Bilmem, varsayımlar üzerinden yorum ne işe yarar bilmiyorum. Uefa kupasını alan takım takır takır top oynuyordu yahu.
Ben şu an için konuşuyorum, bana göre görünen köy üzerinden konuşuyorum. En güzel görünen köy Milli Takımın durumu, sadece şu an ki Milli Takım değil, uzun zamandır ortada olan bir durumdan bahsediyorum.
Bahsettiğim bir başka konu ise, ben Türk oyuncuya karşı değilim, Abdülkadir, Cengiz keşke bizde olsalar diyorum ama bak bu tür oyuncular bile beşi zor geçer. Yok abi, gerçekler ile yüzleşmedikce, Sınır getirip oynama Garantisi verdikçe hiç bir yere varamayız. Herkes şapkasını önüne koymalı, şu an yerli oyuncu havuzu yok denecek kadar az. Sınır ile uğrașacaklarına esas sorunun üzerine gitmemiz gerek, alt yapı. Bunun üzerine gitsek bile hemen seneye bişey değişmeyecek.
Şu an takımımızda oynayan Türk oyuncular için bile mecburiyetten oynatıyoruz diyoruz, yanında ki oyuncular daha iyi diyoruz. Elini vicdanına koy ve söyle Aydın Fernando - Tolga, Maicon - Serdar, hangileri daha iyi? Türk oyuncular için yapılan şu an sadece bir romantizm, gerçekler Milli Takımın uzun süredir var olan durumunda saklı.