Bu ısrarın nedenini anlamıyorum abi, biri çıkıp anlatsın. Size yemin ederim kafayı sıyırma noktasına geliyorum bunu düşününce. Bu kural resmen yerli evlatara gelin siz çalışmadan size para verelim çağırısıdır. O kadar para kazanıyorlar zaten, haftada 40 saat çalışan vatandaşların günahı nedir peki?
Hadi milli takıma katkısı olsa bu kuralın, tamam haklısınız AMA kulüplerin Şampiyonar Liginde başarısı da milli başarıdır diyip tartışmaya gireriz. Ama bu tartışmanın anlamı bile yok çünkü milli takıma katkısının olmadığı net ortada ve yıllardır göründü!
Bu ülkede tek akıllı bizler değiliz arkadaşlar. Bizim bildiklerimizi onlarda düşünemiyorlarmı? Eminim onlarda düşünebiliyorlar. Ama asıl sebep nedir bu fikrin arkasında o merak konusu.
Sürekli kulüplerimiz Real Madrid seviyesine gelmesinin hayalini kuruyor millet. Ama sürekli kendi içimizde bu saçma kurallarla kendimizin yoluna taş koyarsak, kulüpler nasıl ilerleyecek?
Sözüm Azize Yıldırıma. Bu sene Fenerbahçe kötü olabilir, Galatasaray ve Beşiktaş arayı açabilir. Ama uzun vaadeli bu Fenerbahçenin de iyi olmasını sağlayacak, hemde eskisinden daha iyi. Nedir bu ısrar arkadaş anlayamıyorum.