Yine 6. Lıklara alış o zaman tarık çamdal la
rı izlemek ne zevk verecekse daha da sinir yapın bozulur

VIA_A1_1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam açıkçası ben yabancı bir takımı benimseyemiyorum.
anlık zevk için futbol takip etsem, Türkiye ligini izlemem zaten :D
küçükten gelen bir Galatasaray sevgisi bu, yapacak bişey yok maalesef :)

Alakası yok. Çocukluktan kalma bir antipatim var sebebini ben de bilmiyorum, var bilinçaltında bir şeyler ama bilmiyorum dediğim gibi. Koeman'lı nadal'lı yıllardan kalma bir şey. :)
Camp Nou'da o sezonun CL grubu ilk maçında, Kubilay Türkyılmaz denen aslan parçası ile 1-0 öne geçtiğimiz maçın ikinci yarısında Koeman'ın frikikten Stauce'ye gömmesi sonucu kaybettiğimiz maçtan dolayıdır diye tahmin ediyorum. Koeman'a ben de uyuz olurdum ama ne topçuydu şerefsiz :D O gol psikolojik olarak bende de ciddi bir hasar bırakmıştır yalan diyemem :D

Yasaklansın yabancı, 0 seyir zevki. Altyapıyı dışkı götürsün oraya kimse iplemiyor.

Takım arayışlarına girdim, Real'e hep sempatim vardı ama tutulacak takım değil yav kendimi hile yapmış gibi hissederim olmaz yani. Büyük ihtimalle ingiltereden bir takım tutarım, o da ya liverpool veya arsenal olur büyük ihtimalle.

Sen de tam iki tane taraftari olunca kahrolma ihtimali yüksek takim bulmussun :D

@Rahmi Aslan anlat Mehmet abiye bir Arsenal taraftari olarak neler neler cektigini bu hayatta.

11mm2017_ynwa_525.jpg

48a2e6abf0f00525e12741dd3b4a4251--liverpool-fans-football-liverpool.jpg

Bu kafayla bir halt olmaz bizden, sınır dışına çıkıp Almanya, Fransaya bakın... Sınırsız yabancı ama altyapılar elmas madeni gibi...... başlatmayın sınırınıza, Cumhurbaşkanı gereksiz yere girmiş konuya, çünkü tamamen duygusal bir açıklama. Bi kere avrupada lig sıralamasında en yüksek seviyemizdeyiz. DK eleme grubunda keza liderlik şansını son 2 maça bırakmamız tarihimizde görülmemiş başarı. Son olarakta hiç bu kadar yerli/milli avrupanın üst düzey liglerinde yer almamıştı.

Ne hikmetse dönüp altı boş, duygusal bir şekilde sınır batıyor bir tarafımıza. Kapatın anasını satayım futbolu. Yağlı güreşe odaklanıp, doping basalım topluca

Bu kafayla bir halt olmaz bizden, sınır dışına çıkıp Almanya, Fransaya bakın... Sınırsız yabancı ama altyapılar elmas madeni gibi...... başlatmayın sınırınıza, Cumhurbaşkanı gereksiz yere girmiş konuya, çünkü tamamen duygusal bir açıklama. Bi kere avrupada lig sıralamasında en yüksek seviyemizdeyiz. DK eleme grubunda keza liderlik şansını son 2 maça bırakmamız tarihimizde görülmemiş başarı. Son olarakta hiç bu kadar yerli/milli avrupanın üst düzey liglerinde yer almamıştı.

Ne hikmetse dönüp altı boş, duygusal bir şekilde sınır batıyor bir tarafımıza. Kapatın anasını satayım futbolu. Yağlı güreşe odaklanıp, doping basalım topluca
diğer konuya bak istersen yağsızında oyuncumuz fırçayı yemiş :D

Almanya'dan hangi takimlari tavsiye edersiniz Can Bey?

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Türkiye de yasadigimiz kaos dan kopamam bana bol bol kaos iceren bir camia gerekli bana diyorsan sana Hamburg ve Schalke'yi öneririm. Her hafta yeni krizler cikiyor, heyecan diz boyu. Bizi ve Türkiye'yi aratmazlar sana.

Yok basari istiyorum diyorsan hedef belli -> Bayern & Dortmund.

Öte yandan kendi yaginda kavrulan sempatik bir takim istersen bizim Gladbach'i önerebilirim :)

Camp Nou'da o sezonun CL grubu ilk maçında, Kubilay Türkyılmaz denen aslan parçası ile 1-0 öne geçtiğimiz maçın ikinci yarısında Koeman'ın frikikten Stauce'ye gömmesi sonucu kaybettiğimiz maçtan dolayıdır diye tahmin ediyorum. Koeman'a ben de uyuz olurdum ama ne topçuydu şerefsiz :D O gol psikolojik olarak bende de ciddi bir hasar bırakmıştır yalan diyemem :D
Psvdeyken de Simoviçe gömmüştü

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt