# Xherdan Shaqiri

Cevap: Abdürrahim Albayrak: "Shaqiri 13 milyon euro"

Kazım Kazım'ın 1,250 € aldığı yerde Shaqiri'de 2 m € alsın bir zahmet. :)

Bu kadro ile sonuna kadar gitmemiz mümkün değil. Yönetim transfer sözü veriyor, haberlere bakıyoruz fos. Takımda kanat oyuncusu yok!

Aman vermeyelim böyle paraları.Nasıl olsa şampiyonluk garanti,hani kanatlarımız uçuyor harika oynuyoruz ya...Yazın da 5 milyon verir Kayseri'nin satmadığı Amrabat'ı alırız yanında bir 5 daha verir vasat altı bir oyuncu daha alırız sonra gelsin Avrupa'da kupalar oh.

13 milyon felan etmez bu adam 13 milyon buna verceğimize fransada 3 tane şakiri çıkartıcak adam getirirsin yardırır dururlar fena isviçre balonu olmaya başladı

Bize 9-10 milyona birakirlar.

Ben rakamları kafadan salladım. 3 milyon euro diye. 2 olsun 13 + 8 olur 21 yapar. Anlatmaya çalıştığım yönetim her açıdan düşünüyordur bu transferi. Az öncede yazdım ben olsam sırf Kazım' ı 11 de izlememek için veririm bu parayı ama yönetim bizim gibi bonkör olamaz ne yazıkki. Gelirler, giderler, bütçe, denge.. bir çok etmen var. Ayrıca daha 13 milyon Euroluk bir Melo transferi düşünüyoruz. Bunuda aklımızdan çıkartmayalım lütfen. 2 oyuncuya vereceğimiz para sadece bonsevisleri için 26 milyon Euro.

13 milyon felan etmez bu adam 13 milyon buna verceğimize fransada 3 tane şakiri çıkartıcak adam getirirsin yardırır dururlar fena isviçre balonu olmaya başladı

13 m €'ya Fransa'dan 3 Shaqiri söylesene?

Bize 9-10 milyona birakirlar.

Niye Bizim özelligimiz ne:)

Hep aynı öyle saca böyle tarak az futbolun icinde olan adam zaten bu adamın bonservisinin 10 mn € assagıda oldugunu söylemez madem alamıcaksınız hic heveslendirmeyin adamı

ya abi saka mi bu?

Arda dan gelen para iste hemen hemen, ver al.

Arda varken reyesi, forlani, podolskiyi istiyordunuz, alicaktiniz

dogru duzgun transfer yapmadan lider olduk diye , sampiyon olabileceginizi zannediyorsunuz, belkide oluruz ama büyük bir riske giriyorsunuz, cok büyük.

8 milyon + gelecek yil sampiyonlar ligine kalirsak 1 milyon + olasi bir transferden 30% pay.

Rierayi almasaydiniz smdi rieraya verdiginiz/vereceginiz 3 yillik maliyeti ve bonservise shaqiriyi getirirdiniz.

cok mu zor rieranin transferi hataydi demek

ya abi saka mi bu?

Arda dan gelen para iste hemen hemen, ver al.

Arda varken reyesi, forlani, podolskiyi istiyordunuz, alicaktiniz

dogru duzgun transfer yapmadan lider olduk diye , sampiyon olabileceginizi zannediyorsunuz, belkide oluruz ama büyük bir riske giriyorsunuz, cok büyük.

Vizyon sahibi olmak bu kadar mı zor ya. Lideriz şaka gibi 27 gol atmışız.

Yönetimin bu kadar para vereceğini düşünmüyorum ben.

az istemisler sasirdim unal baskan atsin elini cebine alalim Ricardo Rodriguez ve Xherdan Shaqiri'yi ikisini yirmiye kapatsak iyi olur .

Geri
Üst Alt