Haber Yabancı Kuralında Değişikliğe Gidilmeyeceği Açıklandı

Kaleciler
  • Dominik Livaković
  • Mert Günok
  • İrfan Can Eğribayat
  • Tarık Çetin
  • Ederson Moraes

Defans
  • Çağlar Söyüncü
  • Jayden Oosterwolde
  • Milan Škriniar
  • Diego Carlos (kontrat 2028)
  • Mert Müldür
  • Nélson Semedo
  • Rodrigo Becao (kontrat 2028)
  • Ognjen Mimović
  • Archie Brown
  • Omar Fayed
  • Yiğit Efe Demir

Orta Saha
  • N'Golo Kanté
  • Mattéo Guendouzi
  • Sofyan Amrabat
  • Frederico Rodrigues Santos (Fred)
  • Anderson Talisca
  • İsmail Yüksek
  • Mert Yandaş
  • Levent Mercan
  • Bartuğ Elmaz
  • Abdou Aziz Fall

Hucum
  • Vedat Muriqi
  • Kerem Aktürkoğlu
  • Cengiz Ünder
  • İrfan Can Kahveci
  • Marco Asensio
  • Nene Dorgeles
  • Anthony Musaba
  • Oğuz Aydın
  • Sidiki Cherif
  • Balta
14 yabanci sayalim.

Livakovic, Becao, Diego Carlos, Amrabat, Mimovic, Fall, Omar, Fayed (7 yabanci!) saymiyorum daha ki Amrabat geçen sezon hiç iyi oynamadi Betisde, alirlarmi bilmiyorum. Ellerinde kalabilir, 5m civarinda maas falan var birde adamda.

O 14 yabancidan Nene, Brown ve Sidiki -23 oldugundan Fenerbahçe'nin suan 11+3'ü var. Adamlarin daha üstteki 7 yabanciyla beraber toplam 9 yabancidan çikmalari lazim +1 yabanci yapabilmeleri için. Büyük finansal sorun demek bu yukardaki tablo.

Bu kuralı getirenin de, devam ettirenin de, destekleyenin de...

Kendi ayağımıza gülle bağlayıp denize atlıyoruz/atılıyoruz resmen, koca ülke futbolu bu namussuz, şerefsizlerin keyfine kaldı. Şampiyonlar Ligi'nde dağılırsak şurada tek bir kişinin bile konuşmaya hakkı yoktur.

Ben bu kuralda devam kararına kızmıyorum açıkçası, 2 senedir belli çünkü bunun geleceği, son dk kararı değil sonuçta bu durum. Kafama takılan tek şey hacıosman denen kokuşmuş herifin ultra güvenilmez oluşu.

Yani şimdi biz “tamam öyleyse transferde 10+4’e uygun hareket ediyoruz” diyip buna göre transferler yaptıktan sonra ağustosta kokuşmuş yavşağın şikecilerle ortak hareket ederek kontenjanı bir anda 14’e çekmeyeceğinin garantisi var mı?

Ben 10+4’e okeyim ama bunun garantisi net şekilde verilmeli. Anası bacısı satılmış tiplerin son dk ne yapacakları belli olmaz!

avrupada herkes için kötü, ligde de bizim işimize yarayacak bi kural

bu salaklar bunun farkında değil bence en çok biz ses çıkarıyoruz diye bizi etkiliyor zannettiler
olayları laptop recai gibi analiz ediyosun cafom

27129.jpg

Vedatla birlikte 9 yabancıları var bunları gönderecekler desek

yerlileri de leş
Ekli dosyayı görüntüle 327178
Fred Ismail Kartal'in full oynattigi orta saha degilmiydi? Fenerliler Fred onun altinda parliyordu falan diyorlardi. Bu arada Amrabat'in 6,5m brüt maasi varmis Fenerden, kötü bir sezonda geçirdi Betisde, onuda zararsiz zor satarlar gibi geliyor. En azindan maasinin bir kismini ödeyip gidebilir ancak.

Ben bu kuralda devam kararına kızmıyorum açıkçası, 2 senedir belli çünkü bunun geleceği, son dk kararı değil sonuçta bu durum. Kafama takılan tek şey hacıosman denen kokuşmuş herifin ultra güvenilmez oluşu.

Yani şimdi biz “tamam öyleyse transferde 10+4’e uygun hareket ediyoruz” diyip buna göre transferler yaptıktan sonra ağustosta kokuşmuş yavşağın şikecilerle ortak hareket ederek kontenjanı bir anda 14’e çekmeyeceğinin garantisi var mı?

Ben 10+4’e okeyim ama bunun garantisi net şekilde verilmeli. Anası bacısı satılmış tiplerin son dk ne yapacakları belli olmaz!
Net, Tayyip Erdoğan ile arası olan bir başkan gittiği an kural mural kalmaz. Bu adam hala nasıl TFF başında ona bakmak lazım. TFF radikal karar alıyorsa, kulüpler birliği o zaman sahaya çıkmıyoruz diye tepki koysun bakalım ne oluyor

fb iki kaleci de tutamaz bu sekilde

ederson cöp zaten ama livakokiv baya iyi dkda

mecbur edersonu tutup daha iyisini yollayacaklar bu kural yüzünden

Sınır rezillik ona hiçbir lafım yok ancak sınırsız yabancı kuralı bile gelse minimum 3-4 tane parlatip satabilecegimiz oyuncu almak ve yetiştirmek Zorundayız bu da bu kadar basit

Geri
Üst Alt