur ama bu gerçeği unutmadan hareket etmeliyiz. Elmander oynamasa veya Selçuk duran top kullanmasa zor gol atarız.

13 Milyon Euro bizim için büyük para diyen arkadaşlara gülüp geçiyorum...

Galatasaray Başkanı isterse 13 değil 30 milyon euro'luk transferde yapar...

Yanlız herşey bizim vereceğimiz paraya bakmıyor... Mesela Şakiri bize gelmek ister mi ?

Ben olsam istemem neden Şampiyonlar liginde yoluna devam ediyor Dünya futbolunun en büyük vitrinine çıkmışsın oraları bırak TSL'ne iniş yap.. olacak iş değil...

Üzülerek söylüyorum 10 senedir Avrupada yokuz "UCUZ ETİN YAHNİSİNDEN"

Sen Seneye bu kadrona Bir Şakiri+Matias Suarez+hamit+Serdar Aziz takviyesi yap o Arena dolup taşmazsa sattığın formaların 2 mislini satmazsan birşey bilmiyorum ben...

10 yıldır kısır bir döngüdeyiz... ucuz futbolcular ve gelmeyen başarılar...

UEFA kupası Nasıl geldi ?

Hagi'yi kimden aldık ? yıllık deli gibi para veriyorduk

Popescu Barcelona'da zirvedeyken kupa kaldırarak geldi ! yıllık ona da deli gibi para ödedik.

Taffarel Brezilya Milli Takımının Kalecisiyken Millet isterken basıp parayı aldık...

Jardel'i yazmıyorum bile...

Başarılar Tesadüf Değil bir yatırımın ürünüdür...

Ne kadar ekmek o kadar köfte...

Aynen katılıyorum.

Bastıracaksın parayı alacaksın.

Bugün ne olacağı belli olmayan fener bile gelecek yatırımlarına koşuyor.

Biz Kazım Baros Hakan Balta üçlüsünü kabullenmiş, transfere gerek yok diyoruz, bütün kaliteli yerlileri elden kaçırıyoruz. Bİr de shaqiri gibi bir adama çok pahallı diyoruz.

Ne olacaktı yani? Shaqiriyi bonservissiz, olcan'ı 1 milyon euro, alper potuk 500 bin euro gibi fiyatlara mı alacaktık?

Neler saçmalanıyor yine anlamıyorum ama bu lig Sol kanadının ne olduğu belli olmayan, sağ kanadında kazımla forvetinde baros ile bitmez.

Adımı yazarım bitmez. Çünkü lig uzun. İlla ki birşeyler çıkacaktır.

Yanlız herşey bizim vereceğimiz paraya bakmıyor... Mesela Şakiri bize gelmek ister mi ?

Ben olsam istemem neden Şampiyonlar liginde yoluna devam ediyor Dünya futbolunun en büyük vitrinine çıkmışsın oraları bırak TSL'ne iniş yap.. olacak iş değil...

Sen Seneye bu kadrona Bir Şakiri+Matias Suarez+hamit+Serdar Aziz takviyesi yap o Arena dolup taşmazsa sattığın formaların 2 mislini satmazsan birşey bilmiyorum ben...

Popescu Barcelona'da zirvedeyken kupa kaldırarak geldi ! yıllık ona da deli gibi para ödedik.

Taffarel Brezilya Milli Takımının Kalecisiyken Millet isterken basıp parayı aldık...

olay kesinlikle paradan ibaret........ para sorunu çözmez diyenlere sesleniyorum... real madrid ve barcelona hala para harcıyorlar.. paramız yoksa başkan avrupanın en büyük 10 takımı arasına girmek istiyoruz diye ahkam kesmesin

yaşlansın veya sakatlansın piyasası düşsün öyle alalım transfer politikamız ne yazıkki bu

13 milyon ederi var bu adamın.Ama zor transfer.

Adnan polat 2.sınıf topçulara öyle bi alıştırdıki milleti, Pino konusuna gidip 5 saat pino acaba bizim sol kanada olurmu diye konuşuyorlar, basıp parayı almadan başarıların gelmediğini unutmuş herkes, biraz paraya kıyıcaksınki avrupada fazlasıyla geri alabilesin. Ardanın 12 ettiği yerde Shaqiri 20 eder aslında ama yeni tartışma açmaya gerek yok :)

dedim iste sen dusunki bi sirket kur..

