Ege Can Erbay
10 Numara!
- 8 Aralık 2016
- 14.325
- 10.217
- 1.088
Ulan Kaan ayağını diyeceğim o golü atmasaydın. Zaten ne hayrını gördüysek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu karara sevinen Fenerli iyice kafayi yemis. Adamlarin durumu hiç iyi degil bu konuda.Karşı taraf zaten bitmiş durumda adamların kafa yapısı Galatasaray güçlenmesin üzerine kurulu bu karara sevinen birçok fbli gördüm. Ulan zaten 4 senedir rakibimiz bu kadroyla şampiyon oluyor bizim onları geçmemiz için daha kaliteli oyuncular almamız lazım demiyorlar da rakip daha fazla güçlenmesin diye bekliyorlar
Karar olarak skandal bir karar ama lig şampiyonluğu açısından bizim işimize daha çok yarar...
Kizdiklarini sanmiyorum mış gibi yapıyorlar bence.Benim anlamadığım femerliler niye kızıyor bu olayda fener daha avantajlı degıl mi
Fenerde para yok transfer yapamıyorlar deniyor. Onlar da gizliden değiştirmeyin demis olabilirler. Biz hepsini alacaktık ama kontenjan yok hesabı koyun gudecekler.
Kendini ustun futbol zekasi saniyor. Bu kuralin kimseye faydasi yok. Ekonomi desen bak para gene disariya gidiyor cunku yetenekli Turkler yurt disinda. Yetenekli demeyelim de iyi egitilmis diyelim. Yoksa yetenekli Turk oyuncu burada da dogar. Kural verdigin bonservisin %5’ini alt yapiya harcamalasin seklinde olsa cok daha faydali olurdu. Yabanci siniri sacmalik.Ya o degilde belkide ilk defa 18 kulup ayni anda yabanci kurali degismeli diyor, buna ragmen bu Laz kafa kendi kafasina gore yok yapmam diyor sanki namus meselesi. Yok senin gorevin nedir? Sen orada kuluplere yardimci olmak icin oturmuyorsan amacin nedir? Neyin inatligi bu?
Nene brown sidiki hepsi kurala uymaktamuriqi de sakatlanmışken iyi oldu değişmemesi. sakat başlayacak, antreman yapamacak, geç form tutcak.
20 yabancıları oluyor Muriqi gelecek ve 11 kişi gönderecekler.
+4 için adam almaları lazım sadece omer fayad o.mimomic ve abdu fall diye 3 kişi uyabiliyor kurala. 2003 ve sonrası olduğu için nene olmuyor.
geçen sene kadroda olanlar +4 e yazılabiliyormuş OKNene brown sidiki hepsi kurala uymakta