- 31 Ağustos 2021
- 69.996
- 50.097
- 3.758
Hakana yuva mi ariyor yoksaNe mal adam ya , kime faydası olacaksa
Saka maka bir kenara TFF secimi ne zaman? Olagan secimi yani? Onumuzdeki yaz mi yoksa bir sonraki mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakana yuva mi ariyor yoksaNe mal adam ya , kime faydası olacaksa
Kiralik olan Meksikalı da zorunlu alım ile gelmedi mi?Vallaha birde bunun maas tablosu var:
Ekli dosyayı görüntüle 327186
Diego Costa, Becao, Livakovicleri daha saymadim ve en düsük rakamlari kullandim. Giden listede olmayan yabancilarin yerine gelecek yabancilarin maasida bunun üzerine eklenecek. 100m+ maas tablosu inanilmaz.
Edson Alvarezmi? Yok malesef.Kiralik olan Meksikalı da zorunlu alım ile gelmedi mi?
Senede 50 maça çıktığı için birşey diyemiyorum.Sence bu kurala göre Sallai kalmalimi gitmelimi?
2027'de olmalı seçim.Hakana yuva mi ariyor yoksa
Saka maka bir kenara TFF secimi ne zaman? Olagan secimi yani? Onumuzdeki yaz mi yoksa bir sonraki mi?
Hoca en fazla 6 kiralık oyuncu mu oluyordu?Kaleciler
- Dominik Livaković
- Mert Günok
- İrfan Can Eğribayat
- Tarık Çetin
- Ederson Moraes
Defans
- Çağlar Söyüncü
- Jayden Oosterwolde
- Milan Škriniar
- Diego Carlos (kontrat 2028)
- Mert Müldür
- Nélson Semedo
- Rodrigo Becao (kontrat 2028)
- Ognjen Mimović
- Archie Brown
- Omar Fayed
- Yiğit Efe Demir
Orta Saha
- N'Golo Kanté
- Mattéo Guendouzi
- Sofyan Amrabat
- Frederico Rodrigues Santos (Fred)
- Anderson Talisca
- İsmail Yüksek
- Mert Yandaş
- Levent Mercan
- Bartuğ Elmaz
- Abdou Aziz Fall
Hucum
14 yabanci sayalim.
- Vedat Muriqi
- Kerem Aktürkoğlu
- Cengiz Ünder
- İrfan Can Kahveci
- Marco Asensio
- Nene Dorgeles
- Anthony Musaba
- Oğuz Aydın
- Sidiki Cherif
- Balta
Livakovic, Becao, Diego Carlos, Amrabat, Mimovic, Fall, Omar, Fayed (7 yabanci!) saymiyorum daha ki Amrabat geçen sezon hiç iyi oynamadi Betisde, alirlarmi bilmiyorum. Ellerinde kalabilir, 5m civarinda maas falan var birde adamda.
O 14 yabancidan Nene, Brown ve Sidiki -23 oldugundan Fenerbahçe'nin suan 11+3'ü var. Adamlarin daha üstteki 7 yabanciyla beraber toplam 9 yabancidan çikmalari lazim +1 yabanci yapabilmeleri için. Büyük finansal sorun demek bu yukardaki tablo.
Evet, FIFA kurali olmasi lazim.Hoca en fazla 6 kiralık oyuncu mu oluyordu?
Iyi düsünmüssün bu arada.Hoca en fazla 6 kiralık oyuncu mu oluyordu?
Bu ülkede zaten kendini birsey zanneden insan herseyi kisisel hakaret olarak algilamaya basliyor. Sen o kurali degistirmek istedigin zaman, o bunu kendisin karar verdigi bir tercihine elestiri olarak görüp buna alinip/sinirleniyor ve o hislerle beraber inatlasip sidik yarisina kapiliyor.Ya o degilde belkide ilk defa 18 kulup ayni anda yabanci kurali degismeli diyor, buna ragmen bu Laz kafa kendi kafasina gore yok yapmam diyor sanki namus meselesi. Yok senin gorevin nedir? Sen orada kuluplere yardimci olmak icin oturmuyorsan amacin nedir? Neyin inatligi bu?
Benim tahminim u23 ten kimseyi gelişsin diye kiralık cikamayacaklar.ust tarafı temizlemeleri daha elzem bunlar ölmüş son küreği biz atalım.Iyi düsünmüssün bu arada.
Bunlar 7. Üzerine daha Türk oyuncular var.
- Abdou Aziz Fall
- Ognjen Mimović
- Omar Fayed
- Sofyan Amrabat
- Rodrigo Becao
- Diego Carlos
- Livakovic
Kontratlardan çikmak zorunda olup gelismek için kiraya verebilecek az imkanlari var. Yukardaki listeden en az 8inden çikmak isterler.
- Irfan Can Kahveci
- Cengiz Ünder
- Bartug Elmaz
- İrfan Can Eğribayat