Yabancı Kuralının 5+3+1 Olduğu İddiası

Türkiye ligi tam siirt ligi . Galatasaray sevdalası olmasam silah zoruyla bile takip etmem

Çok iyi ya Avrupa'da oynatmama detayını bile düşünmüşler.

Oldu olacak Aziz Yıldırım Federasyonu koyun adını da adını koyun bu pisliğin artık.

avrupa da oynayamaması ne oluyor. saçmalıkta çığır açıyorlar

Ne boktan bir ülkede yasiyoruz be arkadas.

TFF'den yabancı sınırı kararına düzenleme

tsn_haber_detay.asp

15.07.2014 18:09 - 109 Defa Okundu

Türkiye Futbol Federasyonu yabancı sınırlamasında bir yeni daha düzenleme yapıyor.

Sorunlu olan futbolcuların sayısının çok olmasından dolayı, kulüpleri sıkıntıda gören Federasyon sahadaki 8 yabancı bozulmamak kaydıyla kulüplere sadece bir seneliğine +1 yabancı kontenjanı daha verecek.

SporX'in haberine göre bu durumda kulüpler sezona 9 yabancı futbolcu ile başlayabilecek ve 9 futbolcu tescil etme hakları olacak. Bu karar Federasyonu'nun kulüplere yeni sezon öncesi +1 jesti olarak yorumlandı.

Federasyon, bu yıl aldığı karara göre kulüpler 5+3 şeklinde yabancı sayısı ile maçlara başlayacak.

Bu ne ya! Ulan tüpcü kafasina göre kural cikariyor. Kesin fenevin yararina oldugu icin yapiyorlardir bunu. Yapsana sunu direk 9 veya sinirsiz! Cok pis küfür edesim var!

Bunlar yakında 5+3+sınırsız yapıp sınırsızlara Türkiye'de de Avrupa'da da oynayamaz maddesi ekleyip yabancıyı sınırsız yaptık daha ne yapalım derler.

Adamlar +1'i Avrupa'da oynatamazsınız demişler yahu, fener yalakalığı Galatasaray düşmanlığı bu kadar mı belli edilir?

Bu ülkede fener ne isterse o olur.

Çok şükür bugün de bizi Dünya Spor Kamuoyuna rezil edecek bir şey buldular.

Gidip bir avrupa ulkesi federasyonuna basvuralim kacinci ligden baslatiyorlarsa basliyalim biktim bu lanet ligden

Ben şampionluk mucizedende öte görmeye başlamaya başladım bu düzende.

Bunlar feneri şampion yapmaya ve 4cü yıldızı takdırmaya yemin etmişler.

Bunlar dediğim fener yönetimide değil sadece

İyice sirke çevirdiler türk futbolunu.

Her gün bir değişiklik yapiyorlar.

Şikeciler yabancıları yollayamamış ve telefon açmış tüpçüye anlaşılan.

Ben şampionluk mucizedende öte görmeye başlamaya başladım bu düzende.

Bunlar feneri şampion yapmaya ve 4cü yıldızı takdırmaya yemin etmişler.

Bunlar dediğim fener yönetimide değil sadece

onun için diyoruz hep, Erdogani destekleyen Galatasarayliyim diye gezinmesin ortalikta. gitsin onun korudugu takimi tutsunlar.

Fenev diego'yu imzalatiyor ertesi gün yabanci kurali + 1 oluyor. Saka misiniz olum siz!!!

Twitter / radyosporcom : DÜZELTME! Yabancı sayısı ...

mikrofonlar fikoya

skandal gerekli hamleler yapilmali +1 nedir allahim deli olmamak elde degil

Yabancin sinirini düz 10 yapsinlar istedigimiz gibi oynatalim yabancilari!

Geri
Üst Alt