# Xherdan Shaqiri

Cevap: Ünal Aysal: ”Shaqiri için..."

Terim evet derse bu cocugu aliriz.

Shaqiri Tekliflere Açık!

ee0acshaqiri1.jpg

Galatasaray’ın listesinden yer alan oyunculardan Xherdan Shaqiri’nin ağabeyi ve menajeri Erdin Shaqiri, şu ana kadar Galatasaray’dan...

Haberin Devami GSC Portal'da

Ilginc

#19 Xherdan Shaqiri | Coming Soon...

İsme takıldık haklı olarak ama satır aralarında çok önemli ve güzel sözler var gerçekten.

daha iyi imkanlar varken, daha kötülerine razı olmak gibi bir alışkanlık içinde geçirmek istemiyoruz

gibi.

Cevap: Shaqiri Tekliflere Açık!

Sezon sonunu beklersek bu adamı unutalım. Şimdiden ederini verip almak şart. Sezon sonu imkansız alamayız

Cevap: # Xherdan Shaqiri

Şu an için 12 milyon euro ödemek ideal ancak ileride değeri 30 milyon eurolara kadar çıkabilir, potansiyeli çok ama çok yüksek.

Kosovali bir arkadasım Shaqiri ile ilgili yenilgiyi asla hazmedemez dedi.

Bu adamı başka kim isteyebilirki başka namık. Scoutlar felan olur yada fatih hoca

Valla bence scout ekibi önerdi bu adamı ki önermekte geç kaldılar aslında, her ne kadar forumda adını yeni duyanlar olsa da 2 hatta 3 yıldır piyasada bu adam, 2010 Dünya Kupası öncesinde duymuştum ben de adını, İsviçre Milli Takımı'na da girmişti o dönem. Şu 3 yıllık süreçte bile gerek fizik gerek de mentalite olarak çok geliştirdi kendisini.

Arda'yı 12'ye sattık, bir adama 12 milyon euro verecek kredimiz olmalı ve bu adamı almalıyız, çok doğru bir hamle yapacağımıza inanıyorum.

Kosovali bir arkadasım Shaqiri ile ilgili yenilgiyi asla hazmedemez dedi.

O Kosovalıların genel özelliği Cana'da da vardı mesela, zaten şu da var Shaqiri'nin Arnavut bağı olmasa Galatasaray'a gelme ihtimali bile olmazdı şu an için.

Biraz videolarını izleyeyim. Malum yakında bizim takımda olacak. :)

Sezon sonuna bırakılırsa hayal olur. Dünya kupasından sonraya bırakıcaklardır mutlaka ozamanda fiyatı çok rahat 25 30 olur.

Gelse guzel olur, ama hocamiz hayir malliyeti yuksek der.

Geri
Üst Alt