Madem öyle baskete de sinir getirin bakalım Fenerbahçe Euroleague şampiyonu olurken yerli as oyuncusu bile yoktu ama kimse o zaman bunu konuşmadi şimdi de ne zaman Galatasaray tekrar toparlanicak derken yine içine edecekler futbolun

TT

birçok kişi televizyon aboneliklerini iptal eder gibime geliyor olan türk futboluna ve beinsport'A olacak ben otururum babalar gibi premier ligi maçlarını izlerim

uzun adam muhtemelen degistiremez bu kuralı ne kulüpler ne araplar istemez fakat adam öylesine rahat ki ben herseyinize karısırım diyor 80 milyonun :) yazık

Hadi bizi geçtim ligin kalitesinde bile gözle görülür düzelme oldu ama yook yabancı sınırı varken uçuyorduk şimdi sorun oldu

TT

Fenerbahçe'li recep tayyip erdoğan basketbolda ki yabancı kuralından çok memnun. Fenerbahçemiz yabancılarla o kupayı almış tek bir yerli OYNAMAMIŞ.
Sonuç = Yabancı kuralı bizim yerli basketcilerimize çok yaramış

Vay be helal olsun

TapaTalK

Tayyip kendi kanalında konuşta ya ASpor'da yabancı sınırını konuşmazlar tabi. Geçen hafta Uğur Karakullukçu ve Ilgaz Çınar yabancı sınırına nasıl karşı olduklarını konuşuyorlardı Son Sayfa programında. Twitter'dan yabancı sınırı ile gelen soruları es geçiyorlar

Eğitim şart

istedikleri kadar istedikleri yerde konussun imkanı yok bu kuralı degistiremezler hatta esnetemezler bile

su anda fener ve galatasarayın seyirci toplamı 40 milyon civarı geri kalanlar fasa fiso

ve bu 2 takımın seyirciside tabi diger takım seyircileride yerli cöplerden bıkmıs nefret etmis konumda

bir kısıtlama geldigi an ne abonelik kalır ortada ne stada seyirci gelir

5 yabancı sınırı gelecek. Bakın demedi demeyin. Cumhurbaşkanı bugün aynısını söylemiş. Evet gelsin 2.5 milyon avro Volkan Şen gitsin Selçuk İnan 5 milyon avro müthiş bir planlama ile yine her şeyi berbat ediyorlar. Geçmiş olsun. Türkiye ligini bundan sonra takip eder isem en büyük şerefsizim.

Yabancı sınırı gelirse FUTBOL FALAN İZLEMEM TR de. YA LİVERPOOLU TUTARIM YADA PSG. Biter benim için TR ligi.

Sınır bu kadar dile düştüyse , dönem(2 sene sonra) bitimi gelir.
8+3+3 olur tahminim.

Ben her türlü izler,desteklerim takımımı; zevk bizimkisi. :)

5 yabancı sınırı gelecek. Bakın demedi demeyin. Cumhurbaşkanı bugün aynısını söylemiş. Evet gelsin 2.5 milyon avro Volkan Şen gitsin Selçuk İnan 5 milyon avro müthiş bir planlama ile yine her şeyi berbat ediyorlar. Geçmiş olsun. Türkiye ligini bundan sonra takip eder isem en büyük şerefsizim.

kulüplerin inanılmaz büyük bir zararı olur ve tayyip tahmininden daha büyük bir tepki yer eger bunu dayatırsa ben acıkcası tahmin etmiyorum

fakat şeyimde olmaz gider premier lig üyeligi yaparım izlerim mis gibi macları,burada da soranlara deriz galatasaraylıyız okadar

sırf bu sacmalıklar yüzünden ne milli takımı ne basındaki cingeneyi hicbirini desteklemiyorum

Sınır bu kadar dile düştüyse , dönem(2 sene sonra) bitimi gelir.
8+3+3 olur tahminim.

Ben her türlü izler,desteklerim takımımı; zevk bizimkisi. :)

Senin önünü kesmek isterlerken boşuna kürek çekmenin manası yok. Ben ndiaye yerine selçuğu belhanda yerine emrahı maicon yerine ahmeti izlemek istemiyorum. Sen istiyorsan izleyebilirsin. Sınır gelirse 5+3+0 falan gelir.

Takım arayışlarına girdim, Real'e hep sempatim vardı ama tutulacak takım değil yav kendimi hile yapmış gibi hissederim olmaz yani. Büyük ihtimalle ingiltereden bir takım tutarım, o da ya liverpool veya arsenal olur büyük ihtimalle.

kulüplerin inanılmaz büyük bir zararı olur ve tayyip tahmininden daha büyük bir tepki yer eger bunu dayatırsa ben acıkcası tahmin etmiyorum

fakat şeyimde olmaz gider premier lig üyeligi yaparım izlerim mis gibi macları,burada da soranlara deriz galatasaraylıyız okadar

sırf bu sacmalıklar yüzünden ne milli takımı ne basındaki cingeneyi hicbirini desteklemiyorum
Dayatır ise değil dayatmaya başlamış zaten izlemedin mi ?

2020 ye kadar anlaşma var değişmez diyorum ama bu açıklamadan sonra herkesi bir şekilde ikna edip her an sınırı getirebilirler demektir

TT

Geri
Üst Alt