Hollandada Sirket adini veriyorsun KVK a.. (TR de adi ne diye geciyor bilmiyorum) sonra yatirim yapmadan para kazanmayi bekle? basari bekle.. olur bayim hemen hallederiz.. nasilsa hersey bedava bu dunyada...

Ne Shaqiri'ymiş arkadaş 13 milyonu şimdi çıkartana kadar sezon başında başka adamlara çıkarsaydılar misal podolski gibi bir adama veyahut başka bir oyuncuya gelmez miydi??

Boş yere ağlanmayalım Allah aşkına.Herkese kafamızda biçtiğimiz değerleri veriyoruz taviz de vermiyoruz ucu buralara kadar geliyor.O yüzden beklemeyin transfer falan işinize gidin ya da okulunuza ya da her neyse ama transfer beklemeyin.Olmayacak öyle büyük transfer falan 1 tane oyuncu alırsak şanslı sayalım kendimizi ;)

Aslinda shaqiriye verilir o para ama kulupte para yok, adamlar keyiflerinden ucuz oyunculara yonelmiyor

Podolski'yi pahalı diye almadık,pişman olduk.

Shaqiri'ye 7 m € gibi komik bir rakam önerdiysek,onada pişman oluruz.

Shaqiri 13 cok demeyin ya pazarlıklarla 11-12 ye verirler ucuz futbolcu aldık gördük pino carruscaları

Adnan polat 2.sınıf topçulara öyle bi alıştırdıki milleti, Pino konusuna gidip 5 saat pino acaba bizim sol kanada olurmu diye konuşuyorlar, basıp parayı almadan başarıların gelmediğini unutmuş herkes, biraz paraya kıyıcaksınki avrupada fazlasıyla geri alabilesin. Ardanın 12 ettiği yerde Shaqiri 20 eder aslında ama yeni tartışma açmaya gerek yok :)

Pinoyu futbolcu diye yutturdular ya.. adam Monacoda oynayamiyordu.. nerde Monaco? 2.lige dustu simdi nerde? 3.lige dusecek.. o kadar iyi olsa adamlar Pinoyumu verirdi.. kazziklandik bu kadar..

bazi arkadaslara Pino ucurur diyor.. Takim oyunu 0, kordinasyonu 0, topu aliyim kendim kosuyum topu aliyim.. 40 metreden sut cekiyim baska bisey yok.. hani bu yaptiklarini bide becebilse.. bu Kupa macinda felan guzel gol atti diye.. bitanede jeneriklik gol atti diye muthis futbolcu oldu..

Pino buyuk takimda oldugunu bilmiyordu.. caresiz bi sekilde durmadan top gelir gelmez.. kaleye sut cekiyor beni hasta ediyordu.. kaza bela topa sahip olurduk.. tutardi sut cekerdi.. bunu Caner Erkinde yapardi.. Monacoyum.. calidm bunu tuttum bunu..

Yürüyün be hayatlarında 5 milyarı bir arada görmemiş adamlar 13 milyondan sanki 13 Liradan bahseder gibi bahsediyor.Teee Allah'ım.Hayatımda en sevmediğim şey bu tür transfer haberlerinde muhasebe müdürü kesilmek.Beni ilgilendirmez kaç para verildiği.Ama bir gerçek var,transfer bütçen bile 15-20 milyon iken Shaqiri'ye nasıl vereceksin o parayı.? Bende istiyorum gelmesini,ama bu işler öyle kolay değil.Takım içinde dengeleri de korumak zorundasın.Shaqiri 13 geliyorsa kendisi de en az 3 milyon alır.Neyse beni de kendinize benzettiniz:) Hakkımızda hayırlısı olsun.İnşAllah gelir.

Pinoyu futbolcu diye yutturdular ya.. adam Monacoda oynayamiyordu.. nerde Monaco? 2.lige dustu simdi nerde? 3.lige dustu? o kadar iyi olsa adamlar Pinoyumu verirdi.. kazziklandik bu kadar..

bazi arkadaslara Pino ucurur diyor.. Takim oyunu 0, kordinasyonu 0, topu aliyim kendim kosuyum topu aliyim.. 40 metreden sut cekiyim baska bisey yok.. hani bu yaptiklarini bide becebilse.. bu Kupa macinda felan guzel gol atti diye.. bitanede jeneriklik gol atti diye muthis futbolcu oldu..

