# Xherdan Shaqiri

Cevap: Adurrahim Albayrak: "Shaqiri 13 milyon euro"

onu bunu gectim Bryan Ruiz denen adami almaliydik sene basinda..

gitti Fullhama esamesi bile okunmuyor artik.. bence Fullhamin kapisini bidaha calmaliyiz.. belki verebilirler.. muthis bi futbolcu..

Bu arada şimdi 13 milyon bonservise vereceğiz ama bunun yanında oyuncu ne kadar alacak sözleşme süresi boyunca? yıllık 3 milyondan olsa 4 senelik sözleşme imzalansa 12 milyon da oyuncuya verilecek. Etti 25 milyon Eruo.

Oyuncuya para verildiği nerde görülmüş. Senda :asd:

Bu arada şimdi 13 milyon bonservise vereceğiz ama bunun yanında oyuncu ne kadar alacak sözleşme süresi boyunca? yıllık 3 milyondan olsa 4 senelik sözleşme imzalansa 12 milyon da oyuncuya verilecek. Etti 25 milyon Eruo.

haklisin ama x bi futbolcu gelse o da 1 milyondan acacak kapiyi.. en assadan oda yani.. bedavaya oynamiyorlar..

haklisin ama x bi futbolcu gelse o da 1 milyondan acacak kapiyi.. en assadan oda yani.. bedavaya oynamiyorlar..

İşte bizim için kolay gibi gelen rakamlar yönetimdekiler için pek kolay gelmiyor. Önce de yazdıığım gibi riski göze alabilecekmiyiz?

Dembele de gayet iyidir beyler.Keşke ilgimiz olsaydı.

vallaha adami gorunce saka gibi, bizde oynadigini bile zor hatirlar oldum.. esti gecti.. bi insan bu kadar kisa sure icinde bukadarmi hizli gelisir..

Bana kalsa Kazım' ı ilk 11 de görmemek için verirdim bu parayı :)

yillik alacagi max 2 milyon, hatta 1.5 bile en fazla

en az 2 olmasın o? Hatta 2.5

abartmayin, coentrao 25 milyon a transfer oldu Real Madrid e aliyor 2 milyon, Ramires 20 milyon a Chelsea yi gitti aliyor 2 milyon, David Luiz 25 milyon a transfer oldu aliyor 2 milyon hemde brut, yani bonservis yuksek olunca illa da adamin maasi yuksek olacak diye birsey yok, Shaqiri de en fazla 2 ye imza atar, simdi Basel de inan 1 milyon bile almazdir

fb sowa 10 milyon vermis. adamlar veriyor aga.

abartmayin, coentrao 25 milyon a transfer oldu Real Madrid e aliyor 2 milyon, Ramires 20 milyon a Chelsea yi gitti aliyor 2 milyon, David Luiz 25 milyon a transfer oldu aliyor 2 milyon hemde brut, yani bonservis yuksek olunca illa da adamin maasi yuksek olacak diye birsey yok, Shaqiri de en fazla 2 ye imza atar, simdi Basel de inan 1 milyon bile almazdir

Muslera bizde kaç alıyor?

Muslera'ya 2 verirken bu adam 2'nin altında oynamaz zaten..

alakasi yok, dedigim gibi alacagi 1.5-1.75 milyon euro garanti para, mac basina da 15.000 olur biter, daha fazlasi olmaz

alakasi yok, dedigim gibi alacagi 1.5-1.75 milyon euro garanti para, mac basina da 15.000 olur biter, daha fazlasi olmaz

Ben sanmıyorum 2m€'nun altında maaşı kabul edeceğini. Gelirse görürüz artık :)

Geri
Üst Alt