Yabancı Sınırı 8+6'ya Düşürüldü

Ulkeyi yoneten grupta beyin namina birsey yok kesin. Yalniz, yabanci siniri bizim gidip anadolu takimlarindan kazik yememiz icin bahane degil. Altyapi, altyapi altyapi. Yetirtireceksin usta, bu isin baska caresi yok.

rize başkanı bugün ibra etmeyecektik tff'yi demiş.
bunlar ibraya karşı koz olarak kullanmış olabilirler bu kararı. ibra edin kaldıralım derler büyük ihtimal

Aytaç ve alpaslan falan imza hala atmadıysa ekstra 3-4 milyon tl daha talep ederler.

Sövdüklerim, sizi oraya oturtana oturtayım

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Arsenalli olmak ister miydin
Yok. Chelsea‘ye semaptim vardi Drogba, Duff, robben, Essien, Terry, Lampard‘dan dolayi.
taa eskiden de Zola falan vardi.
Simdi ki takimlarina da sempati duyuorum.
ayrica Londra ve New Yorkta Chelsea semtlerine gittim, farkli ama sempatik yerler.
sanirim Chelsea‘yi tutardim.
Arsenali pek tutmazdim hic, Henry, Wenger, suker vs. Sempatimi kazanmiyorlardi.

2012-2013 terim
2013-2014 terim/mancini
2015-2016 prandelli/hamza

Şl sezonlarında yabancı sınırından dolayı çok zorlandık,zorlanırken sınırı kaldırın diye yakarırken işlerine gelmedikleri için diğer kulüpler destek olmadılar,aksine sınırı savundular

Şimdi bjk şlye gidecek rıdvanla neciple oynamak zorunda kalacak ve tutuştular

Aynı tutumu sergileyip şimdi sınırı savunacaksın aslında da biz bunlar gibi kahpe değiliz

Yok. Chelsea‘ye semaptim vardi Drogba, Duff, robben, Essien, Terry, Lampard‘dan dolayi.
taa eskiden de Zola falan vardi.
Simdi ki takimlarina da sempati duyuorum.
ayrica Londra ve New Yorkta Chelsea semtlerine gittim, farkli ama sempatik yerler.
sanirim Chelsea‘yi tutardim.
Arsenali pek tutmazdim hic, Henry, Wenger, suker vs. Sempatimi kazanmiyorlardi.
Bende Manu'a hastaydım bi ara Rooney,Ryan giggs,Cr 7,Rio ferdinandlar falan zaten Chelsea ile başabaş gidiyodu genelde o dönemler.

Bende Manu'a hastaydım bi ara Rooney,Ryan giggs,Cr 7,Rio ferdinandlar falan zaten Chelsea ile başabaş gidiyodu genelde o dönemler.
ManU‘nun renkleri ve lakabi hosuma gidiyor. O dönem cok iyi ve kült oyunculari vardi dedigin gibi. Ama o kadronun son dönemlerinde cok kötü yönetildiler maalesef.

Insallah degisir. Gunlerce Taylan Emre K. Kerem vs vs yedek olmali dedik dedik 8 + 6 garabeti cikti

Yapımda ve yayında emeği geçen herkesin Allah belasını versin

Geri
Üst Alt