Pino buyuk takimda oldugunu bilmiyordu.. caresiz bi sekilde durmadan top gelir gelmez.. kaleye sut cekiyor beni hasta ediyordu.. kaza bela topa sahip olurduk.. tutardi sut cekerdi.. bunu Caner Erkinde yapardi.. Monacoyum.. calidm bunu tuttum bunu..

Bilmiyorum işte belki şuanki iyi takımda daha değişik olabilir ama sürekli aynı adamları deneye deneye bugünlere düştük. 6 7 sene öncesi avrupada herkesin korktuğu takım bu yüzden gitti yani.

Pino -Rierra-Baros falan Galatasaray'ın topçusu değil ... şimdi millet Baros'da mı diyecek ama öyle..

Ben Galatasaray Taraftarıyım Benim Hedefim Lig Şampiyonluğu yada F5'i yenmek değil...

Bir Galatasaray Yöneticisi, Taraftarı , Teknik Adamı , Avrupadan 3.kupayı nasıl alırız hesabını ve hayalini kurmak zorunda...

Faruk Süren Ne Demişti bir hatırlayalım unutanlar vardır....

Faruk Süren Başkanımıza dediler ki UEFA ve SÜPER kupayı kazandınız ama 100 milyon dolar para harcadınız buna ne diyeceksiniz diye soruldu ..

Faruk SÜREN" Hemen Bir 100 Milyon Dolar Daha Borçlanırım 3.Avrupa Kupasını alırım."

Başarı Böyle Geldi...

Yürüyün be hayatlarında 5 milyarı bir arada görmemiş adamlar 13 milyondan sanki 13 Liradan bahseder gibi bahsediyor.Teee Allah'ım.Hayatımda en sevmediğim şey bu tür transfer haberlerinde muhasebe müdürü kesilmek.Beni ilgilendirmez kaç para verildiği.Ama bir gerçek var,transfer bütçen bile 15-20 milyon iken Shaqiri'ye nasıl vereceksin o parayı.? Bende istiyorum gelmesini,ama bu işler öyle kolay değil.Takım içinde dengeleri de korumak zorundasın.Shaqiri 13 geliyorsa kendisi de en az 3 milyon alır.Neyse beni de kendinize benzettiniz:) Hakkımızda hayırlısı olsun.İnşAllah gelir.

dogru Riera Alexin reklamindaki gibi 1 kutu Sakiza oynuyor demi Halitim.. haha guldurmeyin beni.. adam 3,5 milyon aliyor yahu...

Pino -Rierra-Baros falan Galatasaray'ın topçusu değil ... şimdi millet Baros'da mı diyecek ama öyle..

Ben Galatasaray Taraftarıyım Benim Hedefim Lig Şampiyonluğu yada F5'i yenmek değil...

Bir Galatasaray Yöneticisi, Taraftarı , Teknik Adamı , Avrupadan 3.kupayı nasıl alırız hesabını ve hayalini kurmak zorunda...

Faruk Süren Ne Demişti bir hatırlayalım unutanlar vardır....

Faruk Süren Başkanımıza dediler ki UEFA ve SÜPER kupayı kazandınız ama 100 milyon dolar para harcadınız buna ne diyeceksiniz diye soruldu ..

Faruk SÜREN" Hemen Bir 100 Milyon Dolar Daha Borçlanırım 3.Avrupa Kupasını alırım."

Başarı Böyle Geldi...

sonrada bu hallere geldik 10 sene belimizi dogrultamadik.. gelip Faruk Sureni burda ovme renkdas.. basariliydik tamam.. ama o zamanki basarilari paraya donduremeyen cahil bir baskandi.. o kadar basari gelmis un salmissin... bunu paraya cevirecegine.. oldugumuz yerde saydik.. borc batagina sokulduk..;) simdi bi Avrupa Sampiyonu olsak, oyuncu satimindan tut forma satimindan tut Stad geliri ve Sponsor gelirlerinden borclari karsilayabilirsin.. ama Suren donemindeki yonetim cirak gibi is cikardi Ekonomik bakimdan..

Musleraya yaptigimiz gibi bu email kampanyasi baslatsak ise yararmi acaba

Bu forumdaki herkesin gelirini toplasak 100 ile çarpsak yine 13 milyon euro'nun yanından bile geçemeyiz...

Burdaki paralar cebimizde olan değil klübümüzle ilgili olan paralar...

Geri
Üst Alt