Genç Milli Takımlar Sorumlusu Tolunay Kafkas: Hedefimiz, Avrupa ve Dünya Şampiyonalarına katılacak jenerasyonlar oluşturmak.
Tolunay Kafkas: Yeterli sayıda oyuncu üretirsek, yabancı konusu konuşulmaz. Oyuncunun yeterliliğini ya da yetersizliğini tartışmak lazım.

Tolunay'i genclerin basina mi koymuslar, vah ki ne vah. O sinir hastasi cakma kabadayi ile cocuklara yazik.

Ama dogru konusmus hakkini vermek lazim.

Bu ısrarın nedenini anlamıyorum abi, biri çıkıp anlatsın. Size yemin ederim kafayı sıyırma noktasına geliyorum bunu düşününce. Bu kural resmen yerli evlatara gelin siz çalışmadan size para verelim çağırısıdır. O kadar para kazanıyorlar zaten, haftada 40 saat çalışan vatandaşların günahı nedir peki?

Hadi milli takıma katkısı olsa bu kuralın, tamam haklısınız AMA kulüplerin Şampiyonar Liginde başarısı da milli başarıdır diyip tartışmaya gireriz. Ama bu tartışmanın anlamı bile yok çünkü milli takıma katkısının olmadığı net ortada ve yıllardır göründü!

Bu ülkede tek akıllı bizler değiliz arkadaşlar. Bizim bildiklerimizi onlarda düşünemiyorlarmı? Eminim onlarda düşünebiliyorlar. Ama asıl sebep nedir bu fikrin arkasında o merak konusu.

Sürekli kulüplerimiz Real Madrid seviyesine gelmesinin hayalini kuruyor millet. Ama sürekli kendi içimizde bu saçma kurallarla kendimizin yoluna taş koyarsak, kulüpler nasıl ilerleyecek?

Sözüm Azize Yıldırıma. Bu sene Fenerbahçe kötü olabilir, Galatasaray ve Beşiktaş arayı açabilir. Ama uzun vaadeli bu Fenerbahçenin de iyi olmasını sağlayacak, hemde eskisinden daha iyi. Nedir bu ısrar arkadaş anlayamıyorum.

Kayserispor Bşk. Erol Bedir: Yabancı futbolcu kısıtlaması olursa Türkiye'deki kalburüstü futbolcuların en iyilerini büyük takımlar toplar.
Erol Bedir: Şu anda 12,5 milyon euroya kurmuş olduğumuz takımı yabancı sınırı gelirse herhalde 30-40 milyon euroya bile kuramayız.

DKQk4JbXkAAaHk8.jpg

[FONT=&quot]Her sıkışan “Geçen gün açtım G.Saray’ın maçını izledim, 1 tane Türk var” demeye başladı. Lan şerefsizler diğer takımların kaç yabancısı var?

[/FONT]
DLewnAaW0AAQXW4.jpg

Eğer yabancı sınırıyla oynamazlarsa seneye Avrupa'da yapacaklarımızı düşünüyorum. Şuanda ki kadromuza 2 11 oyuncusu ve yedeklere sağlam 3-4 oyuncu alabilirsek takım kusursuz olacak.

Keşke oturup o oyuncunun neden oynayamadığını konuşsanız. Demin U17 maçına denk geldim, İngilterenin maçı rakibi şimdi unuttum. İki takım oyuncularının da fiziklerinin maşallahı var ama bizim oyunculara gelince daha 17,18 yaşındalar. Böyle kendimizi avutmaya devam edelim biz, millet atı alıp Üsküdarı geçiyor.

Biz farkı açmaya başladıkça yavaştan Beşiktaş'da dönmeye başladı. Bunlar günlük menfaatleri için popolarını bile satarlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

[FONT=&quot]Yılmaz Vural: Artık yerli oyuncuları adam yerine koyan yok. İtibarlarını kaybettiler. Futbola kalite geldi. Sizin çeteliğiniz bitti.

[/FONT]
[FONT=&quot]Yılmaz Vural: Şuan olan durumdan çok memnunum. Yerli oyuncuların dönemi bitti hemde saltanatı bitti. Hepsi suskun çünkü oynayamıyorlar.[/FONT]

[FONT=&quot]Yılmaz Vural: Artık yerli oyuncuları adam yerine koyan yok. İtibarlarını kaybettiler. Futbola kalite geldi. Sizin çeteliğiniz bitti.

[/FONT]
[FONT=&quot]Yılmaz Vural: Şuan olan durumdan çok memnunum. Yerli oyuncuların dönemi bitti hemde saltanatı bitti. Hepsi suskun çünkü oynayamıyorlar.[/FONT]
Bu ne şimdi? Milli maç sırasında neler diyordu halbuki.

[/FONT]

Oha be arkadaş bu kadar dönek olmayın yahu

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: "Sınırsız yabancıya karşıyım. Kademeli olarak düşürülmeli. Kulüpler Birliği ve TFF ile konuşacağız.Galatasaray'ın geçtiğimiz hafta 11 yabancıyla sahaya çıkması içimi acıttı. Altyapıları hızlıca revize etmemiz gerek."

Geri
Üst Alt