Haber Y. Yıldırım: "Taraftar bizi tenkit ediyor ama transfer kolay bir şey değil. G.Saray daha hiçbir transfer yapamadı"

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Yüksel Yıldırım: "Taraftar bizi tenkit ediyor ama transfer kolay bir şey değil. Beşiktaş ve Fenerbahçe forvetini daha dün getirdi. Galatasaray daha hiçbir transfer yapamadı."

Yüksel Yıldırım: "Türk futbolunun benim gibi başkanlara ihtiyacı var."

Yüksel Yıldırım: "Biz diğer kulüplerden çok farklıyız. Çünkü biz 3-5 yıllık planlama yapıyoruz. Türkiye'de hiçbir kulüp bunu yapamıyor. Büyük kulüpler ve Anadolu takımları, günü kurtarmaya bakıyor."

Yüksel Yıldırım: "Ben 30'lu yaşlarda adam almam. Son kullanıcısı ben olmak istemiyorum oyuncuların. Fenerbahçe 33 yaşında forvet getirdi. Kötü oyuncu değil ama 2-3 sene oynattığınızda 35-36, bu oyuncuyu satma şansı yok. Fenerbahçe satabilir belki ama Samsunspor satamaz. Samsunspor'un öyle bir marka değeri yok. Bu gerçek, gerçekler bazen acı oluyor."

(HT Spor)

1786619992431.webp

Kötü örnek, örnek değildir Yüksel başkan. Sen bize ne bakıyon.

Evet transfer yapmak kolay is degildir zart diye transfer yapilmaz. Ugrasmak lazim.

Samsun'da transfer bitmez de demiş mi

Söylediklerinde eleştireceğim pek bir şey yok. Umarım bahsettiği 3-5 yıllık planlamanın sonunda da haklı çıkar, önemli olan o. Yalnız bir tık az konuşsa keşke...

dediklerine katılıyorum. Samsun gibi bir külübün genç adam bulup yetiştirip satması gerekir.

Geri
Üst Alt