Hasan Usta
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2011
- 457
- 0
- 976
Haberi pek ayrintili tercüme ettim galiba.Pek kimse okumadi gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fener 2011 sampiyonlugu satin almis. Bunu türk mahkem kanitlanmis olarak görmüs. Simdi BB Erdogan olaya el atmis ve dava yeniden görülüyor.
Özel yetkili mahkemelerin kaldirilmasi ile, bu Fenerin yeniden yargilanmasi sürpriz degildir aslinda:
Saniklara karsi cikan kararlar hukuken gecerli ama hapis cezalari, yeni davanin sonuna kadar yürürlüge gecmiyecek.
Sonra Aziz in sike ve örgütten hukum giydigini, temiyze gidigini, yargitay onayladigini falan yaziyor
Uefa iki sene men vermis.
Taraftarlarin bu yeni olaylardan dogan SL e katilma ümitleri, tamamen hayal ürünüdür. UEFA nin karari nihai dir.
Daha haziranin basinda UEFA Eskisehir ve Sivasi, sikeye karistigi icin EL den men etmisdir.
Gözlemciler, bu yeni olaylarin, Aziz Yildirimi hapis cezasindan kurtarmak icin yapidigini farzediyor.
Yeni yargilamanin gerekceleri ne oldugunu, Istanbul mahkemesi biraz tahminde birakiyor.
Cogu gözlemciler, bu olaylari, bir siyasi hareket olarak görüyor.
Fener ve Aziz Yildirim kendilerini siyasi bir komplonun kurbanin olarak göstermeye calisti ve öyle bir senaryo düzenledi.
Mahmut Uslu, BB nin etkili külübe, yeniden yargilanma yolunu acib, yardimda bulunacagi dair söz verdi diye telkinde bulundu.
TFF ceza mahkemelerini hice sayiyor. Sike basarili (sahaya yansimamis) diyor. Ve el darbesi halinde, talimatlari degistiriyor, sike yapan kulübler düsmesin diye.
Bugüne kadar Fenerin 2011 sampiyonlugu iptal edilmedi.
Trabzonspor hakkini ariyor.
Yeni yargilamaya karsi, TS avukatlari sikayette bulunmak istiyor.
TS iki isvicre avukat bürosu ile beraber calisiyor ve en son zamanda UEFA ve FIFA ya karsi baskisini artiriyor.
TFF hala hic birsey yapmamakla israrli olursa, UEFA araya girmesi gerekecek. Mart ayinda UEFA kongresinde cikan bir karara göre, böyle bir yetkisinin oldugunu düsünüyor TS avukatlari.
TS TFF yi UEFA ya ihmal dan dolayi sikayet etti. UEFA bu konuda hicbirsey yapmasa, kendilerine Tazminat davasi acilacagini dair ihtar gönderdi.
17 Temmuz da TS avukatlari UEFA dan karar bekliyor.[/QUOTE]
TFF hala hic birsey yapmamakla israrli olursa, UEFA araya girmesi gerekecek. Mart ayinda UEFA kongresinde cikan bir karara göre, böyle bir yetkisinin oldugunu düsünüyor TS avukatlari.