Türkiye'den tenis, yüzme gibi bireysel sporlarda neden iyi sporcu çıkmıyor? Çünkü çok fazla çalışma gerektiriyor. Günde 8 saat çalışmaları lazım minimum. Beslenmelerine dikkat etmeleri lazım.

Günde 1.5 saat idman, haftada 1 maç, maçtan sonraki gün dinlenme falan ooohh misss. Gelsin milyon eurolar. En iyisi futbol. Ekstra antrenman falan yok bizimkilerde nasılsa.

Türkiye'de tenis zengin sporudur. Hobi olarak oynanır. :)

Birkaç tane ön plana çıkan sporcu var ama çalıştıkları antrenörlerin kapasitesi belli. Level atlayamıyorlar. Bizde paralı sponsorlar ile Sharapova gibi sporcuları Türkiye'ye getirip eğlence maçları düzenliyoruz. Türkiye'de spor ahlakı bundan ibaret.

Kardemir Karabükspor Başkanı Ferudun Tankut, “Yabancı kuralıyla ilgili gereksiz tartışmalar yapılıyor. 25 Türk oyuncuyla oynamak serbest. Bu kuralardan rahatsız olanlar 25 Türk oyuncuyu kullanabilir. Bu tartışma gerçekten gereksiz. Bunu tartışmak yerine asıl soruna odaklanmalıyız. Asıl sorundan uzaklaşıyoruz çünkü. Altyapılara yatırım yapıp üretim sağlamalıyız. Biz Karabükspor olarak yabancı kuralını savunacağız.”

Kardemir Karabükspor Başkanı Ferudun Tankut, “Yabancı kuralıyla ilgili gereksiz tartışmalar yapılıyor. 25 Türk oyuncuyla oynamak serbest. Bu kuralardan rahatsız olanlar 25 Türk oyuncuyu kullanabilir. Bu tartışma gerçekten gereksiz. Bunu tartışmak yerine asıl soruna odaklanmalıyız. Asıl sorundan uzaklaşıyoruz çünkü. Altyapılara yatırım yapıp üretim sağlamalıyız. Biz Karabükspor olarak yabancı kuralını savunacağız.”
Bu adama Tudor olayında söylediğim sözler için üzüldüm, her ne kadar o konuda haksız olsa bile. Kulüpleri ve TFF'yi keşke bu düşüncede ki adamlar yönetse.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
İlk mesaja eklemeler devam ediyor futbol camiasından yorumlar geldikçe. Dostumuzu düşmanımızı oradan görebiliriz.

Gelin referandum yapalım bitsin bu iş

De Marke Sports‏ @demarkesports 9 dk.9 dakika önce

Akhisar Bld. teknik direktörü Okan Buruk: "Yabancı kuralı yeni çıkmadı, uzun zamandır var. Türk futbolundaki sorun yabancı sorunu değildir."

De Marke Sports‏ @demarkesports 9 dk.9 dakika önce

Okan Buruk: "Yabancı kuralının, milli takımın bir maç kaybetmesinden sonra konuşulması, belki bir bahane olarak ortaya sürülmesi yanlış."

De Marke Sports‏ @demarkesports 8 dk.8 dakika önce

Okan Buruk: "Şimdi kazandık, yine 'aynı şekilde kalsın' diyeceğiz. Türk futbolunun sorunu bu. Hep bahaneler üzerinden gitmeye çalışıyoruz."

Serdar Ali Çelikler: Duyduklarım şudur, sahaya yerlileri çekmek adına ilk 11 için 8+3 gibi birşey geliyormuş.

Serdar Ali Çelikler: Tam sayıyı bilmiyorum ama 11de serbest olmayacak yabancı.

Serdar Ali Çelikler: Duyduklarım şudur, sahaya yerlileri çekmek adına ilk 11 için 8+3 gibi birşey geliyormuş.

Ana bacı sövücem o olucak. Öbürüde diyo Tayyibin suçuyok. Onada sövücem. Te Allahım ya.

Edit.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Kulüplerimiz fazla yabancı oynatmasın. Yabancı futbolcu sınırlaması olmalı."

Siyasetin spor'a en çok karıştığı ülkedir Türkiye. Nerdesin FIFA?

Eğitim şart

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Kulüplerimiz fazla yabancı oynatmasın. Yabancı futbolcu sınırlaması olmalı."
Yabancı düşmanı olduğu biliniyor zaten. Rıdvan bin kere söyledi rte in bu konuda düşüncesini. Fatih Terim olmasaydı nah bu şekilde olurdu zaten.

Insan kendisi göcmen oldugu sekilde nasil irkcilik yapar ben anlamis degilim.

cbaşkanı erdoğan birde 6-7 yüksek rakamlar diyor. sanırım sınırı 1'e indirecekler.

ama adamlarda haklı saçmalayan biziz. ülkede herşey düzgün bir tek futbol sorunu var onu da prof.lar halledecek.

Evet nerede boşa işi yök de futbol ile mi uğraşacak diyenler? Sahne sizin hadi...

Geri
Üst Alt