# Xherdan Shaqiri

Cevap: Son Dakika: Xherdan Shaqiri İle Görüşmelere Başlandı

ne anlatmaya çalışmış acaba :D

İnan o da bilmiyor.

Tek bildiği

Suyun içinde maydanoz koyarken nefes alamadığını keşfettiği ve patent başvurusu yaptığı.Böyle bir beyinin takımı bunlar. :D

Cevap: Xherdan Shaqiri İle Görüşmelere Başlandı !

Hayırlı olsun. Hoca Elmander-Baros-Shaqiri yaparsa rakip tanımaz ezer geçeriz. Yok eğer Baros yada Elmanderi kesip tek forvete dönersek hiçte iyi olmaz.

yabancı sınırlaması ?

İnşallah olumlu şekilde sonuçlanır. Şimdiden sevinmeyelim. :D

antu.comdaki yorumlara bayıldım ya :d shakiriyide elinden alırız,ligde dengemiz takım yoktu cincon yapsın transfer gibi sözler yapmışlar :D yarıldım yaa en çok da şeyi beğendim allah yukarda yaptıkları şikelerin hesabını ödeyecekler bir gün yazmış elemanın biri :D

Hayırlı olsun. Hoca Elmander-Baros-Shaqiri yaparsa rakip tanımaz ezer geçeriz. Yok eğer Baros yada Elmanderi kesip tek forvete dönersek hiçte iyi olmaz.

O 3 lü oynarsa kimi kesicez?

Muslera?(Aykutmu diyorsun)

Ufaluji?(GÖkhan Servetten birimi oynasın yoksa)(

Eboue?Sabrimi oynasın yerine)

Melo?(Ceyhun fena olmazmı diyorsun)

:b5:Anladın sen anladın...

Cevap: Son Dakika: Xherdan Shaqiri İle Görüşmelere Başlandı

Antudan, bir marijuana canavarı daha

"Ertem - 23.01.2012 19:10

15 milyon bonservis bedeli. gs verecekmiş. versin yalnız şöyle bi durum var gs´ın ihtiyacı olan bölge shaqiri´nin tarafı değil. isviçre liginden gelen adamlar baya sıkıntı yaşıyor görüldüğü üzere. Arda´ya yakın potansiyelli bir adam shaqiri.(o yaştayken).

Tahminim burda bacağını eline verirler arkadaşın. ya da patlaması uzun sürer. Ben sanmıyorum verim alabileceklerini.

ama alsınlar sorun değil. Lig çok sıkıcı oluyor çünkü. Dengimiz olabilen bi rakip yok. "

https://inciswf.com/1295302480.swf

Resmen açıklanırsa komşunun çocuğuna yapışacam kesmek için:D Bizde yok napalım:asd:

Karpatların maradona'sı (HAGİ) bizde oynadı ve şimdi balkanların messi'si bizde oynicak ! Allah razı olsun senden ünal başkan !!!

istemeye gidiyoz :cicek:

beyler arnavut bir arkadaşımla konuştum, Shaqiri'nin okunuşu "şaçiri" seklindeymiş. Kadromuza katılırsa adını doğru telaffuz edelim :)

bu transfere bitti gözüyle bakıyorum nedemi sadece görüşmelere başlandı diyor ama tahminim yarın açıklanır çünkü borsa bildirimi için çok uzun süre beklendi.basel atıyorum 13 ü getir al dedi bizimkiler toplantıdan 13 veriyoruz tamam çıktı borsaya bildirildi imzalar atılmıştır bile bence yarına kalmaz açıklanır

Hayırlı olsun, bir anda Galatasaray.org'u açıp bunu görünce epey şaşırdım. :)

Bence bu hafta sonunu bulur eğer gelecekse.

Cevap: Xherdan Shauiri İle Görüşmelere Başlandı !

Daha inanamıyorum ancak içimden seviniyorum :(

Geri
Üst Alt