# Xherdan Shaqiri

Cevap: Xherdan Shaqiri İle Görüşmelere Başlandı !

Bekliyoruz. Gelmesiyle birlikte transfer politikası anlamında bir devrime imza atacağız. Büyük çapta yankı uyandıracak bir transfer olur. Yine söylüyorum inanılmaz heyecan verici..

Yes!

Ama varya yok boyle birsey. Gunde 20 saat nobet tutuyorum. Gece olsun, sabah olsun. Okulda derste bile telefonumda nobet tutuyorum, her an aciklanabilir diye. Az uyayim dedim, hemen borsaya bildirilmis. Yok boyle bir sans! :@

İnşallah transfer gerçekleşir.

ee şimdi biz shaq gelirse tek forvetmı oynucas

Yes!

Ama varya yok boyle birsey. Gunde 20 saat nobet tutuyorum. Gece olsun, sabah olsun. Okulda derste bile telefonumda nobet tutuyorum, her an aciklanabilir diye. Az uyayim dedim, hemen borsaya bildirilmis. Yok boyle bir sans! :@

Çok şanssızsın gerçekten renkdaş.Bende borsaya açıklanma anını kaçırdım:sad007:

Umarım resmi açıklama sırasında nöbette olurum.

yanliz fizigi terminatör gibi...

protein falan aliyor galiba...yoksa böyle yapili olmaz bir insan vücudu :)

Yes!

Harbiden günde 20 saat burda nöbetmi tutuyorsun?:SS:

Pitbull vardi birde bu adam gelirse herhalde gergedan falan yakisir bu adama :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

vallahi bizim 'pitbull' melo ve 'ayibogan' servet halt etmis xherminatör'ün karsisinda. buna ya xherminatör, ya da hulk lakabi yakisir :D

allahini seven shaqiri'nin hulk versiyonunu yapsin beyler... :asd:

4'de kadar mı sayabiliyorsun,cidden doğru söyle?:asd:

Çözüme bak Baros-Elmander bozulmamalı...Kanatlardan birinde yabancı oynayacaksa bozulmak zorunda diye bir sorunun cevabı Baros-Elmander bozulmamalıymış.Suç sende değil hocanda yada eğitim sistemine atalım moku.

Sende sorun yok sen zekisin,soruya yine aynı soruyla cevap verip bak çözüm önerim budur diyecek kadar zekisin.Kahrolsun Amerika,yazıklar olsun ezberci eğitim sistemi.:asd:

TArihe not düşülsün.

Soru:Baros-Elmander ve Shaqiri yanyana oynarsa kimi keseceğiz,çözüm önerin nedir.Eboue,Melo,Ulfaluji,Muslera.Sence bunlardan hangisi kesilmeli.

Cevap:Baros-Elmander yanyana oynamalı.Çözüm önerim kesinlikle budur.:))

Nerde bu devlet,nerde bu insanlar.

Bu ne şimdi sidik yarışımı :)

gereksiz bir yazı olmuş, senin gibi.

Tamam sen zekisin, belkide Amerika'da okudun, yoksa yazık olurmuş sana bu ülkede.:)

Peşinen transfer bitmiş gibi davranmak yanlış olur, bu henüz görüşmeye başlanıldığının bildirilmesi, kesin transfer açıklaması olmadan bitmiş gibi davranmayalım.

Güvendiğim adamlar Basel'e süre tanındığını ancak iplerin Galatasaray'da olduğunu söylüyor buna Şeref'de dahil.

Bence yarın transfer olumlu sonuçlanır ve akşama doğru resmi siteden açıklanır.

Hadi hayırlı olsun diyelim ufaktan.. :)

Rooney tipi var biraz; ensesi kalın ve oyun stili olarak benziyor.

İnşallah biter transfer. Bu iş artık prestij meselesine döndü.

Xherdan Shakiri bu noktadan sonra gelmezse yonetim ciddi anlamda prestij kaybeder.Bundan once patlayan Forlan ,Reyes, Podolski transferlerine hep temkinli yaklasmistim ama Shakiri bitmistir artik baska turlusu kepazelik olur.

Xherdan Shakiri bu noktadan sonra gelmezse yonetim ciddi anlamda prestij kaybeder.Bundan once patlayan Forlan ,Reyes, Podolski transferlerine hep temkinli yaklasmistim ama Shakiri bitmistir artik baska turlusu kepazelik olur.

Bu kadar süredir borsaya bildirim olmadı neden işi bir türlü tam bitiremedik fiyatta anlaşamadık ama senin de dediğinden yola çıkarak ayağımızı bu sefer sağlam bastık bana göre görüşmeleri sonlandırdık resmiyet kazandırdık öyle borsaya bildirdik diye düşünüyorum...

Geri
Üst Alt