# Xherdan Shaqiri

Cevap: Shaqiri Transferinde Sıcak Gelişmeler Yaşanıyor

Shaqiri'nin tekniği Galatasaray gibi bir takım için gerçekten yetersiz inanın bana.

jackie-chan-meme.png

Bu adamı 90 dk izleyen varmı? Ben videolarından sadece güzel şutlarının olduğunu gördüm onun dışında ofansif yönü nasıl? Mücadelecimi? topla çok oynuyor mu? ikili mücadelelerde nasıl? bunlara cevap verebilecek olan biri varmı?

Nedense ben hala geleceğine ihtimal vermiyorum.Neden içimde böyle bir kanı var onuda bilmiyorum

Arkadaşlar konu dışı ama özür dileyerek birşey sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim..

AVEA faturasını kredi kartı ile ödemek istiyorum...

Şöyle bir site var güvenlir mi ?

Ödeme Sayfası

Haberin kaynağı nedir? Link yok mu?

Arkadaşlar konu dışı ama özür dileyerek birşey sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim..

AVEA faturasını kredi kartı ile ödemek istiyorum...

Şöyle bir site var güvenlir mi ?

Ödeme Sayfası

Sakın haaa, sahte site.

Not:Hiç bir zaman %100 emin olmadığın bir yere kredi kartı bilgilerini vb. şahsi bilgilerini girme.

13 milyon? Altı üstü Basel'in topçusu tüm Basel'i toplasan 13 milyon edeceği şüphelidir, tamam 7-8 verilir de biraz şeyini çıkarmışız bence. Zamanında 1-2 milyon fazla verip işi uzatmasaydık Podolski'yi alıyorduk o paraya. Bu adam ne kanıtlamış Avrupa'da da bu kadar büyük paralar dönüyor anlamadım. Satmazlarsa satmasınlar, Shaqiri'den başka topçu mu kalmadı?

Aslında şeyini biz çıkarmadık.Ruslar ve Araplar çıkardı maalesef.Piyasanın içine ettiler.

Bu adamı 90 dk izleyen varmı? Ben videolarından sadece güzel şutlarının olduğunu gördüm onun dışında ofansif yönü nasıl? Mücadelecimi? topla çok oynuyor mu? ikili mücadelelerde nasıl? bunlara cevap verebilecek olan biri varmı?

İzleyen yok. Yeni futbolcu olduğu için millet gaza geliyor. Adam bizim için kapalı kutu.

Şakirinin Emre Çolaktan iyi futbolcu olmadığını düşünüyorum.

x takımdan y futbolcu transfer edilecek diye bir haber çıksa kesinlikle alınmalı, süper futbolcu diye yorumlar başlar.

Aslında şeyini biz çıkarmadık.Ruslar ve Araplar çıkardı maalesef.Piyasanın içine ettiler.

Alakası yok. Chelsea Cahilli 8 milyon euroya transfer etti.

Cahill 26 yaşnda, yıllardır İngiltere liginde oynuyor. Kendini kanıtlamış, süper futbolcu

Aç şu transferin önünü artık Basel!

GalatasarayTM GS Transfer Medyası

Shaqiri’nin kız ve erkek kardeşleri, hatta annesiyle babası da, genç futbolcunun mutlaka Galatasaray’a gitmesini istediği söyleniyor.

3 dakika önce

13 çok fazla . shaqiri o kadar etmez .

8 e dembeleyi alalım . veya payet

firatgunayer fırat günayer

TRANSFER!! Gs'ye kötü haber..Basel Onursal Başkanı Gisela Oeri: ''Shaqiri'nin Galatasaray'a transferinin gerçekleşmesi imkansız'' (DHA)

Satacakları garanti,ne koparsak kardır diyorlar.

firatgunayer fırat günayer

TRANSFER!! Gs'ye kötü haber..Basel Onursal Başkanı Gisela Oeri: ''Shaqiri'nin Galatasaray'a transferinin gerçekleşmesi imkansız'' (DHA)

Fırat Günay 'a kötü haber. "Biz ne onursal başkanlar gördük". (A.TAŞAN)

ulan ne şakirmiş.. kaç haftadır uğraşıyoruz

İzleyen yok. Yeni futbolcu olduğu için millet gaza geliyor. Adam bizim için kapalı kutu.

Şakirinin Emre Çolaktan iyi futbolcu olmadığını düşünüyorum.

x takımdan y futbolcu transfer edilecek diye bir haber çıksa kesinlikle alınmalı, süper futbolcu diye yorumlar başlar.

Ben de bu şekilde düşünüyorum, bizim taraftara transfer olsun da kim olursa olsun :) İsteyenlerin yarısından fazlası (iyimser bir tahmin) tek maçını bile seyretmemiştir eminim. İstiyoruz ki herkesi alalım, azcık sivrilen her oyuncuyu transfer edelim. Bekara karı boşamak kolay, bu adam istenileni veremezse kulüp 13 milyon euronun altından nasıl kalkacak diye düşünen yok. Böyle gelmiş böyle gider, Riera'nın senede 3 milyon euro aldığı bir kulüp bulan Basel de 13 de ister 23 de.

İçimden bi ses gelirse elimizde patlar diyor, umarım yanıltır..

"Hem İsviçre'de hem de Avrupa kupalarında iyi gidiyoruz. Bu transfer tekliflerinin zamanı değil, ancak önerilen teklifler de göz kamaştırıcı. Halen görevde olan başkanımız Bernhard Heusler'in durumu çok zor. İki önemli futbolcumuz 19 yaşındaki Xhaka'nın Hambourg'a ve 20 yaşındaki Shaqiri'nin de Galatasaray'a transfer olması hoş bir şey değil. 31 Ocak'ta transfer dönemi bitiyor. O güne kadar neler olur bilemem ama ben bu transferlere karşıyım"

Açık kapı bırakmış. Taraftar tepkisini azaltma + fiyat yükseltme çabaları olabilir. "İmkansız" da dememiş gibi. Biz de "Arda gitmeyecek" dedik çok.

Geri
Üst Alt